Porsche Cayenne
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Porsche Cayenne
Здравейте колеги ще взимам кайен та да попитам дали някой има информация за нави дискове кракнати от къде може да се свали благодаря!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Re: Porsche Cayenne
http://www.carsnavigation.com/
С ДВД ли си със СД ли си?Коя версия на ПЦМ???Виж с търсачката им какво имат.Само не си мисли че за БГ навигацията е кой знае какво.
В крайна сметка караш кола която гори около 65 лева на 100 км ,колко мислиш че ще навъртиш със спестени 400 долара за оригиналните карти?Но ти си знаеш.
Има вариант и от Оркид да вземеш от БГ.
С ДВД ли си със СД ли си?Коя версия на ПЦМ???Виж с търсачката им какво имат.Само не си мисли че за БГ навигацията е кой знае какво.
В крайна сметка караш кола която гори около 65 лева на 100 км ,колко мислиш че ще навъртиш със спестени 400 долара за оригиналните карти?Но ти си знаеш.
Има вариант и от Оркид да вземеш от БГ.
Мерси колега ама го изхвърлих пцм-а защото умря и нямаше смисъл от втора рака 1000 бонбона и си сложих афтермаркет 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
може да сложиш и снимки та да го видим 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Я разкажи къв е Кайена,доволен ли си?
Porsche Cayenne
Доволен съм но той е на баща ми разхода е доволен във града е 26-27 извън града е 10,9 11,2 бензин няма газ и няма да се газифицира доста проходима джипка е преди имах Range Rover Vogue 2005 доста по широк беше но слаб двигател (3,0 от бмв 177кс) тази е 4,5 350кс и си върви доволно зувка си ме кефи друго седалките са много удобни друго не се сещам питайте ако искате

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Хмм...
сериозен градски разход...иначе и аз съм фен на големи бензини 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
armani78 написа:Хмм...сериозен градски разход...иначе и аз съм фен на големи бензини
X-a колко гори?
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
тоя бял салон не ме кефи,лично мен иначе и на мен много ми допадат тея кайени... безаварийна 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
axel.folu, ще се обърна към теб с най-добри чувства и се надявам да не го приемеш като обида и заяждане.... виждам, че показваш на тати колите и си борец, но обърни внимание на правописа си и най-вече на пунктуацията при писане ! Научи какво е това невероятно нещо "пунктуация" и го използвай...или поне се опитай.
По темата: здрав и изключително качествен автомобил(и доста грозен, поне преди фейслифта
). Вече цените паднаха доста, но самата поддръжка не е за всеки..масла, филтри, дикове и накладки- регулярните консумативи са на дебели цени, както и може да се очаква. Застраховките и градския разход са ясни..

По темата: здрав и изключително качествен автомобил(и доста грозен, поне преди фейслифта

...there is no replacement for displacement...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
И на мен ми харесва много този салон, винаги бих го предпочел пред сив да кажем. Единствено черния ми харесва повече, дори да го наречете типичен или стандартен, а мен скучен.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
А на мен най много ми харесва разхода в града 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Съвсем нормален е разхода за много тежък 4х4 със стар модел автоматик - 8 цл. 4500 сс. бензин.
Силно ме съмнява и 4.6 ис автоматик 2004г. да дава по-малък разход от 24-25л. А98 в изцяло градски цикъл София.
vantage - мисля си че дискове...накладки и филтри са нещо, което въобще не е толкова страшно, за разлика от въздушното окачване и автоматика на такива возила.
Силно ме съмнява и 4.6 ис автоматик 2004г. да дава по-малък разход от 24-25л. А98 в изцяло градски цикъл София.
vantage - мисля си че дискове...накладки и филтри са нещо, което въобще не е толкова страшно, за разлика от въздушното окачване и автоматика на такива возила.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3