Убиха брутално младо момиче за 400лв. ДО КОГА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Убиха брутално младо момиче за 400лв. ДО КОГА?

Мнение от Zubcho » 04 Мар 2015, 20:15

Отвратен съм и омерзен от този случай с 23 годишното момиче бито и убито за смешната сума. До кога ще търпим? Изпитвам желание да пътувам до В. Търново, да хвана първия тъмен субект и да го бия докато не каже кой е крадеца и след това да го бия докато се просере същия този крадец. Започва да ми писва жестоко от тази безнаказаност. Какво си мислят? До кога ще толерираме тази престъпност? Утре може да е жена ми, ей така в тъмното и да я смажат от бой.

Не казвам, че е бил циганин, арабин или някой друг. Не мразя циганите, мразя крадците и убийците. Контингента е ясен там, ясно е кой може да е бил. Искам да го намеря и да го смажа.

ДО КОГА КАЖЕТЕ МИ? Вече не издържам? Защо трябва да търпим такива неща? Това е най-големия форум, аз членувам в него от години и искам тези мои думи да ги видят колкото се може повече хора. Да знаете такива неща не трябва да ги оставяме безнаказани!!!

Съжалявам, но трябваше да го кажа и да се замислим всички колко още ще търпим.

Утре може да е вашата дъщеря или син, или да се случи на вас. Помислете.

Да почива в мир!

Едит: Съжалявам за несвързания текст, но съм страшно афектиран и ядосан.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Re: Убиха брутално младо момиче за 400лв. ДО КОГА?

Мнение от Rainbow » 04 Мар 2015, 20:23

Кофти е, но според мен този народ може да търпи още много съдейки по повечето граждани....
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Мар 2015, 20:32

Бог да прости младото момиче! Ужасно и гнусно престъпление!
За съжаление винаги са ставали подобни убийства, Господ да ни пази от изверги и изроди!
:yes:

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 04 Мар 2015, 21:02

Ми хайде да станем най-накрая! Седим и си пишем пред компютрите как ще направим това-онова и всеки чака другия да действа. Трябва си БЕЗСПРИРЕН ДЕНОНОЩЕН МАСОВ ПРОТЕСТ-МАНИФЕСТАЦИЯ и блокажи на цяла София докато не започнат да си вършат работата съответните институции! КОГА ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ НАЙ-НАКРАЯ??!! Мангалите раждат по 60 000 деца, получават си детските и явно не им стига това, че живеят на нашите гърбове. Е, скоро гледах по телевизията, че налазиха и безплатното саниране - блок пред разпад и без прозорци, те правят комитети разни и сбирки. Писна ми от тая сган мръсна!

Бог да прости горкото момиче!

едит: По писанията ми по-горе си личи, че мисля извършителят на това жестоко деяние за циганин. Да, според мен Българин няма да извърши толкова долна постъпка. А, дано да съм прав.
Последна промяна Flash на 04 Мар 2015, 21:09, променена общо 1 път
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 04 Мар 2015, 21:05

Цялата тази история е извратена .....Какво може да направим кажете това не е нито началото нито края на тези извращения но трябва да се направи нещо и то да не е като всяко чудо за 3 дни ? Бог да прости момичето !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 04 Мар 2015, 21:09

Преди 10-на дни още го написах в политическата тема. Ще го напиша и тук! Без бой на публични личности на обществени места и нахлуване в институции с камъни и дървье няма да стане. Да не споменавам и по-крайни мерки...

:bang: :bang: :bang:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 04 Мар 2015, 21:10

Flash написа:Ми хайде да станем най-накрая! Седим и си пишем пред компютрите как ще направим това-онова и всеки чака другия да действа. Трябва си БЕЗСПРИРЕН ДЕНОНОЩЕН МАСОВ ПРОТЕСТ-МАНИФЕСТАЦИЯ и блокажи на цяла София докато не започнат да си вършат работата съответните институции! КОГА ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ НАЙ-НАКРАЯ??!! Мангалите раждат по 60 000 деца, получават си детските и явно не им стига това, че живеят на нашите гърбове. Е, скоро гледах по телевизията, че налазиха и безплатното саниране - блок пред разпад и без прозорци, те правят комитети разни и сбирки. Писна ми от тая сган мръсна!

Бог да прости горкото момиче!

https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... nref=story Не знам до кога ще търпим ама само виж какво става, как се интегрират нашите мили и дискриминирани РОМИ... :censored:
Бог да прости момичето !!!
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 04 Мар 2015, 21:18

Застреляха френски карикатуристи-милиони се вдигнаха.
Застреляха руски опозиционер-десетки хиляди се вдигнаха.
Зверско убиха българска бяла девойка-десетки хиляди се разписаха във фейсбук и кликнаха по един лайк....
Схващате ли разликата?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 04 Мар 2015, 21:19

speeder88 написа:Преди 10-на дни още го написах в политическата тема. Ще го напиша и тук! Без бой на публични личности на обществени места и нахлуване в институции с камъни и дървье няма да стане. Да не споменавам и по-крайни мерки...

:bang: :bang: :bang:

Писал съм го преди повече от година,а може би и 2 години! За ефикасен протест трябват хора,хора които няма да си тръгнат за никаква цена! И пълна блокада на пътищата! В момента всичко в българия е свързано от пътищата-няма ли път,няма и зареждане на магазинчетата по селата и изведнъж от там ще започнат да се надигат! Защото те си траят от страх,страх да не си загубят работата за смешните 250-300 лева НА МЕСЕЦ.
Бог да го прости момичето! Млад човек,който още не се е бил нарадвал на нищо от този живот!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 04 Мар 2015, 21:21

jorsenbmw написа:Застреляха френски карикатуристи-милиони се вдигнаха.
Зверско убиха българска бяла девойка-десетки хиляди се разписаха във фейсбук и кликнаха по един лайк....
Схващате ли разликата?

Самата ни нация не умее да работи в екип.
Ние сме егоисти, всеки си гледа неговите си каузи, на родителите ни е натяквано, че който разказва политически вицове отива в Белене и тази съвкупост от дребни детайли, ни кара всеки да си гледа в паничката, да си казваме "Опази Боже, да не ни се случи на нас" и така докато минат 3 дена и всичко е забравено. Докато не дойде 3ти март. Тогава ставаме най-големите патриоти - за еди ден.
И Юни като седим мирно на сирените и стига толкоз за тая година.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Мар 2015, 21:23

ogata написа:
jorsenbmw написа:Застреляха френски карикатуристи-милиони се вдигнаха.
Схващате ли разликата?

Самата ни нация не умее да работи в екип.
Ние сме егоисти, всеки си гледа неговите си каузи, на родителите ни е натяквано, че който разказва политически вицове отива в Белене и тази съвкупост от дребни детайли, ни кара всеки да си гледа в паничката, да си казваме "Опази Боже, да не ни се случи на нас" и така докато минат 3 дена и всичко е забравено. Докато не дойде 3ти март. Тогава ставаме най-големите патриоти - за еди ден.
И Юни като седим мирно на сирените и стига толкоз за тая година.

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Нямам какво да кажа или добавя!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 04 Мар 2015, 21:27

Направо сме ,,болни,, с жената в къщи за злата участ на това момиче.Не ги познаваме родителите ама такъв ужас на никой не пожелавам.
Как няма да каже някой в тази държава дайте да се съберем едни 100 човека да дадем една награда от 200 000 лв,да пропее някой боклук и след това да съдим ние .Много измет има на този свят :banghead: :banghead:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 04 Мар 2015, 21:32

Ще ви разкажа и нещо от 2008 година.
Дъщерята на министър или зам. министър от френското министерство на вътрешните работи беше изнасилена в Брюксел от мароканци.
Половин влакова композиция френски скинари се изсипаха на Северната гара.Буйствали са из най-голямата клоака на Брюксел-емигрантския квартал Шаарбек.Пребивали са всеки субект с по-тъмен по рождение цвят на кожата.Няколко часа полицаите умишлено не са предприемали нищо солидарни със случващото се......
Та така.
Ама друго си е от компа да се пишем и ние солидарни с това или онова ,а да си дърпаме дясното ухо за кадем и да си казваме ''Пази Боже''.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 04 Мар 2015, 21:37

В Нова Загора за 6 мес в един и същ район, 10-15 мангала по един и същ начин пребиват 4 различни души, искат цигари ,нямаш и бой до убиване....

А повечето хора не се вдигат понеже всичко е разход, 3 дни в Търново например са 200 лв горива и разходи, трябва и от работа да се отсъства и това е причината за повечето според мен... Иначе и аз не издържам но като цяло не сме единни , само цъкаме лайкове и това е .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 04 Мар 2015, 21:38

jorsenbmw написа:Ще ви разкажа и нещо от 2008 година.
Дъщерята на министър или зам. министър от френското министерство на вътрешните работи беше изнасилена в Брюксел от мароканци.
Половин влакова композиция френски скинари се изсипаха на Северната гара.Буйствали са из най-голямата клоака на Брюксел-емигрантския квартал Шаарбек.Пребивали са всеки субект с по-тъмен по рождение цвят на кожата.Няколко часа полицаите умишлено не са предприемали нищо солидарни със случващото се......
Та така.
Ама друго си е от компа да се пишем и ние солидарни с това или онова ,а да си дърпаме дясното ухо за кадем и да си казваме ''Пази Боже''.

Това трябва , като обикаляха рокери въпреки че не биха никой манго трпереше дни наред!

Следваща

Назад към Извън Темата