Защо сме толкова злобно и завистливо племе ?!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Защо сме толкова злобно и завистливо племе ?!
Днес сутринта си намерих котката отровена... Някой от лудите ми съседи я е отровил, а котката беше още много малка. Интересно ми е с какво може да ти пречи малко и адски красиво коте (имаше уникално красиви очи, не бях виждал котка с такива) и какъв нещастник трябва да си за да го отровиш
Та да ви питам от къде тая злоба и завист във всички в тая държава? Не знам в столицата как е, но тук в провинцията положението е трагично... Само наркоманчета, малки к**ва, алкохолици и побъркани чичковци.
Не, че искам да превръщам форума в БГ МАМА както някой беше казал, но тука е много зле положението и исках да ви споделя поредната дебилщина на която съм свидетел, и да ви питам от къде тая злоба в населението ни ?! 

..Bayerische Motoren Werke..

- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Re: Защо сме толкова злобно и завистливо племе ?!
Не е само при теб колега и в София е същото а по улиците е страшно клаксони,псувни,всеки скача да се бие,повечето от съседите не те поздравяват и тн.Тук няма да казвам какви неща се свалят от колите като капачки,чистачки и тн.
с една дума ТРАГЕДИЯ и едва ли скоро ще се оправим

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
от къде си сигурен,че е отровена?
в момента върлува някаква котешка болест...поне в стз. ми е известно.
три котки ни загинаха само в нашия двор симптоми не съм заглеждал,но ми направи впечатление
че им протичат очи,носове,запенват си и имат вид като намазани с нафта,тоест козината им се сплъстява.
ама не умират за ден,влачат я тая болест поне седмица
в момента върлува някаква котешка болест...поне в стз. ми е известно.
три котки ни загинаха само в нашия двор симптоми не съм заглеждал,но ми направи впечатление
че им протичат очи,носове,запенват си и имат вид като намазани с нафта,тоест козината им се сплъстява.
ама не умират за ден,влачат я тая болест поне седмица

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
gelermoto написа:Не е само при теб колега и в София е същото а по улиците е страшно клаксони,псувни,всеки скача да се бие,повечето от съседите не те поздравяват и тн.Тук няма да казвам какви неща се свалят от колите като капачки,чистачки и тн.с една дума ТРАГЕДИЯ и едва ли скоро ще се оправим
Кво да се оправиме, като ставаме все по-зле.Как да стане работата като модата в момента е да си кисел, да си лош, да си батка, да си нещо, което дори и ти знаеш, че не си.Носталгията по мутренските времена явно кара хората да се правят на страшни, и да решават кое как.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
gelermoto написа:Не е само при теб колега и в София е същото а по улиците е страшно клаксони,псувни,всеки скача да се бие,повечето от съседите не те поздравяват и тн.Тук няма да казвам какви неща се свалят от колите като капачки,чистачки и тн.с една дума ТРАГЕДИЯ и едва ли скоро ще се оправим
Е т'ва не мога да го разбера наистина. Понеже имам служебна кола и личната през седмицата почти не я карам редовно я намирам с вдигнати чистачки и т.н.

Злобата и завистта да си я носят по гробищата!
До колегата с отровеното животинче - ако някой посегне на кучето ми по някакъв начин ще му се стори тясна и София и околията...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
баш!гледам модата на предните тъмни стъкла на колите се завръща,или разни келеши с качулки на главите гледат лошо от кочините си..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
k-hristov написа:Носталгията по мутренските времена
90% от изпитващите я, тогава са били 1-ви клас

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
speeder88 написа:[ Понеже имам служебна кола и личната през седмицата почти не я карам редовно я намирам с вдигнати чистачки и т.н
Мен при блока на приятелката ми ми надраха колата с нож и ми спаднаха гумите за какво говорим....... Пред моя си блок редовно намирам някоя нова драскотина, я от врата, я от ключ. злобата на хората по 20 годишната ми кола не я разбирам... И вече свиквам, защото съм безсилен, но да се посяга на животни. Най-често това са някакви луди хора. Спомням си много отдавна при баба ми имаше някакъв луд съсед който ги привикваше котките май с нафталин ли не помня и ги тровеше, колеше и тн.

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Бе то всеки на лош и на силен се прави и скоро един спря пред мен и скочи на бой,ама сигурно още си прави предната врата на скъпата си кола. А аз бронята си я смених за 10 мин. Така че, тъпаци колкото искаш! Все пак сме в българия!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
На мен сутринта някой ми се е изхрачил мазно на пощата и дори и се сещам кой е, понеже съм го виждал да прави и друг път такива изпълнения по вратите на хората и по колите та се чудя следващия път като го видя дали директно да не му се изхрача в мазния фейс и да му се усмихна тъпо после 

ATR-42/72
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Не е важно аз да съм добре,важното е другия да е зле.
Това изречение говори всичко !!!
Това изречение говори всичко !!!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
M-coupe написа:Днес сутринта си намерих котката отровена... Някой от лудите ми съседи я е отровил, а котката беше още много малка. Интересно ми е с какво може да ти пречи малко и адски красиво коте (имаше уникално красиви очи, не бях виждал котка с такива) и какъв нещастник трябва да си за да го отровишТа да ви питам от къде тая злоба и завист във всички в тая държава? Не знам в столицата как е, но тук в провинцията положението е трагично... Само наркоманчета, малки к**ва, алкохолици и побъркани чичковци.
![]()
![]()
Не, че искам да превръщам форума в БГ МАМА както някой беше казал, но тука е много зле положението и исках да ви споделя поредната дебилщина на която съм свидетел, и да ви питам от къде тая злоба в населението ни ?!
Тя, защото всичката ни е наред, и сега да опяваме и едно коте...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Като не искаш да го опяваш подминаваш темата и не изказваш мнение, ОК?
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
larry_boy написа:M-coupe написа:Днес сутринта си намерих котката отровена... Някой от лудите ми съседи я е отровил, а котката беше още много малка. Интересно ми е с какво може да ти пречи малко и адски красиво коте (имаше уникално красиви очи, не бях виждал котка с такива) и какъв нещастник трябва да си за да го отровишТа да ви питам от къде тая злоба и завист във всички в тая държава? Не знам в столицата как е, но тук в провинцията положението е трагично... Само наркоманчета, малки к**ва, алкохолици и побъркани чичковци.
![]()
![]()
Тя, защото всичката ни е наред, и сега да опяваме и едно коте...
Въпроса е принципен колега...аз също съм на мнение,че сме много завистливо и злобно племе...точно племе е пределението за нас (много ясно с малки изключения,говоря за масовата картинка) Примери не искам да давам,но ми се иска да сме една идея по добри един с друг!
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
И къде на друго място сте живели( поне 2-3 години) за да определите и "другото племе" какво е???
Ми ако работите в Белгия да речем, и "не ви го пожелавам" майка ви умре... Има голям шанс, работодателят ви там, да не ви освободи, за да се приберете в Бг за погребението. Просто защото не може да си тръгнеш ей така, на момента. Може ама след 2-3 дена.
И кво сега и белгийците са мръсно и завистливо племе, без морал и ...т.н.
За две кила кожа и кости(въпросното коте с вълшебни очи) ли си опявате или за морал??? ....... Ох взех да набирам нерви, извинете ме, сте вие виновни!!!
Ми ако работите в Белгия да речем, и "не ви го пожелавам" майка ви умре... Има голям шанс, работодателят ви там, да не ви освободи, за да се приберете в Бг за погребението. Просто защото не може да си тръгнеш ей така, на момента. Може ама след 2-3 дена.
И кво сега и белгийците са мръсно и завистливо племе, без морал и ...т.н.
За две кила кожа и кости(въпросното коте с вълшебни очи) ли си опявате или за морал??? ....... Ох взех да набирам нерви, извинете ме, сте вие виновни!!!
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3