Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Платихте ли си абонамент и смятате ли да платите?

Да
2
4%
Да, нямам избор -искам да гледам мачовете
2
4%
Да, харесва ми по този начин - правилно е
0
Няма гласували
Каквото има по Диема и Нова - това гледам
2
4%
Не, но мисля да се абонирам
1
2%
Не, НЕ мисля да се абонирам
36
69%
Гледам онлайн
9
17%

Общо гласове : 52
старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

Мнение от Boyadjiev » 23 Фев 2015, 19:32

Интересно ми е да видя мнението на феновете на Английския футбол, по повод новите "телевизии". Как ви се отразява идеята, реализацията и като цяло цялата промяна. В момента по Диема и Нова спорт остават по-безинтересните мачове, както и Чемпиъншип ( :shock: ), а повечето по-интересни сблъсъци минават на платения канал. Също и въвеждането на тия канали в рамките на по-малко от месец, това че не е наличен по всички оператори и не на последно място и 3.90 на месец.

Как ви се отразява тази промяна? Внесе смут при мен, а при вас? :ok:
Последна промяна Boyadjiev на 28 Фев 2015, 1:13, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Re: Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

Мнение от d.raychev » 23 Фев 2015, 20:38

И на мен ми е тъпо,ама от друга страна има пък sopcast и live stream-ove и честно казано от една страна предпочитам коментара на Jon Champion примерно пред честно казано доста нескопосаните коментатори на диема(имат и професионалисти големи не ме разбирайте погрешно...)...Във всички случаи няма да давам по 4лв на месец за едното английско първенство при толкова стриймове в нета...Ся някой ше кажат-"да ама забива в нета" или "да,ама кво са 4 лева на месец,къде не ги даваш" и ще са прави до известна даже голяма степен,ама си е въпрос на лично предпочитание не се скъпя или нещо просто самата идея е безсмислена и не смятам да я подкрепям с допълнително плащане :) :)
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Фев 2015, 20:40

То това се знае от както пуснаха цифровата телевизия.Ще се учудя ако има някой изненадан , даже май се забавиха ми се струва :mhihi:
Да си кажа честно нямам против , обаче АКО излъчват мачовете от 17:00ч - иначе да не се чува - sportlemona ми ги пуска безплатно :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 23 Фев 2015, 20:54

Не може да искаш от нормалния човечец 3.90 на месец при положение,че заплатата му е 300-400-500лв на месец. Едно нещо имаше изстрадалия българин да гледа футбол от Англия и БГ и те и тази радост му взеха!!!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 23 Фев 2015, 21:03

Според мен моментът не е подходящ, а и в Бг. такова нещо не може да просъщеструва. Около мен настроенията са идентични относно абонирането за тези канали. Като гледам за сега преобладава с много мнението, че на стриймовете ще има отново много Бг. IP-та :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 23 Фев 2015, 21:57

Един от начините да започна да слагам по някой лев на мачове ;) . Основно правило е да не гледаш мачове при залагане :lalala: .

По темата: Стъпка в правилна посока, но не е нито за тук, нито за сега. Поради което не я одобрявам...

Английското първенство е манна небесна за плащане. В Колумбия например дават всички мачове от кръга, платени, и задължително един без заплащане. Обикновено е някое от дербитата :yes: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 23 Фев 2015, 22:02

Пак почнахте с политиката. :mhihi: Човечеца ако няма 4 лв на месец, му е само до футбол. Така че, който иска да гледа, плаща. И наистина, нищо не са 4 лв. Къде ли не се дават тия пари.
Все пак никой не е длъжен да плаща и гледа. Има и безплатни канали с испански, италиански и всякакви други технични първенства за бедния човечец :ok: Аз ще си плащам и ще гледам HD :smoke:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Фев 2015, 0:17

Това ефирно ли смятат да го пуснат, че намесихте цифровата телевизия? Дайте повече информация за новите канали? Булсатком ще ги включат ли?
4лв нищо не са, но на фона на 15 лв кабелна някак не е много логично

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 24 Фев 2015, 0:50

А мислите ли, че тия от Диема няма да направят всичко възможно, за да порежат стриймовете?

Все пак доста пара ще играе тук...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 24 Фев 2015, 0:54

Ползвам услугите на оператор известен с пиратстването си,така че най-вероятно ще се гледат без допълнителни такси :mhihi: А дори и да не стане имат огромен избор от спортни канали ;)
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 24 Фев 2015, 0:58

Мисля че Булсат още нямат договор и не предлагат спортните канали. Аз от гледна точка на това, че повечето хора (и аз включително) са на по-скъп план, за да гледат Нова спорт и Диема. Понеже не гледам нищо друго, минах на другия план за да си гледам мачовете с едногодишен договор, а в крайна сметка много брутално ме порязват да си плащам до края на договора + още 1/3 от месечната ми телевизия :shock: Много е грубо отношението просто...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 24 Фев 2015, 0:58

Не одобрявам начина по който го поднасят ...

Всички казват, че навсякъде в света плащат за да гледат мачове ! Да факт, НО досега аз също плащам на моя кабелен оператор сумата Х за да ми предостави ДИЕМА и НОВА СПОРТ за да гледам мачове от премиър лийг. В същото време родното БФС или не знам си кой сложи вето на мачовете от премиър лийг в 17:00 часа за да може родния запалянко да гледа ПАРОДИЯТА А Група (ако има мач де) ....

та в тоя ред на мисли:
Това е програмата за неделя около 14:00 по платения за 4лв. канал :dunno:

14.00
Съботен обзор на кръга в английската Висша Лига (2014-15), 27-и епизод
15.00
Студио „А” група”, директно
15.30
Футбол: Локомотив (София) - ЦСКА, мач от „А” професионална футболна група, директно

Предполагам какво ще им бъде на хората който са платили 4 лв заради премиър лийг ...

а ето и разяснението за тези който не се сещат:

Програмата на ДИЕМА за неделя от 14:00ч.

14.00 Футбол: Ливърпул - Манчестър Сити – мач от Английската висша лига, директно

всеки сам да си прави изводите :ok: аз пожелавам на зализания патриот (за Домуса говоря, ако не се сещате), да си завре продукта Агрупа в неговия *SS.

п.п. И само да вметна, че 4 канала HBO струват 6лв. (тоест 1.5 на канал), а 2 канала в който дават ПРЕДИМНО а група и репортажи тип вестник Уикенд, Шок, Шоу и т.н. струват 2лв/бр.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 24 Фев 2015, 1:22

Домуса притежава правата на А група, продава ги на Нова груп - а те са собственици на Диема и Нова спорт. От своя страна те си правят платен канал...
А Тотнъм и Челси (финала за кепитъл уан къп) по Диема спорт ли ще е, че не можах да намеря програмата за тая скапана телевизия, а в другите програми не го видях изобщо тоя мач :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Фев 2015, 8:36

Няма да дам и стотинка.
Преди доста години ринг се Заиграха с формулата и едва не фалираха. После пак някоя телевиЗия се опита да прави платени мачове и се наигра сериозно.
Много им поздрави на всички които искат да пият кръвчицата на хората.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Фев 2015, 9:17

Как точно ще порежат стиймовете ?! Че те още торентите не са успели да спрат, та ще порежат стрймовете на всички телевизии излъчващи английско първенство
Не е там проблема, обаче да ми искат 4 лв за два мача събота и неделя ...
Аз БГ първенство не гледам, даже трябва да ми плащат за да го гледам :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата