Малко помощ за WINDOWS 7
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Малко помощ за WINDOWS 7
Така, скоро оставих компютъра за преинсталиране в един сервиз(голяма грешка). И след това се появиха 3 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩИ проблема и немога да ги оправя
1 Проблем - за начална страница в хром ми е сложено някакво лайно mystarsearch и немога да го изтрия
изтрих го от контрол панела, премахнах го от опциите на хром за нач страница и НИЩО. Няма махане и това си е
2 Проблем - като изключа компа почва да ми отброява някакви ъпдейти и по 1 час неможе да се изключи
3 Проблем - всяка нощ около 2-3 сутринта ми се включват вентираторите на компютъра,почват да бучат странно и ме будят, но монитора не тръгва само захранването
Помагайте защото съм се побъркал и ще го изхвърля през прозореца

1 Проблем - за начална страница в хром ми е сложено някакво лайно mystarsearch и немога да го изтрия

2 Проблем - като изключа компа почва да ми отброява някакви ъпдейти и по 1 час неможе да се изключи

3 Проблем - всяка нощ около 2-3 сутринта ми се включват вентираторите на компютъра,почват да бучат странно и ме будят, но монитора не тръгва само захранването

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Малко помощ за WINDOWS 7
m.dimitrov1992 написа:Така, скоро оставих компютъра за преинсталиране в един сервиз(голяма грешка). И след това се появиха 3 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩИ проблема и немога да ги оправя![]()
![]()
![]()
1 Проблем - за начална страница в хром ми е сложено някакво лайно mystarsearch и немога да го изтрияизтрих го от контрол панела, премахнах го от опциите на хром за нач страница и НИЩО. Няма махане и това си е
![]()
2 Проблем - като изключа компа почва да ми отброява някакви ъпдейти и по 1 час неможе да се изключи![]()
3 Проблем - всяка нощ около 2-3 сутринта ми се включват вентираторите на компютъра,почват да бучат странно и ме будят, но монитора не тръгва само захранването![]()
![]()
Връщай го ..няма махане,щото е вирусче и то гадно .Направо им го остави на тея кадърници...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз го бях лепнал т'ва с некъв ВЛЦ плеър и се махна елементарно, от Контрол панел, римув програмс > нещо от сорта "сърч протект" или "ВЛЦ аддон" му беше името 

Ubi dubium, ibi libertas
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Друго е било, но подобно. mystarsearch досега не съм успявал успешно да го махна. В пъти по-бързо е да си запазиш нужната информация и да направиш преинсталация.
m.dimitrov1992 написа:Така, скоро оставих компютъра за преинсталиране в един сервиз(голяма грешка). И след това се появиха 3 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩИ проблема и немога да ги оправя![]()
![]()
![]()
1 Проблем - за начална страница в хром ми е сложено някакво лайно mystarsearch и немога да го изтрияизтрих го от контрол панела, премахнах го от опциите на хром за нач страница и НИЩО. Няма махане и това си е
![]()
2 Проблем - като изключа компа почва да ми отброява някакви ъпдейти и по 1 час неможе да се изключи![]()
3 Проблем - всяка нощ около 2-3 сутринта ми се включват вентираторите на компютъра,почват да бучат странно и ме будят, но монитора не тръгва само захранването![]()
![]()
Провери си компонентите на компа (процерос, рам, видео ...) и искай задължително документ какво са правили. Понеже на места имат мръсния навик да сменят и друг неща освен операционната система

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
m.dimitrov1992 написа: 1 Проблем - за начална страница в хром ми е сложено някакво лайно mystarsearch и немога да го изтрияизтрих го от контрол панела, премахнах го от опциите на хром за нач страница и НИЩО. Няма махане и това си е
![]()
Ако преинсталираш хорма не се ли маха?
m.dimitrov1992 написа: Проблем - като изключа компа почва да ми отброява някакви ъпдейти и по 1 час неможе да се изключи![]()
В началото е нормално да се актуализира известно време, защото не е ясно какво копие са ползвали за инсталацията.
m.dimitrov1992 написа: Проблем - всяка нощ около 2-3 сутринта ми се включват вентираторите на компютъра,почват да бучат странно и ме будят, но монитора не тръгва само захранването
Спри си проверката за актуализации. Control Panel\System and Security\Windows Update\Change settings. Или си смени часа за проверка. Ако това не помогне има други варианти.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
sapio написа:m.dimitrov1992 написа: 1 Проблем - за начална страница в хром ми е сложено някакво лайно mystarsearch и немога да го изтрияизтрих го от контрол панела, премахнах го от опциите на хром за нач страница и НИЩО. Няма махане и това си е
![]()
Ако преинсталираш хорма не се ли маха?m.dimitrov1992 написа: Проблем - като изключа компа почва да ми отброява някакви ъпдейти и по 1 час неможе да се изключи![]()
В началото е нормално да се актуализира известно време, защото не е ясно какво копие са ползвали за инсталацията.m.dimitrov1992 написа: Проблем - всяка нощ около 2-3 сутринта ми се включват вентираторите на компютъра,почват да бучат странно и ме будят, но монитора не тръгва само захранването
Спри си проверката за актуализации. Control Panel\System and Security\Windows Update\Change settings. Или си смени часа за проверка. Ако това не помогне има други варианти.
Колега златен си

Изтрих хрома и инсталирах нов, сега няма проблеми с началната страница

А обновяването при всяко изключване явно неможе да се оправи , но пак добре 2 от 3 проблема успях да оправя

- jgf
- Потребител
-
- Кара: E46 318i '02
- Мечтае да кара: по хубави пътища!
1. https://www.youtube.com/watch?v=7ARd7wTJnaU - не е най -доброто видео, но дава решението.
2. Спри си Windows update
3. Спри си Windows update
2. Спри си Windows update
3. Спри си Windows update
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Трябва да се гледа като се инсталира софтуер, какво друго приемаш да ти сложи инсталатора. Понеже доста софт вече е безплатен, ги обвързват с други програми, променят начални страници, search engine-и и т.н. Затова не се цъка само "Next", ами се чете какво инсталираш.
Актуализациите могат и да се спрат. Макар че, те рано или късно ще спрат като ги завърши.
Актуализациите могат и да се спрат. Макар че, те рано или късно ще спрат като ги завърши.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Може да изтриеш настройките на браузера, като разбира се ще отидат и паролите дето са запомнени, но все пак е решение
Отваряш примерно "Контрол Панел" и горе където е полето дето пише какво си отворил, пишеш %appdata% и ентър.
Local- и където пише "google" изтриваш папката, даже най-добре първо де инсталирай хрома и после триеш папката, същото го процедираш с мозилата.
Ъпдейтите от друга страна не ти пречат, когато се ъпдейтне Windows , няма да има повече ъпдейти или ще има чат пат, сега са много защото туко що е инсталиран и не са му добавени всички ъпдейти.
Успех
Отваряш примерно "Контрол Панел" и горе където е полето дето пише какво си отворил, пишеш %appdata% и ентър.
Local- и където пише "google" изтриваш папката, даже най-добре първо де инсталирай хрома и после триеш папката, същото го процедираш с мозилата.
Ъпдейтите от друга страна не ти пречат, когато се ъпдейтне Windows , няма да има повече ъпдейти или ще има чат пат, сега са много защото туко що е инсталиран и не са му добавени всички ъпдейти.
Успех
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
НЕ си спирай ъпдейтите ! Остави ги да се извъртят един път и после само от време на време ще ъпдейтва. ( в сряда през ноща, ако всичко е ок)
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
m.dimitrov1992 написа: А обновяването при всяко изключване явно не_може да се оправи
Може да се спре, но не е съвсем редно, защото след време ще си инсталираш някоя програма и ще се окаже, че гърми и трещи, а на друг компютър работи добре. Също така не си спирай проверката за актуализации (ъпдейти), защото се пускат разни кръпки на сигурността. Смени си само времето, за да не се пуска по сред нощ. Може да се направи и по друг начин, но това ще ти е най-лесно сега.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Баце, предполагам не са ти турили оригинален "прозорец"
и ъпдейти не са ти нужни. Това с началната страница може да се деинсталира, аз го минах тоя момент веднъж. Но има и друго, ако е като вирус има вероятност да не може да го махнеш за дълго. Най-добре си смени уиндоуса сам и не се занимавай с тия самосвирковци и новоизлюпени гастрольорчета. На мен преди години едни такива тарикатчета ми бяха резнали гаранционната лепенка така мазно, че

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Как така "не оригинален" ? Каква е разликата между "оригинален" и " неоригинален" за да си кара единия без ъпдейти?
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Ами, ако си го изтеглил от арената, познай колко народ е използвал продуктовия ключ и като му пуснеш ъпдейтите става мазало. Отдолу започва да ти изписва- this copy of windows is not genuine.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2