Can U Stand It?!:)
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Can U Stand It?!:)
не знам за вас, ама аз явно не мога...
тази вечер се прибирам към вкъщи от студенски град и след дългия ден ръчкане на любимото возило бях решил да му дам мааалка почивка:) излезох на цариградско посока център, пуснах диска на Селин Дион и отпуснах педала на газта. носех се скромно из центара и точно на аптека го видях!!! фаровете ми светнаха в огледалото, приближиха се бързо и покрай мен префарча наточен Голф 3 със ясно осезаема туба в багажника, свалени прозорци, носещ се под звуците на Лудакрис:) единственото, което успях да направя беше да натисна бутона за Радио Мила и да ръчна втора:) разбира се още преди руски паметник голфа беше достигнат и позорно засрамен:) та... по въпроса:) само аз ли не мога да се здържам?:)

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе аз може да съм с натурално 316, но да ви кажа въобще не отсъпвам на толкова много хора
Поне стила ми на каране определя тва винаги да се ръчкам по светофарите да съм най-отпред, от което пък следва, че доста типове нещат да е така
Примъквам се до някой, но той неще да ме пуска и той се примъква напред. След старта следва едно надлъгване между движението и кой откъде ще мине, за да излезе по-напред
Много е забавно хехе
Да ви кажа из града не е само до скорост, а и до хитрост. Откъде да минеш, къде да се престроиш и т.н.
Вчера имах такава случка с един VW и да си кажа беше забавно
А аз го правя само за забавление, докато някои болни гъзари го взимат доста навътре и забравят за удоволствието от шофирането 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Не сте САмИ и Аз не СЪМ

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Както е казал поета, "Веднъж в гъзъ бензин влезе ли ти, отърване няма"

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Момчета, не знам за вас, но аз след като се кача на колата и веднага (незвисимо от часа на денонощието
) някакви киселяци започват да ме дразнат-на улиците, на кръстовищата, на сфетофарите , навсякъде, като че ли са се наговорили и абсолютно винаги са със Голф-ове , за това моето мнение е че Голфа (независимо дали е 1,2,3,4,....5,...10) е страхотно изглеждаща кола, НО В ОГЛЕДАЛОТО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ и колкото по-далече толкова по-добре:twisted:
П.С.Много по-рядко шофьорите на други автомобили ме дразнат така, макар,че гъзарчета карат и други марки коли!!!!

П.С.Много по-рядко шофьорите на други автомобили ме дразнат така, макар,че гъзарчета карат и други марки коли!!!!
!!!Jailo!!!
- Иво
- шПерко
-
Аз и голф да карах пак щях да се ръчкам така. Значи ли, че съм киселяк?
Според мен ентусиазма и селянията могат много лесно да се сбъркат едно с друго. НЕ съдете за човека по колата, а по самия него. Защото представете си всички по стечение на обстоятелствата да карахме голфове. Значи ли това, че ставаме автоматично селски гъзета? Няколко пъти като съм се въртял по улиците съм се запитвал какво ли си мислят хората за мен? Защото аз лично като видя някой такъв ми изплуват неприятни определения, но от скоро разбрах, че има и такива единици, които го правят за лично удоволствие, а не, за да са интересни. Такъв съм и аз
Не ми пука кой какво си мисли. Аз обичам колата си, както обичам и да я карам да си гони задницата 

Иво написа:Аз и голф да карах пак щях да се ръчкам така. Значи ли, че съм киселяк?Според мен ентусиазма и селянията могат много лесно да се сбъркат едно с друго. НЕ съдете за човека по колата, а по самия него. Защото представете си всички по стечение на обстоятелствата да карахме голфове. Значи ли това, че ставаме автоматично селски гъзета? Няколко пъти като съм се въртял по улиците съм се запитвал какво ли си мислят хората за мен? Защото аз лично като видя някой такъв ми изплуват неприятни определения, но от скоро разбрах, че има и такива единици, които го правят за лично удоволствие, а не, за да са интересни. Такъв съм и аз
Не ми пука кой какво си мисли. Аз обичам колата си, както обичам и да я карам да си гони задницата
Абе ти ако наистина я обичаш няма да я наказваш така

- Иво
- шПерко
-
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
НЕ НЕ ГО УЧИ ТАКА!
САМО С ВРАТИТЕ НАПРЕД!
Като стана дума за бракуване и аз 1-2 бр ма не се отказвам!
САМО С ВРАТИТЕ НАПРЕД!

Като стана дума за бракуване и аз 1-2 бр ма не се отказвам!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Чакайте бе, пичове, аз също нямам нищо против влизането с вратите, да не стане грешка... Само трябва да видите как се кара дизел
Просто казвам, че ако иска Иво д аси кара колата по - дълго време, трябва да ограничава тези изпълнения. Аз, а както разбирам, и вие, трошите наред, само купон да става. Най ме е яд, че не съм имал кола със задно /БМВ разбора се/, ама какво да се прави! Не мисля, че ще мога да я поддържам. Като мога, тогава. А иначе това адски много ми хареса: "Да не е ставала кола а цигулка например"

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3