Лека по лека се започна....(разказ в картинки)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
на 5 таPROPOVEDNIKA написа:SlipKnoT написа:err0r написа:Бе пази я до 3000 оборота. Онзи ден го видях до Данъчното в Гео Милев взе 2 завоя настрани. После като спряхме да си лафим обясняваше как си я гледка...
Е тя се върти в кръг с 2000 оборота.. така, че дрифтовете и с 1500 може да ги прави..
Какви са тия дрифтове с 1500-2000об ще ми обясниш ли?

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Scott написа:на 5 таPROPOVEDNIKA написа:SlipKnoT написа:err0r написа:Бе пази я до 3000 оборота. Онзи ден го видях до Данъчното в Гео Милев взе 2 завоя настрани. После като спряхме да си лафим обясняваше как си я гледка...
Е тя се върти в кръг с 2000 оборота.. така, че дрифтовете и с 1500 може да ги прави..
Какви са тия дрифтове с 1500-2000об ще ми обясниш ли?

На 10та...

- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Разработката приключи  Довечера на ЕКО ще се видим и може да я пробваме
 Довечера на ЕКО ще се видим и може да я пробваме  Остава ми да махна катализатора че я души яко и имам чуството че след 5000 оборота иска да го плюне през ауспуха, и карам с дебитомер от М20Б20 (не знам дали има разлика съществена)
 Остава ми да махна катализатора че я души яко и имам чуството че след 5000 оборота иска да го плюне през ауспуха, и карам с дебитомер от М20Б20 (не знам дали има разлика съществена) 
И ще си дрифтя с 2000 оборота 

П.С.Скоти нещо разбирач ми се види да си станал да го е*а
			 Довечера на ЕКО ще се видим и може да я пробваме
 Довечера на ЕКО ще се видим и може да я пробваме  Остава ми да махна катализатора че я души яко и имам чуството че след 5000 оборота иска да го плюне през ауспуха, и карам с дебитомер от М20Б20 (не знам дали има разлика съществена)
 Остава ми да махна катализатора че я души яко и имам чуството че след 5000 оборота иска да го плюне през ауспуха, и карам с дебитомер от М20Б20 (не знам дали има разлика съществена) 
И ще си дрифтя с 2000 оборота

П.С.Скоти нещо разбирач ми се види да си станал да го е*а

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече
 ))
))- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
- 

- NeoPrint
- бай печатар
- 

- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
PROPOVEDNIKA написа:Мнооо сила лъха от постовете ти, а обясняваш, че е 16+
Някоя Астра/Хонда няма ли да напляскаш вече?
Нещо те яде теб май,май...

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
- 

NeoPrint написа:PROPOVEDNIKA написа:Мнооо сила лъха от постовете ти, а обясняваш, че е 16+
Яде ме, че не знам как да дрифтя с 1500-2000об и никой не иска да ми отговори как се случват нещата.
 Честно казано нищо не ме яде, няма и защо, просто искам да има стартове и да се разбере колко точно върви.
 Честно казано нищо не ме яде, няма и защо, просто искам да има стартове и да се разбере колко точно върви. 
- vld
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535d, E84 2.3d
PROPOVEDNIKA написа:NeoPrint написа:PROPOVEDNIKA написа:Мнооо сила лъха от постовете ти, а обясняваш, че е 16+
Яде ме, че не знам как да дрифтя с 1500-2000об и никой не иска да ми отговори как се случват нещата.Честно казано нищо не ме яде, няма и защо, просто искам да има стартове и да се разбере колко точно върви.
Оооо ми така кажи ела да ти покажа как се дрифти точно между 1500-2500

Когато въртящия момент е повечко и когато идва по рано това не е проблем

На 400м може да не дам по-малко от 17 ма за дрифт 100% ще го докарам по добре дори от коли които дават 14-15-ки

- NeoPrint
- бай печатар
- 

- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Жалко,че компресора ми е вече в хола щях да ти покажа как се дрифти Е28 на 2-ра от 1500 оборота,но живот и здраве след време ще видиш Е34 със същия номер   Има ли въртящ момент има фън,а Пенчев изглежда има
  Има ли въртящ момент има фън,а Пенчев изглежда има

Има ли въртящ момент има фън,а Пенчев изглежда има
  Има ли въртящ момент има фън,а Пенчев изглежда има- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
- 

Момчета ставаше въпрос за дрифтене с 2000об, а не за дрифтене ОТ 2000об нагоре, има разлика нали?  Ставаше въпрос, че я е разработвал и е карал с 2000об и е дрифтил, а аз казвам, че това е било нещо мнооо далечно от дрифт според моите разбирания.
 Ставаше въпрос, че я е разработвал и е карал с 2000об и е дрифтил, а аз казвам, че това е било нещо мнооо далечно от дрифт според моите разбирания.

Ставаше въпрос, че я е разработвал и е карал с 2000об и е дрифтил, а аз казвам, че това е било нещо мнооо далечно от дрифт според моите разбирания.
 Ставаше въпрос, че я е разработвал и е карал с 2000об и е дрифтил, а аз казвам, че това е било нещо мнооо далечно от дрифт според моите разбирания.- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
- 

PROPOVEDNIKA написа:Момчета ставаше въпрос за дрифтене с 2000об, а не за дрифтене ОТ 2000об нагоре, има разлика нали?Ставаше въпрос, че я е разработвал и е карал с 2000об и е дрифтил, а аз казвам, че това е било нещо мнооо далечно от дрифт според моите разбирания.
Явно твойте разбирания за дрифт са за предно

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
- 

Не според мен вие дрифтите като за предно, като си с предно може и на 1000об, дърпаш ръчната и се носиш.