"специално" паркиране
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: "специално" паркиране
streetz написа:Гошко Хубавеца - https://bg-bg.facebook.com/george.vladimirov1
Аууууууу какъв невероятен селтак! Уникално плиткоумен олигофрен, тоя си е завършен инвалид. Как ще спреш така бе говедо? Леле дигнах кръвното....

И да, навсякъде има говеда, но за разлика от Англия тук можем да си ги намерим и превъзпитаме, една шепичка народ сме. Аз съм сигурен, че тоя мухльо няма да спира така дълго време или поне ще го прави законно

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
E34 написа:streetz написа:Гошко Хубавеца - https://bg-bg.facebook.com/george.vladimirov1
Аууууууу какъв невероятен селтак! Уникално плиткоумен олигофрен, тоя си е завършен инвалид. Как ще спреш така бе говедо? Леле дигнах кръвното....![]()
И да, навсякъде има говеда, но за разлика от Англия тук можем да си ги намерим и превъзпитаме, една шепичка народ сме. Аз съм сигурен, че тоя мухльо няма да спира така дълго време или поне ще го прави законно
Това не е ли колегата диабло който скоро излетя от форума - в некоректни го имаше
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Той и на сбирки си спира на къде му сочи шошата
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и после ''защо по другите форуми и по тв. бмв е нарицателно за комплексар и селянин'' ами ето защо
,вчера например в един мол гледам една х6-ца спряла на инвалидно място и с пуснати аварийки..това какво трябва да означава 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
kiko написа: и с пуснати аварийки..това какво трябва да означава
Нема се бавя мноо

то това като табелката на някой магазин "връщам се след малко" 
клубът не може ли да наеме по 1 паяк за всеки регионален представител на район или доброволци и за седмица да се разреши спора

клубът не може ли да наеме по 1 паяк за всеки регионален представител на район или доброволци и за седмица да се разреши спора

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

някой пак се е изявил, като културен, отговорен и възпитан човек

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- randity
- Photographer
-

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Автора на снимката дали ще поиска обяснение в ефир ?

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
- randity
- Photographer
-
jorko написа:Автора на снимката дали ще поиска обяснение в ефир ?
Аз лично бих поискал обяснение, и още как.. Нали точно те май направиха репортажа за паркирането на инвалидните места...

randity написа:jorko написа:Автора на снимката дали ще поиска обяснение в ефир ?
Аз лично бих поискал обяснение, и още как.. Нали точно те май направиха репортажа за паркирането на инвалидните места...
Особеното в случая е, че се касае за служебен автомобил, защото на много от предишните снимки тук и на други места не може да се каже категорично, че заснетите МПСта не обслужват лица, които имат съответните права за целта...

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
randity написа:jorko написа:Автора на снимката дали ще поиска обяснение в ефир ?
Те също показаха снимката в ефир и казаха, че не се опитват да се скрият. Също така призоваха автора на снимката да каже/напише в колко часа и на коя дата е направена снимката, защото шофьорите на една кола са доста. И както каза един колега, до скоро снимаха в някой мол и съответно доста от шоферите са ходили и спирали там. Т.е. само по ГПС данни няма да стане (голяма повтаряемост на място и неясен период на време)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Kris написа:И както каза един колега, до скоро снимаха в някой мол и съответно доста от шоферите са ходили и спирали там.
ако са ми подчинени ще ядът дървтото всичките, докато виновния не си признае

или другите не го накарат да си признае

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Kris написа:И както каза един колега, до скоро снимаха в някой мол и съответно доста от шоферите са ходили и спирали там.
ако са ми подчинени ще ядът дървтото всичките, докато виновния не си признае![]()
или другите не го накарат да си признае
Абе аз не съм им колега, но имам двама приятели (близнаци) които бачкат там точно това и няма да е толкова лесно. Просто са малко по-различни нещата.
А те (телевизията) ако беха "ербап", щяха най-малкото да "подадът" някой виновен и да си измият ръцете. Пък на него ще му пуснат после един бонус и така. Като не е задължително да е някой от шофьорите, може и друг да е на който не му е толкова важно няколко точки в минус.