Формула 1 - начало на сезон 2015г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Формула 1 - начало на сезон 2015г.

Мнение от Dirty M5 driveR » 28 Мар 2015, 22:42

Аз току що я изгледах на запис и също съм доволен. Що се отнася до самата квалификация мога да кажа, че ми хареса накрая единствено. Провал за Макларън, а Кими пак се прецака. Но пък се радвам за Ветел и очаквам да видя старта и развитието на състезанието. Май май той ще е човекът, който ще пречи на Луис и Нико да си джиткат отпред сами. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 29 Мар 2015, 9:39

RTL предава live, на немские но ....
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 29 Мар 2015, 9:50

RTL предава реклами с формула...не бих гледал там

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 29 Мар 2015, 12:41

Торент телевизията е бъдещето на тоя спорт май :mhihi: HD качество, Sky F1 предаване - направо е безупречно :bowdown:

Иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии йес бейби - най-после Ферари да спечели състезание по нормален начин!!!!

Иначе състезанието на мен ми беше много интересно. Това беше за мен поредното доказателство, че гумите трябва да са с една смеска по-меки от колкото предполагат за всяко състезание, за да има интрига. Този уикенд Пирели очаквали по-ниска деградация и за това избрали тези смеси. На практика се оказа, че деградацията била доста по-висока от колкото очаквали и резултата е перфектни гуми (като типове смески), не са твърде издръжливи, имаше спирания в бокса, разлика в темповете с различните смески. Просто точно се получи, за разлика от Австралия (1 комплект = 50+ обиколки). Интересно състезание отвсякъде, в челото, в средата на колоната, дори отзад при Макларъните беше интересно до към 20тата обиколка. :driving: :driving: :driving:

Офтопик: С нетърпение чакам да видя BTCC на Brands Hatch този уикенд или следващия уикенд, мисля че беше. Това за мен си остава най-интересния формат за момента :yes:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 29 Мар 2015, 13:00

Уникално състезание днес! Изключително съм щастлив от развоя на събитията, от интригата, от пилотирането, от всичко... И да чуя италианския химн от най-високата стълбичка! :ok: Нямам думи. Подозирах, че Ферари ще се намесят сериозно, но чак толкова не очаквах честно казано. Което само подсказва за евентуални сензационни битки в развитието на сезона - нещо, което всеки фен вярвам чака от доста време насам. И какви дебюти тази година - Макс и Карлос направо къртят с бързина, контролирани атаки и като цяло поведение на пистата. Поведение, което пилоти като Малдонадо и Грожан вероятно никога няма да изградят. :mhihi: Единствено съм разочаровам от Макларън и че за поредна година пилот, който има всички качества да се бори за титла е "оборудван" с подобна техника. Но това е спорта. Големият печеливш явно ще е Ветел - четири световни титли през силните години на Редбул и сега състезател във Ферари, чието възраждане започва да става факт.
Аз съм на върха на щастието днес, затова отивам да си взема едно шампанско за довечера. Ако някой е останал недоволен и от това състезание... явно проблема не е в състезанията. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 29 Мар 2015, 13:04

Опасявам се, че торо росо, може да има повече точки от редбул накрая на сезона и ще е заслужено!
Ферари са напреднали много, но днес не беше реално, все пак мерцовете бяха със стоп повече и не бяха в нормална кондиция..
Надали скоро Ферари ще бият отново, но поне ще се въртят около подиума.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Мар 2015, 13:32

Честито на всички фенове на Ферари! Справиха се отлично Ферари, определено са свършили добра работа през зимата.
Не съм очаквал толкова бързо да се промени представянето им, впечатлен съм. :)
Мерцедес май нямаха отговор на стратегията приложена от Ферари.
Моя отбор за жалост пак не взе точки. Тоя Перез е бахти тъпака, провали шансовете на Грожан да вземе точки! :bang: Правилно го наказаха Мексиканското камикадзе. :mhihi:
Новите пилоти и в това състезание се справиха добре, браво на тях.
Това състезание в сравнение с първото в Австралия беше 100 пъти по-интересно, много съм доволен аз.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Апр 2015, 10:54

Христос Воскресе, колеги! Живи и здрави всички и само добро настроение! :bchug:

Няма какво особено да се каже за днешното състезание. Феррари все още нямат нужното темпо да се борят с Мерцедес с чиста бързина на пистата. Добрият старт на Райконен му даде тази 4та позиция, иначе никакъв шанс според мен. Назад битката беше доста интересна, но жалко за Торо Росо в крайна сметка. И накрая този двубой между Бътън и Малдонадо единствено даде шанс на Алонсо да излезе 2 позиции напред. Естествено впечатление направи реакцията му, когато Бътън се подготви да атакува. Сякаш знаеше какво предстои.

И малко оффтопик: Който иска да проследи 6-те часа на Силвърстоун днес и няма Моторс ТВ може да влезе в сайта за лайв стрийминг, който е дал един колега по-рано в темата. Там състезанието обещава да е интересно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Апр 2015, 12:05

Христос Воскресе! :D
Браво на Хамилтън честита да му е победата! Пак наказа Нико. :lol: Това състезание показа че, Ферари са извадили късмет със стратегията миналото състезание и имат още рабоа за вършене за да настигнат Мерцедесите. Много жалко за Макс Верстапен, много се бори момчето и накрая да вземе да отпадне. :confused: И за Сайнц също жалко че, отпадна. Бътън попринцип го харесвам но, много тъпо нацепи Малдонадо като някъв новак. :kuku:
Ееее най-накрая да вземат точки и от моя отбор, можеше и още да вземат ако Бърън не беше блъснал Пастора. Състезанието беше сравнително интересно и имаше интересни битки и изпреварвания. Момчил Манчев пак разбира се дрънкаше глупости и бъркаше пилоти, баси глупака. :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 13 Апр 2015, 10:44

Е не са на нивото на западните си колеги, това е ясно. Но Момчил специално е на много високо техническо ниво и забележете, че някои неща ги говори буквално преведени от английски. Прави тъпи грешки - да, но мен не ме дразнят честно казано. Не са и толкова много. Така че като цяло коментара е възможно най-добър, що се отнася до капацитета на медиите да предоставят нужните хора за това.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Апр 2015, 19:00

Мен много ме дразни и хич не го харесвам. И са си много грешките дето прави не съм съгласен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Апр 2015, 21:54

Бързо му тече мисълта на човека и често му се случва да бърка имена, но едва ли е защото не ги знае и в повечето случаи се усеща. Мен преди 2-3 години леко ме дразнеха, но им свикнах и сега ме кефят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Апр 2015, 20:10

Доста интересен ред на потегляне за утре. Какво мислите - Ферари ще се намесят ли както в Малайзия? Аз умирам да видя добър старт на Ветел. :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 18 Апр 2015, 21:45

Dirty M5 driveR написа:Доста интересен ред на потегляне за утре. Какво мислите - Ферари ще се намесят ли както в Малайзия? Аз умирам да видя добър старт на Ветел. :mrgreen:

Същото :smoke:
Умрях от кеф с това 2ро време. На фона на миналите състезания, изоставането определено е намаляло в квалификацията. Надявам се да е така и за състезанието. Освен това, чакам с нетърпение Ферари да донесат новия мотор за Гран При на Канада. Слуховете били за 25-30 коня отгоре - друга горивна камера и тн... :paranoid:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Апр 2015, 19:54

Не беше каквото очаквах... Така обсъжданото добро темпо на Ферари в дълга серия от обиколки не беше на лице. Добре, че инженерите бяха оценили ситуацията правилно и обърнаха стратегията на Кими, че да може да се доближи толкова близо до Розберг. Но ако Розберг пък нямаше този проблем със спирането честно казано не знам дали щеше да има смяна на позициите. Но както и да е... Ветел само на 1 точка зад Нико, така че има материал за размисъл. Започват европейските състезания, където идват всякакви доработки по болидите и се надявам още по-добър баланс на силите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата