Джереми Кларксън отстранен от BBC...
Модератор: Общи модератори
Re: Джереми Кларксън отстранен от BBC...
larbi написа:alX3m написа:larbi как така свикна с хармонията на тримата след като казваш, че единственото интересно нещо в предаването било обиколката на Стиг??? Ти някъв мазохист ли си, та си гледал останалия един час от предаването насила, или за да можеш да седнеш пред компа да ни обясниш, колко са се изтъркали?
Гледай сега (чети внимателно): Винаги когато има нещо свързано с марка автомобил на която съм фен аз гледам специално частта с тази кола. Също така от няколкото неща които правят ако има нещо интересно за мен го гледам. През останалото време превъртам BS Player-а и така. Наскоро се замислих, че от епизод на Топ Гиър гледам не повече от 10 мин. Много ама много рядко гледам интервюто с госта звезда и може би неговата обиколка с рийзънъбли прайсд кар.
В Тубата също гледам само ревюта на коли на които съм фен, но там изглеждам целия клип а не да превъртам. Крис Харис, Аутокар, Ево и още поне 2-3 има които има какво да ти кажат. Сега вярно че е развлекателно шоу ама всеки път или през път за да не стават съвсем скучни и предвидими повтарят репертоара си. И какво? Всеки път като ходят някъде или правят някакво състезание между тях си Кларксън великия все е той победител. Капитан бавен всеки път е представен в такава светлина, че не само не може да кара ами и че не може да си обуе гащите 2 часа сутрин все едно. Хамънд пък все нещо крещи, все нещо Кларксън го е прецакал и все реве като малко бебе. И хората се радват ли радват и ръкопляскат и пак се радват и така до безкрай като зомбита. Ето това е истинския неосъзнат мазохизъм
Добре, че беше ти да ни кажеш какво се случва в епизодите от 10-те минути дето си гледал, щото иначе ръкопляскаме като зомбита над 10 години

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Кларксон показва как се живее с една кола в ежедневието и социалния аспект на всичко... останалите са сухи техничари и правят неща, дето 3/4 от хората дори няма да издържат да се возят при тях.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Дано да се оправят и да продължат да правят Топ Гиър. В противен случай според мен всички са подписали какви ли не договори и едва ли ще могат да продължат да правят предаването в друга телевизия. А ако се опитат да сложат нов водещ нищо няма да стане 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Казуса е много интересен от гледна точка на зрителя .Оказва се че TG се гледа само заради маймунджулуците на Джереми а не заради автомобилите ?! Значи ако друг водеш се прави на лош шофьор като Джереми/щото той се прави на такъв ясно защо / , пуска подобни солени тъпи шегички , прави се на бунтар срещу системата .....няма да бъде същото ? Защо ?
Аз лично го отчитам като последствие от промиването на мозъци чрез медиите , ефект който се връща като бумеранг към продуцентите когато формата се задържи повече от необходимото в ефир .
Предаването един път вече е било спирано , но тогава не е имало цяло едно поколение израснало с мантрата че TG е последната инстанция в тоя тип предавания .Мисля че сега Джереми съвсем спокойно може да започне политическа кариера без притеснения за електората си
Аз лично го отчитам като последствие от промиването на мозъци чрез медиите , ефект който се връща като бумеранг към продуцентите когато формата се задържи повече от необходимото в ефир .
Предаването един път вече е било спирано , но тогава не е имало цяло едно поколение израснало с мантрата че TG е последната инстанция в тоя тип предавания .Мисля че сега Джереми съвсем спокойно може да започне политическа кариера без притеснения за електората си

Последна промяна Jordana на 12 Мар 2015, 13:13, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:...Мисля че сега Джереми съвсем спокойно може да започне политическа кариера без притеснения за електората си

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Jordana написа:Оказва се че TG се гледа само заради маймунджулуците на Джереми а не заради автомобилите ?! :
Ха добро утро

Последна промяна Vanqu1sh на 12 Мар 2015, 13:24, променена общо 1 път
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Казуса е много интересен от гледна точка на зрителя .Оказва се че TG се гледа само заради маймунджулуците на Джереми а не заради автомобилите ?! Значи ако друг водеш се прави на лош шофьор като Джереми/щото той се прави на такъв ясно защо / , пуска подобни солени тъпи шегички , прави се на бунтар срещу системата .....няма да бъде същото ? Защо ?
Поне 10 човека тук ти направиха аналогията с двама мъже и половина. Положението е абсолютно същото и там имаше разбирачи, според които едва ли не брата и малкият едва ли не носили чичо Чарли на ръце, ама им пуснаха кепенците. И сега ще стане така, това шоу е като бмв, не е най-бързото, не е най-точното, има си доста кусури, но просто е най-обичаното

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аналогията с 2-ма мъже и 1/2 не е точна, защото там не могат да разтеглят до безкрай... докато TG може да си движи напред колкото си иска, щото автомобили винаги има, варианти за "състезание между 3-мата" винаги може да се измисли... и може да е интересно още с години. Джереми не е незаменим, но определено е движещата сила... той прави най-голямата простотия, най-много "out-of-the-box" изпълнения и прочие...
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Между другото 1 сезон на Топ Гиър не е с Джеймс Мей, а с Джейсън Дaу като водещ.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Има много предавания за коли, но само едно е толкова глупаво, като топ гиър и заради това има висок рейтинг - както шоуто на учиндолския трол . И точно защото се ръсят всякакви простотии и се филмират абсурдни неща (един епизод състезания с пожарни) заради това е интересно и разтоварващо .
Ако отстранят кларксън, ще е скучно ... но не се губи нищо кой-знае-какво , освен поредния простак с рейтинг .

Ако отстранят кларксън, ще е скучно ... но не се губи нищо кой-знае-какво , освен поредния простак с рейтинг .
Jordana написа:Казуса е много интересен от гледна точка на зрителя .Оказва се че TG се гледа само заради маймунджулуците на Джереми а не заради автомобилите ?! Значи ако друг водеш се прави на лош шофьор като Джереми/щото той се прави на такъв ясно защо / , пуска подобни солени тъпи шегички , прави се на бунтар срещу системата .....няма да бъде същото ? Защо ?

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Абсолютна аналогия с Двама Мъже и Половина - и двете шоута се бяха тотално изчерпали и като идеи и като формат . . . Крепят се на стари лаври и навик на хората да го гледат . В случая дано не правят жалки опити да възродят шоуто с някой шут който да дойде на мястото на кларксън .
Време е за нещо ново и мисля, че ББС имат потенциал да го направят .
Време е за нещо ново и мисля, че ББС имат потенциал да го направят .
- SuspiciousBulgarian
- Потребител
-