Неплатен фиш - въпрос към юристите
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Неплатен фиш - въпрос към юристите
Колега, мръдни до НАП, и си направи Персонален Идентификационен Номер /или код/. С него влизаш в НАП-а, и бързо разбираш какво и къде дължиш.
Понеже свърших тази работа, се оказа, че имам една глоба по снимка на Тракия от 2012. Въпросната съм я платил в пощата, и пазя документа.
Междувременно се оказа, че това вземане вече е при съдия-изпълнител... Утре ще започнем да си звънкаме
Понеже свърших тази работа, се оказа, че имам една глоба по снимка на Тракия от 2012. Въпросната съм я платил в пощата, и пазя документа.
Междувременно се оказа, че това вземане вече е при съдия-изпълнител... Утре ще започнем да си звънкаме

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Кви са тия глупости. За 30лв ще те дават на ЧСИ и така нататък. За суми под една минимална работна заплата никой няма да се занимава с вас. Разходите по прехвърлянето на вземанията, изваждане на изпълнителен лист и т.н за тия 30лв ще са майка си и баща си, а вие после я платили, я не.
Просто като дойде време да си сменявате книжката, ще се наложи да си платите и това е
Просто като дойде време да си сменявате книжката, ще се наложи да си платите и това е

never drive faster, than your guardian angel can !
- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Да снимам и да кача писмото ... И аз съм изненадан.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3