Пиянски запой в Белград ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Пиянски запой в Белград ?
Боксьора е прав, в Белград е по-скъпо, хората хич не са нито мизерници нито мърши.
Ходил съм няколко пъти точно там, особенно в стария град и по Калемегдана ...
Преди 2 седмици бяхме там с малкия и жената.
Като място за отсядане ви препоръчвам City Break апартаменти, имат на доста места и цените са супер: http://www.city-break.rs/
Обмяната на валута обезателно от БГ, както каза един младеж в Тавекс. Курса сега е ~ 1 лев -> 56 динара. В случай че решите да сте баровели и да плащате там с Евро ще ви минат по кофти курс.
Ходил съм няколко пъти точно там, особенно в стария град и по Калемегдана ...
Преди 2 седмици бяхме там с малкия и жената.
Като място за отсядане ви препоръчвам City Break апартаменти, имат на доста места и цените са супер: http://www.city-break.rs/
Обмяната на валута обезателно от БГ, както каза един младеж в Тавекс. Курса сега е ~ 1 лев -> 56 динара. В случай че решите да сте баровели и да плащате там с Евро ще ви минат по кофти курс.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Някой каза да отивате на Скадарска, да там е пълно с кръчми и е много добре, но е и най-скъпите места. Ако се гледат там цените, да те са по-скъпи от средните в Бг. Правилно е да се сравняват с по-скъпи кръчми в Бг, а не със средните.
Ако се сравняват еднакви ценови кръчми тук и там, за мен там е по-евтино или на едни пари като тук, но в никакъв случай по-скъпо
Ако се сравняват еднакви ценови кръчми тук и там, за мен там е по-евтино или на едни пари като тук, но в никакъв случай по-скъпо
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Ех колеги, от няколко години се каня да ида на участие на Саша Матич в Белград и именно недостатъчната информация за града ме е спирала.
Авторе, предполагам, че ще е от полза на такива като мен да оставиш един пътепис в темата от пътуването ви.
Пък аз, един път да стигна, как ще се маскирам.....
ПП: Този "таггер" за тубата не работи както предполагам
ПП2: Благодаря Деян.
Авторе, предполагам, че ще е от полза на такива като мен да оставиш един пътепис в темата от пътуването ви.
Пък аз, един път да стигна, как ще се маскирам.....

ПП: Този "таггер" за тубата не работи както предполагам

ПП2: Благодаря Деян.
Последна промяна Venko на 17 Мар 2015, 17:23, променена общо 2 пъти
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Venko написа:
ПП: Този "таггер" за тубата не работи както предполагам![]()
Tрябва да изтриеш: https://www.youtube.com/watch?v= от URL-то
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2