Поредната "българщина"...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Re: Поредната "българщина"...

Мнение от jorsenbmw » 12 Мар 2015, 22:46

Взе ми думите от клавиатурата.
Плаща си тока съвестния малък български човек.Същия този не превишава скоростта защото знае че не може да си плати глобата,а първо-пести бензин и не може да си позволи да кара с 200 км/ч :winky:
А подобно на берача на плочки има маса народ който си краде ток на поразия и си кара с колкото си иска защото няма как да му вземат глобата.
Ще цитирам каквото съм запомнил от една друга тема,някой каза-''Боли ме кора,нямам нищо на мое име,бачкам на черно,апартамента е на името на баба ми,карам както си искам и колата не е на мое име прехвърлена.......''
Това ако не е анархия,дефинирайте ми ''анархия''.
А хората от чужбина са точно тези които наливат свежите пари реално в икономиката и не се налага да си ''берат'' плочки от тротоарите.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Мар 2015, 23:06

jorsenbmw написа:А хората от чужбина са точно тези които наливат свежите пари реално в икономиката и не се налага да си ''берат'' плочки от тротоарите.

Живи и здрави да сте тогава :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 12 Мар 2015, 23:44

Дядката с Октавията е открит и арестуван за няколко часа. Предстои му дело за незаконно отнемане на държавно имущество.
Обяви го лично кмета на Варна Иван Портних.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 13 Мар 2015, 0:12

Хората милиарди окрадоха,тръгнали да се занимават с кокошкари! Е за тва няма оправия! :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Мар 2015, 0:33

Демирев написа:Дядката с Октавията е открит и арестуван за няколко часа. Предстои му дело за незаконно отнемане на държавно имущество.
Обяви го лично кмета на Варна Иван Портних.

Значи няма да го осъдят, щото тия полочки не са държавни, и всеки по разбиращ адвокат ще го оправдае....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 13 Мар 2015, 0:39

Stoqnov_1979 написа:Хората милиарди окрадоха,тръгнали да се занимават с кокошкари! Е за тва няма оправия! :dunno:

Не е проблема в това че се занимават с кокошкари. Трябва и кокошкарите да се оправят. Особено нагъл кокошкар от толкова популярен клип в мрежата. Идеята е - вижте ни - вършим си работата. То добре че са го и снимали, че иначе никога нямаше и това да стане.

Израза който ще използват всички сега е че трябва да се почнело от някъде. Е да де - правилно.

Проблема е че с кокошкарите приключва филма. Това е.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от d.raychev » 13 Мар 2015, 0:46

Дядката с октавията,както и другите от репортажа по Нова тв,който е гледал(другите са с цял бус и инструменти,3 броя капути) са намерени и ще бъдат разследвани!Който каквото иска да ми каже,но за мен Варна най-сетне намери кмет,който иска да постигне нещо,жалко,че вече е толкова късно....Поне има някакво възмездие и дано бъдат подведени под отговорност!
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Мар 2015, 0:54

TNT написа:П.П. Нещо напоследък пак забелязвам как във всяка тема хората, пишещи от чужбина, обясняват какво било в България :dunno:

за протокола вече 4-5 месеца съм в Бг :) не виждам нещо да ми се е променило мнението :) иначе не знам как я мислите първо да се хванат големите риби после малките :) големите риби могат да ги хванат само други големи риби след като слязат от власт хаха :)
Последна промяна steeN на 13 Мар 2015, 1:00, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 13 Мар 2015, 1:00

Трябва и те да се оправят разбира се,но не му е сега времето! Трябва да се гонят до дупка по-големите крадци,а не да замазват очите на хората с тези махленски проблеми! Пресен пример от вчера-собственик на дърводобивна фирма влязъл "без да иска" да добива дърва в чужд парцел. Добивал,продавал и хванал някакъв с една каруца да краде дърва от неговите! Оплакал се в полицията и се оказало,че той неправомерно е добил стотици кубици дърва,а се пише за потърпевш,че цигането крало от неговите крадени дърва! Моето си е мое,чуждото е общо! Е те тва е приказката тук в държавата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Мар 2015, 1:02

ми как да се надигне "нормалния" човек като го цакат от всякъде със всякакви дребни тъпотии, че да може да протестира за големите. първо трябва да може да осъдиш някакъв дребен, че да събереш смелост да съдиш някой по-едър :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Мар 2015, 1:41

За клипа...ай ше го ева тъпия фейс иска регистрация...иначе по принцип чичката гаранция е прибирал плочките да не ги гепи некой:roll::roll:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Поредната

Мнение от Bogat-Beden » 13 Мар 2015, 1:57

E34 написа:За клипа...ай ше го ева тъпия фейс иска регистрация...иначе по принцип чичката гаранция е прибирал плочките да не ги гепи некой:roll::roll:

заповядай , колега
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Мар 2015, 9:55

300лв награда обявиха варненски общинари за информация довела до залавянето на плочка мафията :mhihi: .Клипа сниман и пуснат в тубата не е необходим да се залови извършителя, на 50м от там има голямо кръстовище с 20се камери които снимат постоянно .Според мене трябва и някой от сектор видео наблюдение да отнесе гъбата с оцета в комплект с извършителя .
С наличния вече разкрит случай , не ми се мисли от препавирането на цялата централна пешеходна зона през 2014 колко "матриял" е минал по тоя канал .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 13 Мар 2015, 11:42

тия вместо да снимат не можаха ли да звънна на полиция бе майна :kuku:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 13 Мар 2015, 12:50

Jordana написа:300лв награда обявиха варненски общинари за информация довела до залавянето на плочка мафията :mhihi: .Клипа сниман и пуснат в тубата не е необходим да се залови извършителя, на 50м от там има голямо кръстовище с 20се камери които снимат постоянно .Според мене трябва и някой от сектор видео наблюдение да отнесе гъбата с оцета в комплект с извършителя .
С наличния вече разкрит случай , не ми се мисли от препавирането на цялата централна пешеходна зона през 2014 колко "матриял" е минал по тоя канал .

Като си толкова навътре с материала - за първи път ли ще чуеш - ако ти пиша че 98% от камерите във Варна не работят?
Преди 2г. са ги спрели почти всички около 315 от над 350 камери във Варна заради дълг от 5 милиона към австрийската фирма поддържаща ги.
Само на изход/вход -овете работят и за скорост на изхода на "Почивка" пътя за Траката.
Пазят в тайна малкото останали да работят.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата