eBay - спрян акаунт !
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: eBay - спрян акаунт !
Автора на темата да даде по-точна информация относно това за което са го наказали. Seller Dashboard - там си пише основанието за което аз не прочетох нищо, а също така номера MC xxx . с който ebay му ограничават акунта. На имейла си също е получил един готин имейл във вида:
MC xxx eBay Account Suspended: .....тук също е написано основанието за бана. Ако е Copyright Violation - Unauthorized Item - шансовете за въстановяване са равни на "0"
MC xxx eBay Account Suspended: .....тук също е написано основанието за бана. Ако е Copyright Violation - Unauthorized Item - шансовете за въстановяване са равни на "0"
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Преди това имал ли си от тях предупреждения и отстраняване на това което си листнал? Имал ли си просрочени плащания на такси към тях? Защото "Your eBay account has been suspended indefinitely." това означава сериозни неща. Свържи се с лайфчата им - не че там са много в час ( всеки път ще попаднеш на различен човек), но се попада и на такива които ще кажат директно защо си баннат. Постни резултата от чата тук.( има опция за запис на това което сте чатили)
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
MaxMeyer написа:За да не пускам нова тема ще питам тук...Имам проблем с някакъв юзър който купува моя обява но не си плаща.Съответно аз отварям кейс и ми връщат парите които са ме таксували.Но го прави втори път за същата обява и няма логика да се набутва всеки път...Според мен просто ми прави мизерия на обявата и е някакъв фективен акаунт...Как точно да направя така че дадения юзър да не може да пазарува от моите байтнау неща?Благодаря!
Можеш да блокираш и точно определени потребители по username

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
извинявай, че ти се намесвам в темата, ама това че в басейна викаш с цяло гърло "ще пикая", не те прави невинен.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2