Предстои ми пътуване в чужбина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Предстои ми пътуване в чужбина

Мнение от boywalking » 25 Яну 2015, 17:22

Здравейте колеги, края на март месец ми предстои пътуване до Германия и оставане там за дълго. Ще бъда с личният си автомобил, така че ме интересуват малко подробности относно сервизи, проблеми на пътя, пукане на гума и т.н. как се процедира, защото до колкото съм чувал не можеш нито гума да си смениш където и да е било, камо ли нещо по-сериозно...

Моля в темата да пишат само хора които са си патили, или са живели в Германия, или имат познати там, за да не разводняваме темата с врели некипели, дали е така или не е така.

Искам да знам какво става ако спукам гума на магистрала, ако колата се развали сериозно на магистрала. Ако спукам гума в града или се развали колата в град. Как се стичат обстоятелствата относно пътна помощ, репатриране на автомобила и в сервиза в който ме оставят....

Имам пълно автокаско към Армеец, дали ще послужи някак?

Като цяло колата е доста поддържана и всяко нещо което се обади - се сменя на следващия ден, но все пак е машина и не се знае кое, кога и какво...

Благодаря предварително! Моля сериозно отношение към темата!
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

Аватар
Кара: е65 4.5 2002

Re: Предстои ми пътуване в чужбина

Мнение от bmw730 » 25 Яну 2015, 18:31

Колега на магистралата в аварийната лента неможеш да спираш защото идват и те репатрират,гума може да смениш на някой паркинг но внимателно да не замарсяваш,че глобите са солени.Пробвай да си направиш застраховка за пътна помощ и сервиз

младши ентусиаст
Аватар

Re: Предстои ми пътуване в чужбина

Мнение от JohnnyBlack » 25 Яну 2015, 20:53

Назад към Извън Темата