Прекарване на кабел до волан без лентов?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Прекарване на кабел до волан без лентов?
Привет, обмислям поредното подобрение по моята кола, а именно волан с подгрев. Понеже волана е м тех 2, без лентов кабел, вариантите за осъществяването се свеждат почти до невъзможно. Все пак е вярвам някой да е правил подобно нещо или да има добра идея как да стане.
За сега според мен възможностите са да пробия болта в средата, който държи волана, и през него да прекарам кабела, като излиза от другата страна на тръбата. Поради завъртането на цялата система кабела ще се осуква, за това ще оставя 10-20 см висящ кабел за да не се прекъсне. Другия вариант е още горе да пробия дупка на волана отзад, откъдето да прекарам кабела и пак да оставя празен ход 10 см на кабела.
По-добра идея ?
За сега според мен възможностите са да пробия болта в средата, който държи волана, и през него да прекарам кабела, като излиза от другата страна на тръбата. Поради завъртането на цялата система кабела ще се осуква, за това ще оставя 10-20 см висящ кабел за да не се прекъсне. Другия вариант е още горе да пробия дупка на волана отзад, откъдето да прекарам кабела и пак да оставя празен ход 10 см на кабела.
По-добра идея ?
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Прекарване на кабел до волан без лентов?
Не пробивай болта, че не дай си Боже да стане нещо..... Волана освен за управление е проектиран и като част от безопасността..
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

Re: Прекарване на кабел до волан без лентов?
Здрасти колега,
Ако си от София, съветвам те да отидеш до Мирафиори и да попиташ какви са ти реалните възможности. Цените поне на мен ми се струват разумни там и изглежда, че наистина разбират от работата си
Ако си от София, съветвам те да отидеш до Мирафиори и да попиташ какви са ти реалните възможности. Цените поне на мен ми се струват разумни там и изглежда, че наистина разбират от работата си
3 мнения
• Страница 1 от 1