Първа кола :)
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Първа кола :)
spec-V написа:...
Писа, писа и нищо не казА!

Колко струва запазена 18-ска преди фейса?
Кво викаш? "нищо"! Добре...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Прав е Вичо, малка моторетка с по-малко екстри - да не се захласва по копчетии, докато стиска кормилото, че да не се пребие някъде.
Ubi dubium, ibi libertas
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
vicho написа:spec-V написа:...
Писа, писа и нищо не казА!![]()
Колко струва запазена 18-ска преди фейса?
Кво викаш? "нищо"! Добре...
Ти ,като казваш повече, твоята от колко пари е ?????

- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
hell's angel написа:Прав е Вичо, малка моторетка с по-малко екстри - да не се захласва по копчетии, докато стиска кормилото, че да не се пребие някъде.

- vicho
- старши ентусиаст
-
spec-V написа:Ти ,като казваш повече, твоята от колко пари е ?????![]()
Искаш ли всеки да си гледа у канчето , да не те почвам, че едва ли ти звънят много-много за автоматичния кошер

п.с. и може да пишеш по едно мнение, вместо да се чувстваш длъжен да отговориш на всяко мнение в нов пост

- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
vicho написа:spec-V написа:Ти ,като казваш повече, твоята от колко пари е ?????![]()
Искаш ли всеки да си гледа у канчето , да не те почвам, че едва ли ти звънят много-много за автоматичния кошер
п.с. и може да пишеш по едно мнение, вместо да се чувстваш длъжен да отговориш на всяко мнение в нов пост
Аз в канчето си гледам , ти не гледаш в твоето !
И кой къв кошер има ,на кой как звънят ..... канчетоооо
Много почвачи тука бре

айде със здраве батко
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
spec-V написа:hell's angel написа:Прав е Вичо, малка моторетка с по-малко екстри - да не се захласва по копчетии, докато стиска кормилото, че да не се пребие някъде.
![]()
бе к'во говориш то в Е46 ша са захласнеш
Те тия, като хвърлят поглед през рамо завиват, та копчето за волумето им е достатъчно

Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Много полезна тема 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
SHOWTIME_BG написа:Здравейте , изкарах книжка педи около година но досега нямах пари за да закупя автомобил.Сега съм се спрял на 3 варианта. BMW (E46) (150) hp , BMW 320i (150)hp BMW Coupe (E46) 320Ci (150)hp.Голям почитател съм на марката и на 3-та серия по специално и не на последно място автомобилите от тази серия са ми по възможностите на джоба не само за покупка но и поддръжка.Моля споделете мнение относно тези модели и впечатленията си от тях ако имате такива.Приемам и предложения за други модели до 4000лв които ми бихне препоръчали.
П.С.
Извинявам се ако темата е повтаряща ,но се нуждая от помощ и съвет....
Взимай смело.
Ако слушаш коментарите никога няма да си купиш БМВ.
Останалите просто ги е яд ,че са си купили техните Е46 когато са били чуствително по-скъпи,а ти ще го направиш сега,когато цените са далеч по достъпни .

- vicho
- старши ентусиаст
-
jorsenbmw написа:Взимай смело.
Ако слушаш коментарите никога няма да си купиш БМВ.
Останалите просто ги е яд ,че са си купили техните Е46 когато са били чуствително по-скъпи,а ти ще го направиш сега,когато цените са далеч по достъпни .![]()
нещо такова... и още си мислят, че купенцата без м пакетче са по 13-14к

Към автора на темата.
Гледам посочил си все машини по 150к.с. Има и с повече има и с по-малко. Има и други марки де..
Ако целта ти е на 18г.-20г. да имаш лъскаво BMW, за което да обяснаваш на приятелите/приятелките че е 150к.с, по-добре се откажи засега. За тяхно и твое добро.
BMW, + 18-20годишен водач, вече масово се свързва с многото кървави катастрофи, всичките със загинали млади хора... Застраховани няма, но формулата BMW и 20 годишен фен определено не се оказа много безопасна. Последните няколко години (и зиме и лете) се нагледахме на такива доказателства.Сещам се за няколко запечатали се в паметта ми.. една нощна с Е46, едно по мощно Е60 обърнато в една река в родопите, и едно слабичко Е36 през лятото..., всички пълни с хлапета без оцелели, от решенията на шофьори на 17-23г.. За всичките казаха след това техни близки и приятели че били силни фенове на марката. И били добри деца. И кой знае колко случея още..
Ако все пак не се откажеш, според мен ще се прецакаш сериозно.. Търсиш максимума за бюджета ти, и тук вече ходиш по хлъзгав и тънък лед.
Гледам посочил си все машини по 150к.с. Има и с повече има и с по-малко. Има и други марки де..
Ако целта ти е на 18г.-20г. да имаш лъскаво BMW, за което да обяснаваш на приятелите/приятелките че е 150к.с, по-добре се откажи засега. За тяхно и твое добро.
BMW, + 18-20годишен водач, вече масово се свързва с многото кървави катастрофи, всичките със загинали млади хора... Застраховани няма, но формулата BMW и 20 годишен фен определено не се оказа много безопасна. Последните няколко години (и зиме и лете) се нагледахме на такива доказателства.Сещам се за няколко запечатали се в паметта ми.. една нощна с Е46, едно по мощно Е60 обърнато в една река в родопите, и едно слабичко Е36 през лятото..., всички пълни с хлапета без оцелели, от решенията на шофьори на 17-23г.. За всичките казаха след това техни близки и приятели че били силни фенове на марката. И били добри деца. И кой знае колко случея още..
Ако все пак не се откажеш, според мен ще се прецакаш сериозно.. Търсиш максимума за бюджета ти, и тук вече ходиш по хлъзгав и тънък лед.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Пич, не че нещо ама според мен за 4000 ще си вземеш Е30 или някое е36, ама чак е46? Много ме съмнява.. После да не ревеш във форума и много бързо да се разочарован от БМВ,че само по сервизи ходиш. Според мен си вземи е36 -първа кола ти е.. Да видиш как ще се чувстваш с нея,а с останалите парички си смени масла,тва онова по обслужването и си остави и някой лев за гориво да може да си е караш. Идва лято все пак-море,мацки, нощни купони. А ти какво ще вземеш някоя умряла е46 с която и до морето няма да те закара и като се почнат вископерки, масла,а ако иска и смяна на компресор, добавянето на фреон... Да не говорим пък ако трябва и ходова част да правиш.. И като сложиш и данъците и каски ако направиш и май тази година ще трябва да пропуска морето... Наистина си помисли хубаво-то БМВ лесно се купува ама после поддръжката.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Vasko написа:Пич, не че нещо ама според мен за 4000 ще си вземеш Е30 или някое е36, ама чак е46? .
Много некомпетентно мнение!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- da_ne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316ti
- Мечтае да кара: 325ti
Е що да не си купи като е на 18-20 години?
Може да се пребие по-успешно с некой Голф щото се мачка като салфетка.
Ако кара с главата, а не с краката няма да има проблеми.
Аз се хвърлих на Компакт понеже са по-ефтини от нормалните и за бюджета който имах тогава взех много лачена кола иначе щеше да е със забележки.
Може да се пребие по-успешно с некой Голф щото се мачка като салфетка.
Ако кара с главата, а не с краката няма да има проблеми.
Аз се хвърлих на Компакт понеже са по-ефтини от нормалните и за бюджета който имах тогава взех много лачена кола иначе щеше да е със забележки.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Темата започва да придобива вид на такава "за и против", а не да се дават конструктивни мнения. До колегата с дилемата какво да купи- колега, надали има някой във форума, който да може обективно да прецени и да ти даде съвет какво да купиш и как да похарчиш парите си. Моят съвет е- отиди с познат, който има автомобилни знания и купи това, което най- много ти хареса и е в рамките на твоя бюджет. Дали ще е е30, е36, е46 важното е да е здрава и без значими проблеми. Повярвай, че при самото купуване ще сториш доста разходи. Ако е нов внос ще заплащаш еко такса, данък към общината, гражданска, плюс първоначално обслужване. Само данъкът на автомобил около и над 150 к.с. си е сериозно перо.