Питане относно Garmin

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Re: Питане относно Garmin

Мнение от Denmark » 06 Фев 2015, 10:20

narf написа:Благодаря на отзовалите се.

Имам инсталиран Сиджик на телефона, някаква кракната версия с всички карти за Европа, но тъй като съм в Германия в момента и ми се налага доста често да пътувам до различни точки в града, не ми е удобно телефонът да стои постоянно закачен на стъклото. Гарминът, който ми предлагат, е на някаква символична цена и затова се замислих дали да го взема.

вземи си пак някакъв андроид телефон/таблет и слагай Sygic-а.
за Германия е идеален :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от narf » 08 Фев 2015, 8:22

В крайна сметка взех въпросното устройство за 15 евро. Моделът е Нюви 1240. Картите са от 2011 год. Карах от няколко познати места до други, но определено не ми харесва маршрута, който ми изчислява. Не знам дали се дължи на факта, че картите са от преди 4 години. Намерих из нета кракнати за Гармин и ще ги обновя тези дни, за да видя дали ще има подобрение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Фев 2015, 14:55

narf написа:В крайна сметка взех въпросното устройство за 15 евро. Моделът е Нюви 1240. Картите са от 2011 год. Карах от няколко познати места до други, но определено не ми харесва маршрута, който ми изчислява. Не знам дали се дължи на факта, че картите са от преди 4 години. Намерих из нета кракнати за Гармин и ще ги обновя тези дни, за да видя дали ще има подобрение.

За 15 еуро какво му се косиш :)
Обнови му и софта, макар, че сигурно ще е бая стар и може да си има бъгове.
Иначе при смяна на картите ще има някакво подобрение .. 3 години са много за карта по 4 обновявания на година са ти 12 нови версии.
Също му виж опциите за изчисляване на маршрут и ще трябва да си поиграеш сам да видиш, кое теб те устройва, че и там си има значение.
Една маркирана грешна опция може да се кара да обикаляш доста.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 08 Фев 2015, 22:58

И аз съм с Гармин от доста време и нямам проблеми. А това, че е стара карта си е голям минус. За Бг карта влизаш на карта.бг и си купуваш за 60 лв. доживотен лиценз. Останалите се намират в нета.

Предишна

Назад към Извън Темата