Каква бира пиете?
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Каква бира пиете?
K_Ilkov написа:БГ бирата е пълен боклук вече ...
ПРеди няколко месеца такава глава ме цепи от 3 туборга, че не знаех кво става изобщо ...
От тогава си взимам Перленбахер от ЛИДЛ ...
Не е нещо особенно, но ми харесва на мен поне ...
не ме боли глава и цената е прилична май
На, който му се пие хубава бира да инвестира в една екскурзия до Мюнхен
За да не те цепи главата, треа бирата да е студена! Иначе аз такви неквалитетни като Туборг не пия, некви мазни са...
Са точно пия 2-ра Астика, май тя ми е фаворита след Каменицата. Ако тия ги няма пия Загорка, ако и нея я няма търся Старопрамен, макар че и тя е зле. Ако имах паре щех да пия само Стела.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
KPETEH написа:K_Ilkov написа:..... Ако имах паре щех да пия само Стела.
А Стелата има ли я на галони от по 2 литра, че от 1 година карам всяка вечер само на галони Ариана в къщи, освен ако не съм някъде на заведение да пия в бутилка.
Иска ми се да пия хубава бира и да изпивам максимум 2-3 бири на вечер и да ми е достатъчно кеф,а не като сега - пия по 1-2 галона и чак на втория се усеща някакъв кеф. Като си взема ЕФЕС и една бутилка от 500 мл.ми е достатъчна на вечер
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Бирата е добра само в стъкло за мен. От кенче/пластмаса не е същата. А Стела в магазина на бутилка има 20-30ст. разлика с по-нормалните. Какво и е толкова скъпото 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
KPETEH написа:За да не те цепи главата, треа бирата да е студена! Иначе аз такви неквалитетни като Туборг не пия, некви мазни са...
Са точно пия 2-ра Астика, май тя ми е фаворита след Каменицата. Ако тия ги няма пия Загорка, ако и нея я няма търся Старопрамен, макар че и тя е зле. Ако имах паре щех да пия само Стела.
Е са не пия за пръв път бира ебаси

Студена много ясно, и Туборг си пиех преди това без проблем
явно някакъв спиртак се случи беше кенче 0.5 аз преди 330 бутилчици взимах
Туборг пък кво и неквалитетното поне в сравнение с Каменица, Загорка и Астика

Просто всички са боклук у нас ...
Чувал съм, че зимата я спиртосват бирата за да държи повече, че затваряли фаабриките за 2-3 месеца
през слабия зимен период ... колко е вярно не знам ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
по ред на предпочитание и според дали го има - stella, jelen, Пиринско, на плажа - наливна... 

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Нещо ме грабна "ретрото" на загорка, че даже вече не си играя с бутилки а с каса
иначе хайникен, стела и колкото и странно да звучи ми допада бургаското (само не знам защо в софия се учудват че питам за него
)
п.п. Каменицата и тубурга ми имат някакъв дъх ... дали е само при мен немога да кажа, а тъмната бира я ненавиждам.

п.п. Каменицата и тубурга ми имат някакъв дъх ... дали е само при мен немога да кажа, а тъмната бира я ненавиждам.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Да се включа и аз като дългогодишен бираджия.
В момента редувам хайникен/стела/туборг/карлсбърг - бих казал, че това е най-малкото зло. Напоследък обаче забелязвам, че стомаха ми ме боли от тея бири и ме гонят лудите в тоалетната. Тааа гледам да ги ограничавам.
От предлаганите масовки най-добри впечатления имам от pilsner urquell - нито стомах боли, нито глава боли. Бирата ми идва плътна и с удоволствие си я пия
. Само дето ако продължавам така, тя ще ми стане солидно перо на заплатата.
В заведения винаги залагам на наливно бърно или наливен хайникен. Ей Богу горе в Чичовци какъв наливен хайникен дават .... ейййййй Богу!
В Мюнхен бях няколко пъти та ме гледаха като луд като излезнах с 40 различни бири от един склад. Е не ми допаднаха кой знае колко.
Живо пиво си вземах няколко пъти от Била..... с половин глава съм вече и спрях.
Бири като каменица, ариана, астика, загорка и т.н. не си позволявам от няколко години, защото главата ми се разбива от тях...баси и спиртаците.
Поздрави за темата и наздраве на всички.
В момента редувам хайникен/стела/туборг/карлсбърг - бих казал, че това е най-малкото зло. Напоследък обаче забелязвам, че стомаха ми ме боли от тея бири и ме гонят лудите в тоалетната. Тааа гледам да ги ограничавам.
От предлаганите масовки най-добри впечатления имам от pilsner urquell - нито стомах боли, нито глава боли. Бирата ми идва плътна и с удоволствие си я пия

В заведения винаги залагам на наливно бърно или наливен хайникен. Ей Богу горе в Чичовци какъв наливен хайникен дават .... ейййййй Богу!
В Мюнхен бях няколко пъти та ме гледаха като луд като излезнах с 40 различни бири от един склад. Е не ми допаднаха кой знае колко.
Живо пиво си вземах няколко пъти от Била..... с половин глава съм вече и спрях.
Бири като каменица, ариана, астика, загорка и т.н. не си позволявам от няколко години, защото главата ми се разбива от тях...баси и спиртаците.
Поздрави за темата и наздраве на всички.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Venko написа:В Мюнхен бях няколко пъти та ме гледаха като луд като излезнах с 40 различни бири от един склад. Е не ми допаднаха кой знае колко.
Грехота е в Мюнхен да пиеш бутилирана бира ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- charli_pro
- Потребител
-
- Кара: E36 M3
Heineken 

- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
charli_pro написа:Heineken
+ 1

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
barty написа:Бургаското е много добро, ама в Шопландия я няма
Има я, но рядко се намира в големите вериги

Пуснали са някаква Каменица Свежо, учудващо добра, лека и пивка е

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
K_Ilkov написа:Venko написа:В Мюнхен бях няколко пъти та ме гледаха като луд като излезнах с 40 различни бири от един склад. Е не ми допаднаха кой знае колко.
Грехота е в Мюнхен да пиеш бутилирана бира ...
При положение, че наливната тръгва от 3,50 (0.5л) евра и стига до 6,50 (за 1 литър) по биергартените не е такава грехота, колега. А на Октоберфест-а са по 10 евро халбата

Който ходи в Мюнхен: най-голямо разнообразие от бира има в магазините Edeka и гетранкемаркт-овете на бензиностанциите ALLGUTH.
Местните масово пият Августинер Хел (светло), на мен лично най-много ми допадна Spaten (Шпатен)- има една лопата на етикета....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
barty написа:Бургаското е много добро, ама в Шопландия я няма
В магазини "ProMarket" я продават, аз оттам си купувам Болярката.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28

Но за всекидневна употреба

Но както един приятел казва, "всяка бира е хубава щом е студена"

Спомням си като излезна ледениката в пластмасовите бутилки по 6 бройки опаковка и непомня точно но 9% ли беше или 12%, но помня че главата цепеше на следващата сутрин

SHARK-а му е майката!!!