Неплатен фиш - въпрос към юристите
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Re: Неплатен фиш - въпрос към юристите
За да не откривам нова тема....на 16ти ми писаха фиш за превишена скорост,а на 17ти си го платих.В сайта за проверка за плащания на фишове все още пише,че е неплатен!Какво правя в този случай?Пазя си фиша и бележките за банковия превод 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Jang1r написа:За да не откривам нова тема....на 16ти ми писаха фиш за превишена скорост,а на 17ти си го платих.В сайта за проверка за плащания на фишове все още пише,че е неплатен!Какво правя в този случай?Пазя си фиша и бележките за банковия превод
Онзи ден четох статия, в която пишеше за грешка в системата. Съвестните шофьори, които са си платили фишовете, трябвало да ги платят още веднъж или същата сума им била удържана повторно с данъците. Ако установиш, че си от тези хора, колега, след представяне на документ за превода на парите, няма да имаш проблем

Тепърва ще установяват, по коя сметка са отивали парите от фишове

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
На мен ми написаха фиш преа август 2012 за 20лв.Платих го в пощата.Днес, 9 ноември 2012, сайтът на МВР показава, че фишът ми е неплатен.Дали съм вече в графа престъпник и длъжник на НАП.На сайта на МВР няма ни е-мейл, ни телефон за връзка.Фишът беше написан във Велико Търново, а аз съм от Стара Загора.Дали в СЗ КАТ ще имат информация?
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
иванчосз написа:На мен ми написаха фиш преа август 2012 за 20лв.Платих го в пощата.Днес, 9 ноември 2012, сайтът на МВР показава, че фишът ми е неплатен.Дали съм вече в графа престъпник и длъжник на НАП.На сайта на МВР няма ни е-мейл, ни телефон за връзка.Фишът беше написан във Велико Търново, а аз съм от Стара Загора.Дали в СЗ КАТ ще имат информация?
Koлега и при мен така излиза,че е неплатен явно няма кой да им ъпдейтне сайта

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
пазете си плашанията на фишовете защото честно става така платени а стоят като неплатени.Няма да бъдеш в графа престъпник защото не си извършил престъпление а нарушение 

- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Да използвам темата. Днес получих писмо от НАП в което гласи , че съм осъден за фиш от 08.2012 и 12.2012 на стойност 30 лв двата и трябва да заплатя сумата от 30 лв за фишовете + 11.80 лихва + 100 лв ( явно разноски по делото ). Някой сблъсквал ли се е с това и има ли чалъм да избягам от 100-те лева. Не съм сигурен какво съм плащал по фишовете още повече през 12г. лошото е , че нямам никакъви квитанции.
Някой по запознат може ли да обясни, тъй като информация по телефон не дават от НАП.
Някой по запознат може ли да обясни, тъй като информация по телефон не дават от НАП.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Аз имам 5-6 фиша от 2011 и 2012 и досега никой за нищо не ме е търсил. Ходил съм да плащам актове след това, но за фишовете лелката на гишето нищо не каза
Дали съм минал метър ?
Попринцип работя без договор и нямам нищо на мое има
но все пак ми е любопитно 

Попринцип работя без договор и нямам нищо на мое има

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Поизточиха държавата и НАП се активизира. И да нямаш официални приходи те ще си следят, като проимаш пак ще си ги вземат. Другия вариант е да цъфнат у вас и да започнат да описват.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Поизточиха държавата и НАП се активизира. И да нямаш официални приходи те ще си следят, като проимаш пак ще си ги вземат. Другия вариант е да цъфнат у вас и да започнат да описват.
Апартамента е на баба ми

Питах един катаджия и той вдига рамене. Каза докато не ме потърсят да си трайкам

- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Нали виждаш какво излиза за 30 лв
150лв 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То и аз не съм по даването ама като се стигне до НАП е по-добре, да се оправят нещата че после става съвсем тегаво.
Това не важи ако си циганин де, извинявай- ром. Ако си с кожа по-тъмна от нормалната нямаш никакъв яд, НАП, МАП не важат вече.
Това не важи ако си циганин де, извинявай- ром. Ако си с кожа по-тъмна от нормалната нямаш никакъв яд, НАП, МАП не важат вече.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:То и аз не съм по даването ама като се стигне до НАП е по-добре, да се оправят нещата че после става съвсем тегаво.
Не съм от братята

bohcho написа:Нали виждаш какво излиза за 30 лв150лв
Ама плащах актове в КАТ и нищо не казаха за фишовете. Първите фишове вече са на 4 години, нито писмо ми е идвало нито нищо

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
m.dimitrov1992 написа:bum_bum написа:То и аз не съм по даването ама като се стигне до НАП е по-добре, да се оправят нещата че после става съвсем тегаво.
Не съм от братята![]()
![]()
bohcho написа:Нали виждаш какво излиза за 30 лв150лв
Ама плащах актове в КАТ и нищо не казаха за фишовете. Първите фишове вече са на 4 години, нито писмо ми е идвало нито нищо
Спокойно, като дойде време да сменяш книжката нещата ще се занулят(ще те занулят). Аз като сменях мойта, миналата година, на гишето имаше 6-7 души преди мен, и лелката за 2 минути ги разчисти. Изпрати ги в банката да си оправят глобите и тогава да и се явят. Така, че отлагаш не отлагаш, като дойде време за подновяване на свидетелството всичко, което трябва да платиш(ти се води) ще си го платиш, и започваш начисто.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ти като е към НАП май и лична карта няма как да извадиш без да се бръкнеш за глобата.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Има ли друг сайт за проверка и задължения за фишове освен официалния на МВР, защото като влезна ми дава, че се обновява, а това го дава сигурно от година. Писаха ми лятото едно фишче на морето, а аз съм от Старазагорска област, никой не ме дирил на място в КАТ ли трябва да ида да си го платя или в банка, че изгубих фиша?
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3