Мръсно племе
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Мръсно племе
Искам само да кажа на двете пишлемета с пробитата е36-ца, които удариха Хюндая зад Шела в Хаджи Димитър и избягаха, че заради такива като тях хората не харесват БМВ и каращите ги.
Че заради такива като тях ми свиркат по светофарите и ми драскат колата при всеки удобен случай, само защото е с пернишка регистрация.
Но всеки рано или късно си намира майстора.
Че заради такива като тях ми свиркат по светофарите и ми драскат колата при всеки удобен случай, само защото е с пернишка регистрация.
Но всеки рано или късно си намира майстора.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Мръсно племе
Няма да коментирам просто. Много често усещам омразата на другите шофьори към мен когато си карам 36тицата, защото съседчето им е сложило гърне от илиенци и ги буди всяка нощ от рева на 1,6 или пък им се е случило нещо, като това на което си станал свидетел .... Безмозъчни и безрасъдни хора много, жалко че доста карат бмв и опетняват репутацията на марката.

Malik написа: ми драскат колата при всеки удобен случай
Malik написа:Но всеки намира майстора.

- irc84
- Потребител
-
- Кара: BMW F30 320d xDrive, BMW G30 530i
- Мечтае да кара: Хеликоптер
- Детайли за колата: J457416
В събота пътувам от Варна за Силистра, около 9 сутринта, вали много силен дъжд, лека мъгла, всички караме в индианска нишка. Малко след летището- посока Аксаково едно Е90 издухва цялата колона почти без видимост насреща. На входа на Аксаково, както върви колата се завърна на ръчна на 180 градуса и с вратите напред влиза в един двор. Всичко живо скачаме на спирачки, коли поднасят, в първия момет помислих, че човека е загубил контрол над автомобила, в следващият гледам един мазен римлянин се хили срещу нас, е после какво да кажат хората, особенно за такива като мен с 3-ойките 

"Live fast, die young, and have a good-looking corpse"

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз пък искам да пожелая все хубави неща за цялата женска му рода на един с черно е46, номера му беше нещо от сорта 5550/2. Онзи деб на бул. Сливница беше на косъм да ми мине през краката на пешеходна пътека. Боклук!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

4 мнения
• Страница 1 от 1