Живота в същност е...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Живота в същност е...

Мнение от steeN » 23 Яну 2015, 2:19

..."Let's suppose that you were able every night to dream any dream that you wanted to dream, and that you could, for example, have the power within one night to dream 75 years of dreams, or any length of time you wanted to have. And you would, naturally as you began on this adventure of dreams, you would fulfill all your wishes. You would have every kind of pleasure you could conceive. And after several nights, of 75 years of total pleasure each, you would say 'Well, that was pretty great. But now let's have a surprise. Let's have a dream which isn't under control. Where something is gonna happen to me that I don't know what it's gonna be.' And you would dig that and come out of that and say 'Wow, that was a close shave, wasn't it?'. And then you would get more and more adventurous, and you would make further and further out gambles as to what you would dream. And finally, you would dream where you are now. You would dream the dream of living the life that you are actually living today." ~Alan Watts...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Живота в същност е...

Мнение от nsfw » 23 Яну 2015, 12:22

:nono: Мене ме няма в тази система :mhihi: Да съм на мястото и парите на чичо Гейтс или дядо Бъфет, пък чакай ти да се сетя и милея за сегашния си живот :mhihi: Ше стане, ама на куково лято/марта в сряда/30-ти февруари и т.н. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 23 Яну 2015, 12:30

нот сейф - имаше снимки на бъфит с данъчна декларация, не беше много малка..

Благодаря за клипа. подейства ми романтично нещо. от време на време е добре да се замисляме къде сме и къде ще ходим.. при все, че има много неща, които не знаем.
иначе бих предпочел да има мацки в клипа :mrgreen:
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Яну 2015, 14:51

Като стана въпрос за сънища..някой успява ли да си ги контролира? Аз достигнах етап, в който..наистина успявам да го направя, но има и такива нощи, в които не успявам и сутрин се будя с тежест в гърдите от това, което съм сънувал и наистина се радвам, че е било само сън и съм се върнал в действителността. Не знам как става номера, но точно преди заспиване усещам, че знам какво ще сънувам. Отделно и това, което сънувам успявам да го поставя в насоката, в която искам..доста странно звучи като се чете, но е факт и се радвам, че го умея. Някой друг?

Какво са сънищата? Какво се опитват да ни кажат (освен, че се говори, че това е преживения "експириънс" през деня и закача отделни части от мозъка, които по един или друг начин са свързани и въздействали на мозъка). Каква е тяхната роля? Ясно ми е, че няма отговор и до днес, но освен "възстановителната" функция, какво е другото предназначение според вас?

Хубава тема и хубаво видео.. :yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: На дядо си каруцата
Мечтае да кара: щар по щар

Мнение от eee » 09 Фев 2015, 22:15

Не за втори път чувам,че някой може да си контролира съня.Преди много време пак четох някъде,че някой си можел да контролира съня си.Като цяло според мен това е доста рядко явление,което може да ти се случи (според мен). Не всеки пък сънуваш нещо,което ти се е случило през деня и ти си го "дофантазираш".Има моменти,в които сънуваш нещо/някога,за който не си се сещал много време.
Чувал съм да се твърди,че учените още не са изследвали и 10% от капацитета ли/функциите ли и аз не знам как да ги нарека на мозъка.Доста сложен организъм е това.

Назад към Извън Темата