Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....
Далеч сме от разбирателство с „Нова Броудкастинг Груп". В началото на 2015 г. те ни завишиха с 2 лева на абонат цената за пълния пакет, който включваше Нова телевизия, Диема, Нова Спорт, Кино Нова и Диема Фемили. Тогава удовлетворихме искането им. И какво стана? Увеличиха таксата, а някои от мачовете паднаха от ефир заради новия спортен канал Диема Спорт. Правят нов канал в движение, вдигат още цената... Всички тези промени, и то в движение, затрудняват и нас, и абонатите ни“ , обяви пред "7 дни спорт" търговският директор на "Булсатком" Тинко Тотев.
Колко точно казано!!
Колко точно казано!!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
super_mario написа:Далеч сме от разбирателство с „Нова Броудкастинг Груп". В началото на 2015 г. те ни завишиха с 2 лева на абонат цената за пълния пакет, който включваше Нова телевизия, Диема, Нова Спорт, Кино Нова и Диема Фемили. Тогава удовлетворихме искането им. И какво стана? Увеличиха таксата, а някои от мачовете паднаха от ефир заради новия спортен канал Диема Спорт. Правят нов канал в движение, вдигат още цената... Всички тези промени, и то в движение, затрудняват и нас, и абонатите ни“ , обяви пред "7 дни спорт" търговският директор на "Булсатком" Тинко Тотев.
Колко точно казано!!
Именно де! Нали до сега плащахме на операторите такса в която бяха включени английските мачове. Първо спряха излъчването на мачовете от Висша лига в 17:00 ч, за да може да сме гледали БГ пародията /все едно нямам нет /, а сега и това. Тва е все едно на мен да ми трябва хубав костюм, пък в магазина да ми го продават само в комплект с менте маратонки, щот видиш ли, трябва да има някой лев и за тоя производител. Не, мерси!
Лошото е, че пак доста оператори им клекнаха. А ние ако бяхме читав народ сега трябваше да вали от заведени дела срещу операторите. Защото аз като подписвам договора си правя сметката какво ми предлагат да гледам и на каква цена, а сега ми променят съдържанието!
Е то малко мазохист трябва да си да искаш да гледаш Ф1, Английската лига, Шампионската и т.н. международни спортни предавания на български
Още помня малоумните коментари и разтягане на локуми при състезанията на Ф1. Квичащ 6 волтов идиот, като паляка на боклук ти ви също не ми трябва. Както са казали вече стриймове му е майката. Кеф ти уеб, кеф ти soapcast или нещо друго. Да не говорим, че ако имаш сателитка нещата са още по-лесни. Там имаш шеринга. Пак плащаш, но не 15-20лв. + не знам си колко за HD + еди колко си за HBO + еди колко си за диеми миеми. Шеринга е 4-5лв. на оператор/спътник, зависи от доставчика.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Драмата с Диема Спорт ХД и Булсатком свърши! От утре - четвъртък ще може да се абонират всички с хд приемници.
Така вече 4-те най-големи оператора Виваком - Близу - Булсатком и НЕТ 1 предлагат Диема Спорт ХД в отделен пакет за 4 лева.
Така вече 4-те най-големи оператора Виваком - Близу - Булсатком и НЕТ 1 предлагат Диема Спорт ХД в отделен пакет за 4 лева.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Сега може да погледнем от добрата страна - поне ще има къде да се абонираме 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Тез 4 ЛЕА да не съм ги намерил на пътя бре 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Малко съм чувствителен на тема права, та да попитам - колко ви струва телефона на месец? А кафето на месец? А цигарите? Или тях от Лафка не можете да ги вземете без пари? Ако си фен на двете първенства, защо да не дадеш 4лв. и да гледаш качествена картина на телевизора, за който си дал шапка пари точно с тази цел? Аз мисля, че тази цена е съизмерима с покупателната способност в България. По безплатна телевизия пари от спорт няма начин да се изкарат - нито от рекламодатели, нито от спонсори. Спорът е адски скъп продукт и като права, и като продукция. Единственият вариант са кабелните оператори и крайният потребител. При кабелните цените са изпилени доста, защото си плащат за почти всички канали в пакетите им, поддържат мрежа и т.н. Те не могат да поемат тези 4лв. Не ги защитавам, повечето са много неприятни типове като стане дума за плащане, но това е бизнес логиката.
Never mistake motion for action...
Leon написа: Ако си фен на двете първенства.
А ако си фен само на едното първенство? Първо ни цакнаха с мачовете от 17:00, по предтекст, че нямало как да ги излъчват(странно как иначе има стриймове на десетки канали на различни езици), а сега като го направиха тоя канал, щели и дербитата да преместят на него. Първоначално наистина се замислих, защото бях чул, че по този канал ще дават и въпросните мачове от 17;00, но вече като разбрах, че няма да е така, а като прочетох, че и дербитата щели да преместят на него, не 4лв, а 4 стотинки не бих им платил. Ще си връзвам лаптопа на големия телевизор и ще си гледам руски HD stream, който е със значително по-добро качество от това на Diema и да се спасяват. Nova Sport за какво го създадоха тогава въобще, какво ще излъчват по него? И нали навсякъде тръбят, че колкото и странно да било, А група било най-гледаното първенство в България. Защо тогава го слагат в един пакет с английското? Да си го сложат на отделно, пък да видим колко хора ще им го платят. Пълна пародия е това.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Факт, А група се гледа в пъти повече от английските мачове. При това без да се смятат заведенията, там няма как да се мери рейтинг. Как ще се отрази на гледаемостта платения канал, тепърва ще разберем. Нова чакаха да си подпишат договра за А група, за да пуснат платения канал. Иначе щяха да си карат както досега. А двете първенства са в него, за да могат да го продават - това са двата най-търсени и успешни футболни ТВ продукта. Не се сещам за по-добър начин да наложиш платен канал на беден пазар като нашия към момента.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Факт, А група се гледа в пъти повече от английските мачове. При това без да се смятат заведенията, там няма как да се мери рейтинг. Как ще се отрази на гледаемостта платения канал, тепърва ще разберем. Нова чакаха да си подпишат договра за А група, за да пуснат платения канал. Иначе щяха да си карат както досега. А двете първенства са в него, за да могат да го продават - това са двата най-търсени и успешни футболни ТВ продукта. Не се сещам за по-добър начин да наложиш платен канал на беден пазар като нашия към момента.
факт, ама немаш цифри, а дори и да имаш те са яко манипулирани
а група може да се е гледала повече преди 10 години, но от както я няма ефирно т.е. последните 5 6 години я нямаше, никой не ги гледа тия мъртавци.
тъпата телевизия трябва да си се издържа от реклами, а не некви зализани балъци да ми обясняват имало ли засада или не.
пак казвам колкото и пари да задели нова, ще глътнат плувката много бързо с тия два канала.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Дали нямам цифри?
Ама и да ти ги дам, говорят ли ти нещо? 

Биха могли да започнат с 2 лв, а после по средата на следващият сезон да вдигнат на 4
Или сега плановете са им - тази година 4 догодина 8. Булсатком е 15лв общо, тези 4 не са много премерени според мен. Не, че аз няма да се абонирам, но предполагам много други ще заложат на стриймовете или въобще няма да гледат. Както беше испанското

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Има е по-евтини. В момента съм на оператор с 13лв. цифрова. Тези 4лв. са близо 30% увеличение. В по-малките градове сигурно има и по-евтини оферти на местни доставчици. Ако беше 2лв. примерно, щяха да имат по-големи приходи. Дано поне се повиши качеството на камерите, с които снимат А група. Както и да има повече камери на терена. Повторения, zoom а-у 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Нали футбола е - уж за да го гледа всеки, а засега никой не може да гледа. Колкото повече се разширява борбата, толкова шансовете намаляват. Освен ако човек не е достатъчно богат да си купи нов ресивър, телевизор и каквото още му кажат.
Когато човек се замисли, изведнъж ще види логиката на кампанията. А тя е: „Да го духат бедните”. Който не може да плаща, няма футбол.
А футболът е радостта на народа. Последната!
Когато човек се замисли, изведнъж ще види логиката на кампанията. А тя е: „Да го духат бедните”. Който не може да плаща, няма футбол.
А футболът е радостта на народа. Последната!