Формула 1 - начало на сезон 2015г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Формула 1 - начало на сезон 2015г.

Мнение от bum_bum » 15 Мар 2015, 14:46

Аз към Булсат с тия техни промени в последната минута явно няма да остана. Ако го няма и на кабеларката на HD явно ще пропусна сезона. И без това с тая разлика от половин минута от първо до трето място едва ли ще има голяма драма. Колкото и да се мъчат да ни убеждават колко е вълнуващо да гледаме битки за места между хора, които са затворени с по една обиколка. Или пък кой ще е на първо място тази неделя- Розберг или Хамилтън.

21-ви век сме ебаси, няма да вися пред компютъра да гледам стриймове като има телевизори по-големи от врата или да го гледам на 480 като хората пускат вече 5к монитори :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 15 Мар 2015, 15:27

Сега разцъках каналите за мача в Пловдив и какво да видя - Диема Спорт HD, и сега ме е яд, че изпуснах сутринта състезанието. Без договор съм с кабелният оператор и за 25 лв получавам интернет със скорост 93 и сумати HD канала. Ако няма да го приемете като реклама, ще постна името на оператора или може на лична за момчетата, които искат да гледат формулата и английското първенство.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Мар 2015, 17:25

Пиши го. Не вярвам оператора да ти дава процент за нови клиенти :mhihi: При мен за съжаление няма вариант за избор, защото е само един оператор в комплекса предлагащ ип телевизия и Интернет.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 15 Мар 2015, 17:56

http://medicom.bg/ Сега видях на сайта, че пише 30 лв, но аз си плащам 25 :dunno: . От две години някъде съм при тях, в началото ми казаха пускаме те 1 месец безплатно да тестваш услугите и ако ти хареса си оставаш - без договор. Не платих нищо за включване. Както споменах тази скорост 93 ми я показва в speedtest, а за каналите има всички, които в останалите оператори са платени. HBO, HBO COMEDY, CINEMAX, CINEMAX 2, DISCOVERY SCIENCE, F+ F+ HD испанското първенство и последният явно е Диемата спорт. Също така за новите телевизори не е нужен приемник и си цъкаш с едно дистанционно. За тази цена ти дават и 2-ро IP. :bchug:
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Мар 2015, 21:06

Изтеглих си я Формулата от замунда (от Диема Спорт). Аз вече знам как ще гледам Ф1 тая година - студиото беше много добро (да не кажа най-доброто което съм гледал от Бг. излъчване изобщо), HD качество, направо супер рилийз от замунда и много добро представяне от Диема :clap:
Иначе за самото състезание - пфффф... Как няма да губи аудитория формулата :shock: На мен лично ми беше нечувано глупаво - след 2 обиколки имаше 11 коли, от които 2 (мерцедес) не се състезават с другите, понеже са в по-големия клас :mhihi: и са поне на 30 сек пред другите , в средния клас имаше 2 коли! (ферарито и уилямса, които не се доближиха на по-малко от 3 секунди един от друг, през цяло състезание), а в малкия клас (над 1 обиколка+++ изоставане) 8 коли, от които в 3 коли са дебютанти. Като някои застигне (на под 2 секунди) някой, другия веднага влиза в бокса, че отбора не може да си позволи да не завърши, защото ще изпусне точките => няма пари =>ненененен не може да се състезаваме, защото може да се ударят и тогава фалираме :kuku: А да - и най-отзад в клас GP2 някъв Макларън се вози просто по пистата и се молят всички да вземе и да завърши само, без значение от времената за обиколка :mhihi:
Каква пародия... Гледам и си мисля, колко много се обезцени формулата?! Преди няколко години (когато уж беше скучна), победата значеше много повече. Мислех да си платя Диемата, само заради Ф1, но днес бях потресен от качеството на състезанието :conf:

На вас интересно ли ви беше? Макар че като гледам как никой не е коментирал надпреварата.... :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 15 Мар 2015, 21:33

Е кво да коментираме... :mhihi: Кажете ми едно състезание, в което Кими да е бил по-напред в класирането и да не са го изложили механиците... Ако му бяха минали гладко двата стопа щеше да стане интересно според мен. Иначе за Мерцедес ясно - доминират. Но назад конкуренцията е на лице - Ферари очевидно има темпо, Уилиямс продължават с доброто представяне, а Заубер се очертава да присъстват трайно в топ 10. Както винаги не е редно да съдим по първия кръг. Аз също не съм очарован от старта на сезона, но пък съм обнадежден за развитието му.
Сега се сетих кой е Георги Иванов и със сигурност ще гледам Диема-та, стига да я пусна следващия месец.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 16 Мар 2015, 0:16

bum_bum написа:Аз към Булсат с тия техни промени в последната минута явно няма да остана. Ако го няма и на кабеларката на HD явно ще пропусна сезона. И без това с тая разлика от половин минута от първо до трето място едва ли ще има голяма драма. Колкото и да се мъчат да ни убеждават колко е вълнуващо да гледаме битки за места между хора, които са затворени с по една обиколка. Или пък кой ще е на първо място тази неделя- Розберг или Хамилтън.

21-ви век сме ебаси, няма да вися пред компютъра да гледам стриймове като има телевизори по-големи от врата или да го гледам на 480 като хората пускат вече 5к монитори :kuku:

Боцни още една чиния, насочи я към Астрата и Pro7, RTL, RTL2 и Sat1 ти идват дюшеш + разни други :mhihi: Не съм много сигурен, ама мисля че с един Дайсек ключ, може със сигнала от двете чинии пак да си ползваш само захаринката.
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 16 Мар 2015, 11:21

:OT:
Според мен организаторите на Ф1 си забиха страшен автогол с промяната на регламента още миналата година и като резултат имаме състезания за издръжливост, а по случайност болидите на 1 от отборите (Мерцедес) са и бързи.
Вместо да се гони абсолютна скорост, отборите пестят гориво, пестят ресурс на двигателя и пестят ресурс на гумите. Изпреварванията са изкуствени - или ДРС или нов комплект гуми.
Тактиката се свежда до "да направиш 1-2 бързи обиколки докато съперника е в бокса". На всичко отгоре отборите не могат и да тестват свободно колите си, нямат възможност да спечелят от по-малко мощен, но по-икономичен двигател, защото няма дозареждане на гориво вече :kuku:
В крайна сметка цялото забавление се превърна окончателно в една машина за пари щом вече и в България се налага модел за плащане, за да гледаш състезанието :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 16 Мар 2015, 19:40

Май пак ще си говорим същите неща тоя сезон... Аз да изкажа моята теза защо състезанията не са така динамични като едно време:

1. Забрани се презареждането -> във всеки един момент от състезателната дистанция всички имат сравнимо количетсво гориво, съответно тегло.
2. Да - пести се гориво. Но не е само в тоя спорт така. Такава става ерата на моторния спорт просто.
3. Болидите и точка 2 правят така, че таланта на пилота да изпъква по-трудно.
4-та точка, която касае писти като Алберт парк - изпреварвания просто стават трудно. Гледах състезанията на V8 supercars от тези дни на същото трасе и там беше още по-голяма скука.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Мар 2015, 21:09

Някой знае ли ще се излъчва ли по Диема Спорт състезанието този уикенд? Защото в програмата им няма нищо такова. Чувствам се прецакан, че платих днес да го имам тоя канал. :mhihi:

Аватар
Кара: MB S 65 AMG W221; BMW 320d F30
Мечтае да кара: гравитацията да не влияе върху циците :-)
Детайли за колата: MB S 65 AMG engine swapped 7G Tronic W221- 742,8 whp, 1200 NM torque electronically reduced; BMW 2012 320d F30 251.6 bhp and 529.3 Nm remap stage 3

Мнение от JanTonko » 26 Мар 2015, 9:21

Диема Спорт към момента не са си платили да излъчват целия сезон, а ще плащат на парче.
http://liveonsat.com/los_other_motor.php
В този линк има информация с всички телевизии, закупили правата за отделните състезания. Сайта се рефрешва на всеки 5 минути. Следете там дали Диемата ще си платят и съответно дали ще го излъчват.
Поздрави
MB S 65 AMG 742,8 whp, 1200 NM torque 1/4 mile 10. 133 sec/s. The one and only 1200 NM Mercedes gerabox in Europe for now.
THE BLACK BEAST

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI

Мнение от IceMan_SF » 27 Мар 2015, 10:26

Диема Спорт ще излъчват Гран При на Малайзия, вече го има и в програмата им.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Мар 2015, 21:02

Първото състезание и на мен ми беше пълна скука. :confused: Надявам се в неделя второто състезание да е по-интересно и Лотусите да покажат какво им е темпото. ;)

А за да гледате в интернет добро качество си свалете тази програмата http://ace-player-hd.en.softonic.com/
Инсталирате я и ще можете да гледате тук http://torrent-tv.ru/torrent-online.php ... ation=9299
Има Скай Спорт Ф1 и още няколко канала. :D Аз така гледах първия старт, качеството е кристално и няма гадни прозорчета с реклами. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 27 Мар 2015, 21:23

Е това е приказка вече. Аз няма да мога да гледам квалификацията на живо, тъй че е вариант да изгледам повторението й преди състезанието в неделя.
Като цяло аз пак съм си за Ферари този сезон и според мен симпатията ми към отбора ще се възнагради поне малко. И двамата им пилоти са ми истински и готини и ще се радвам на успехи и на двамата. Ще стискам палци за Алонсо, макар според мен да е попаднал отново не където трябва.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 28 Мар 2015, 14:42

Гледах на живо квалификацията по Диема Спорт и съм много доволен. :D Коментара е на ниво и си струва да им плаща човек 4лв.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата