уоки токи в Гърция и полицейски честоти.
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
уоки токи в Гърция и полицейски честоти.
Колеги,
има ли проблем с използването на уоки токи в Гърция и гръцките полицаи глобяват ли ако видят шофьора или пътника до него да ползват уоки токи? Някой знае ли какви са полицейските им честоти? Някой знае ли дали гръцките полицаи глобяват за използване на антирадар?
Все за модел кобра питам?
има ли проблем с използването на уоки токи в Гърция и гръцките полицаи глобяват ли ако видят шофьора или пътника до него да ползват уоки токи? Някой знае ли какви са полицейските им честоти? Някой знае ли дали гръцките полицаи глобяват за използване на антирадар?
Все за модел кобра питам?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: уоки токи в Гърция и полицейски честоти.
За уоки-токи не знам, ама за радар-детектор и анти-радар забрави. Зверска глоба, конфискация и може би още разправии
Доста от румънците съм виждал да си носят като ходят към Гърция. Сигурно няма проблем
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Няколко пътувани София - Атина с две коли с две 'уоки токи'-та проблеми не сме имали, но никога не са ни и спирали 

cobra
mt 600 2
има няколко канала, но не е тип голяма радиостанция. Купих го преди години от български магазин за елеткронна техника.
mt 600 2
има няколко канала, но не е тип голяма радиостанция. Купих го преди години от български магазин за елеткронна техника.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Всичко е до късмет,и всичко относително ,аз видях лично как един полицай се закелеши с един македонец и го накара да закрие надписа МК от предния и задния номер. 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Ебати питането, колеги някой знае ли какви са полицейските чистоти!!! Що гръцки знаеш ли...отцепка ли ще го раздаваш 

"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
7 мнения
• Страница 1 от 1