Евтин ксенон vs Night Braker
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: Евтин ксенон vs Night Braker
Миналата година карах с Osram NB Plus II . Разликата спрямо бошовите крушки беше значителна и бях доста доволен. Като изгоря едната реших да сложа един ксенон от пазара 6000к (ако не ми харесаше поне е евтин). Разликите са. С Осрам-а няма дъжд няма условия, които да му пречат- свети си добре във всички условия, но жълто. Ксенона (поне моя китаец) на мокро време особено в града не свети изобщо. С ксенона ми се наложи да пътувам през нощта на дълго и беше много по-леко и приятно, спрямо обикновени крушки. Следващия път бих си купил малко по-скъп ксенон и леко по-жълт да пробвам как ще е.
един ксенон на 4300к колкото и да е китайски свети няколко пъти повече от обикновена крушка била тя и с модерно название и то при всякакви условия
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
© написа:един ксенон на 4300к колкото и да е китайски свети няколко пъти повече от обикновена крушка била тя и с модерно название и то при всякакви условия
Абсолютно вярно, но....
На е21-та бях с табло от е34, и как си работи нормално в един момент при включване на "ксенона" стрелката на температурата се блъскаше в червеното, предполагам се сещате, какво ми образува, при саден мотор за няколко хиляди лв. На 3 е36-ци блокираше борда. Не помня, на кой имаше проблем с ДМЕ-то.
На кола, произведена след е36, не бих сложил евтин ксенон ако ще и 1,20лв да е и 135W.
Има доста успешни примери за коли след Е36 с китайски ксенон, но си е риск. Най-малко може да ти шуми радиото като светнеш ксенона 

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4