Пътна полиция Пловдив заснема от 500 м. с нови Сони камери
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Пътна полиция Пловдив заснема от 500 м. с нови Сони каме
Вчера обърнах внимание на една полицейска кола, нямаше и стикер за преглед...Предполагам по същата схема като с гражданската и тн. една минава и важи за всички коли
Нямам идея, може и да не съм прав, но съм на мнение че закона важи за всички, особено за тези дето го прилагат, те трябва да са най-изрядни.
Виждал съм ги да говорят по телефон докато карат, виждал съм да имат изгорели фарове и стопове, паркирали на тротоар от където минават много хора и други примери...

Нямам идея, може и да не съм прав, но съм на мнение че закона важи за всички, особено за тези дето го прилагат, те трябва да са най-изрядни.
Виждал съм ги да говорят по телефон докато карат, виждал съм да имат изгорели фарове и стопове, паркирали на тротоар от където минават много хора и други примери...
От данък и винетна такса са освободени автомобилите на МВР, но в закона не знам да има изключение за автомобили, които да не поставят валиден стикер за ГО, поради сключване на колективен договор.
Всяка година МВР обявява подобен конкурс:
http://www.targove.mvr.bg/DMTOSO/ZOP/pr ... 820_01.htm
Въпреки, че няма стикер, можете да бъдете сигурни, че всяко превозно средство има застраховка, не само "патрулките", всичко!
Който се съмнява, да пробва да се натресе в "подозрителното" возило....
Колкото до винетките, и баба вече знае, че има превозни средства законово освободени от такива, каквито например са колите на МВР.
http://www.targove.mvr.bg/DMTOSO/ZOP/pr ... 820_01.htm
Въпреки, че няма стикер, можете да бъдете сигурни, че всяко превозно средство има застраховка, не само "патрулките", всичко!
Който се съмнява, да пробва да се натресе в "подозрителното" возило....

Колкото до винетките, и баба вече знае, че има превозни средства законово освободени от такива, каквито например са колите на МВР.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като я държи в ръката си ушевия тая пиклива камера и може да заснеме от 500м само бръмбарите в главата на журналиста дето ги пише тия работи . С 54 зум да ми се обади като направи снимка от 500 м на движещ се обект и да не е размазано петно .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Следващата стъпка трябва да е :
КАТ-аджиите с gopro-та на главите.

КАТ-аджиите с gopro-та на главите.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
ogata написа:Следващата стъпка трябва да е :
КАТ-аджиите с gopro-та на главите.![]()
![]()

- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Доколкото прочетох, в новата наредба/която още не е публикувана/ местата, където ще стоят тези автомобили, трябва предварително да са обозначени и посочени в сайта на КАТ.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
ogata написа:Следващата стъпка трябва да е :
КАТ-аджиите с gopro-та на главите.![]()
![]()
По-добре с tefal...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
mishoval написа:Доколкото прочетох, в новата наредба/която още не е публикувана/ местата, където ще стоят тези автомобили, трябва предварително да са обозначени и посочени в сайта на КАТ.
Да и аз търсих информация,че днес май ме снимаха и ако няма такава мисля,че това си е нарушение!
Между другото нито сайта на МВР се зарежда нито на КАТ

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
super_mario написа:mishoval написа:Доколкото прочетох, в новата наредба/която още не е публикувана/ местата, където ще стоят тези автомобили, трябва предварително да са обозначени и посочени в сайта на КАТ.
Да и аз търсих информация,че днес май ме снимаха и ако няма такава мисля,че това си е нарушение!
Между другото нито сайта на МВР се зарежда нито на КАТ
Не е наредба, а изменение на ППЗвП и е публикувана в държавен в-к и влиза в сила на 21.05.2015 г.

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
Това което си посочил няма отношение към видео контрола с мобилни камери, като изключим новия знак...
Е24 „Контрол с автоматизирани технически средства или системи“.

Това са приетите на второ четене предложения за изменение на ЗДвП, които не са обнародвани още в Държавен вестник

Това са приетите на второ четене предложения за изменение на ЗДвП, които не са обнародвани още в Държавен вестник
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Club BMW написа:Това което си посочил няма отношение към видео контрола с мобилни камери, като изключим новия знак...
Значи може да се обжалва фиша или акта щом нямаше знак и не е обнародвано още изменението в държ.вестник
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Май - май куките имат повече акъл от вас!
На патрулките на гърба им вляво от рег.номер има жълт квадратен стикер с обозначена камера и надпис район на видеозаснемане!
На патрулките на гърба им вляво от рег.номер има жълт квадратен стикер с обозначена камера и надпис район на видеозаснемане!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:Май - май куките имат повече акъл от вас!
Е аз ако се движа срещу тях както стана в случая еб.м ти надписа кога ще го видя на гърба на патрулката.
Club BMW написа:Това което си посочил няма отношение към видео контрола с мобилни камери, като изключим новия знак...
И как ще снимат, когато знака още не е актуален? Ще се обнародва да речем днес, макар че в днешният брой не го виждам, поне онлайн, и министъра издаде наредбата бързо, т.е. преди трите месеца време за тази цел, то как точно ще снимат, преди да има одобрен знак? Защото то и сега има Осрамни рекламни табели, които обаче липсват в правилника...

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3