за феновете на спорта
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
за феновете на спорта
Първо, стана ясна цената, която зрителят трябва да плаща месечно, ако желае да гледа новия спортен канал Диема Спорт HD. По този канал щяло да се излъчват всички мачове от нашето първенство,най интересните мачове от Англия,тенис и т.н
Тя е 3,96 лева. Второ, което е доста важно - срещу тази пари обаче запалянкото няма да гледа само този, а още един канал – „Трейс Спорт Старс”. Трето, Диема Спорт няма да се излъчва само в HD, но и в SD (т.е. – в стандартната резолюция). . Четвърто, Диема Спорт ще стартира на 21 февруари.
И петото, най-важно уточнение е следното: новият канал ще бъде платен още отсега. Първоначално идеята бе до края на футболния сезон Диема Спорт да се гледа безплатно, но последното решение е друго. Плащаш 3,96 лева на месец и гледаш двата канала.
Аз лично да плащам да гледам БГ футбол ШЪ МЪ извиняват,не са наядоха тези от нова тв.Утре да пуснат и турските си или индийските сериали в платен канал например Диема Сапунка HD

Тя е 3,96 лева. Второ, което е доста важно - срещу тази пари обаче запалянкото няма да гледа само този, а още един канал – „Трейс Спорт Старс”. Трето, Диема Спорт няма да се излъчва само в HD, но и в SD (т.е. – в стандартната резолюция). . Четвърто, Диема Спорт ще стартира на 21 февруари.
И петото, най-важно уточнение е следното: новият канал ще бъде платен още отсега. Първоначално идеята бе до края на футболния сезон Диема Спорт да се гледа безплатно, но последното решение е друго. Плащаш 3,96 лева на месец и гледаш двата канала.
Аз лично да плащам да гледам БГ футбол ШЪ МЪ извиняват,не са наядоха тези от нова тв.Утре да пуснат и турските си или индийските сериали в платен канал например Диема Сапунка HD

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Re: за феновете на спорта
Ееееее не се налапаха тези, иначе са го измислили, да накарат хората да си платят и за смешното ни първенство, ако искат да гледат дербитата и по интересните мачове от лигата.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Преди няколко години от Диема се опитаха с платени канали пак по същия начин, но нищо не се получи, в интернет пространството има всичко ще намеря къде да гледам английското то поне е интересно.Плащаме за всичко вече- кабелна ТВ,интернет, ток,вода, парно, синя/зелена зона и какво ли още не,незнам дали няма да плащаме вече ако искаме да си таковаме и жените 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
лошото е че е един омагиосан кръг не плащам щото са путиовци и слаби и тн
но са такива щото е мизерия и няма пари а няма пари щото никой не плаща

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
^ Дам, това е парадоксът в България, всеки иска да взима "западна заплата" от 2000Е след осигуровките, но ако трябва да му се свърши някаква работа или ще иска нещо "по приятелски" така, "аз на теб-ти на мен", или ще си прави някакви самодейни опити и няма да вика никой, щото "той сам по-добре ще си го свърши". Но за неговия труд твърдо иска големата пачка...
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Искате да кажете, че сте съгласни да плащате, за да гледате БГ. футбол? Ми те в стаята да ми играят няма да ги гледам.
Да съгласен съм да платя и ще го направя но за истинските мачове от лигата.
Да съгласен съм да платя и ще го направя но за истинските мачове от лигата.
Мачове от типа Марек Дупница - Хасково определено не струват 4 лева на месец.
Аз лично обикновено гледам мачовете, които ме интересуват в някоя кръчма заедно с други фенове, така че не ми дреме особено. Според мен заведенията от този тип би трябвало да са доволни от новината, най-вероятно ще им се вдигне посещаемостта. 

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
4 лв са всъщност половин билет за мач от друга страна парите отиват в ръчичките на оня боклик домус ага мисля че достатъчно се ояде от държавната баница
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
А какво се случва с Nova Sport и Nova Sport HD ?! Остават да си излъчват само голф и дартс ли 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Zapa написа:А какво се случва с Nova Sport и Nova Sport HD ?! Остават да си излъчват само голф и дартс ли
аз мисля,че така наречените спортни телевизии в БГ не са никакви спортни

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Е да, как така ще си заслужава да дадеш 4лв (по-малко от 1 кутия цигари) на месец за всички мачове, включително за Марек-Хасково, да не сме луди?!?! По-добре за Хъл-Уес Бром, там ще е страшно зрелище
По-нагоре са го казали- тука никой нищо не оценява, камо ли да се прецака да отиде да гледа мач на живо... Погледнете за колко си продадоха ТВ правата в Англия за следващите сезони 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз скоро бях да гледам на стадиона... и най-интересното беше как крайните агитки тръгнаха да нахлуват на терена
При положение, че цифрови телевизии предлагат за 10-12лв, още 4лв. да гледаш нашите пияници...
Иначе си прав, че са смотани, щото няма пари. А пък няма пари, щото са смотани 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
4 лв. нищо не е
може ли само за мачовете да се плаща, тоест без бтв-та и т.н.

може ли само за мачовете да се плаща, тоест без бтв-та и т.н.

13 мнения
• Страница 1 от 1