Слагане на Фейс Лифт е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Слагане на Фейс Лифт е39
Здравей те Нов съм в това и имам едно запотване може ли да се сложе фейс лифт фарове (ендйал) на е39 . колата е 1999.г и има оригинален ксенон.
Казаха ми че неможе .... Моля ако някои го е правил да ми пише Благодаря
Казаха ми че неможе .... Моля ако някои го е правил да ми пише Благодаря
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: Слагане на Фейс Лифт е39
А предните капаци също ли са взаимозаменяеми ? Като цяло е добра идеята за фейсови фарове,, но дали и фейсовият капак става на кола преди фейса ? Моля ако някой е правил това упражнение да сподели, но само ако лично го е правил. И .. се извинявам на колегата, че му ползвам темата, но като цяло ми допада повече идеята за смяна освен на фаровете --- и на капака
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Stoqnov_ написа:А предните капаци също ли са взаимозаменяеми ? Като цяло е добра идеята за фейсови фарове,, но дали и фейсовият капак става на кола преди фейса ? Моля ако някой е правил това упражнение да сподели, но само ако лично го е правил. И .. се извинявам на колегата, че му ползвам темата, но като цяло ми допада повече идеята за смяна освен на фаровете --- и на капака
Капака е един и същ! Само бъбреците са различни.
- d.raychev
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е34 М5
а бъбреците просто се слагат ли,че един приятел си поръча от ebay фейсови и не пасвали добре,много хлабави били....
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга

един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга

- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
Захвата им е един и същ. Преди или след фейслифт няма значение. Явно бъбреците са нещо много "китайско" или има проблем с капака на колата нещо. Моята е със сменени фейслифтови и цялата работа стана за половин цигара време.

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Ако си купуваш фарове,кажи им да ти резнат и буксите заедно с тях.Стават без проблеми,проблем ще е ако фаровете са с ксенон и нямаш така наречените "кантар-разпредели" дето ти регулират фаровете спрямо наклона на колата,но не е болка за умиране с малко инат всичко става 

- JorisssM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 печка
- Мечтае да кара: M5
Относно бъбреците. Моите ги взех от аутопро за 66 лева мисля. Буквално за 5 минути стана смяната и паснаха абсолютно перфе !
9 мнения
• Страница 1 от 1