Качвалка за гараж
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Качвалка за гараж
Направо си е 5лв тая торба Цялото бъркало, даже с,някоя пръчка за арматура ще му се върже 10-рка 

Ubi dubium, ibi libertas
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Ако наливаш цименти, бетони и др. отчупи ли се парче го махни, защото от няма страшно така на едно слизане отчупено ъглово парче се изметна и застана с острата част нагоре и колата буквално се наниза на него. Резултата е доволно сгънат праг на ъгъла преди задната гума, бордюра беше 10-12 см колата сток окачавне с нормални гуми и джанти 

Всички пътища водят към НАДИН 

sixstraight написа:Ако наливаш цименти, бетони и др. отчупи ли се парче го махни, защото от няма страшно така на едно слизане отчупено ъглово парче се изметна и застана с острата част нагоре и колата буквално се наниза на него. Резултата е доволно сгънат праг на ъгъла преди задната гума, бордюра беше 10-12 см колата сток окачавне с нормални гуми и джанти
Бате, той не го е направил - ти го счупи вече. Съвсем нормално е според мен като тръгне да се чупи да се вземат мерки иначе става както си казал.
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Написах го като насока към автора евентуално за направата му и поддръжката. Иначе взех мерки - изхвърлих парчето в кофата преди още някой да си обезобрази колата, при положение че на собствениците не им дреме много
има и друг вариант като ограничението на магистралата - ако ви закачат броните... ми махнете ги 

Всички пътища водят към НАДИН 

Аз бих купил 3 чувала студена асфалтова смес и ще си направя рампа. Няма буци, няма бъркане на бетон, няма армировка.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
ЗА да не се натроши хората слагат армировка ( мрежа ).
ПО-лесно и по бързо става с тръба.
Кофтито е че ако се ползва от по-неопитен шофьор понякога им трябва и сцепление докато качват колата а с тръбата такова трудно се постига.
Винаги съм бил фен на сменените бордюри. (Вместо обикновени се слагат такива със счупен ъгъл.)
ПО-лесно и по бързо става с тръба.
Кофтито е че ако се ползва от по-неопитен шофьор понякога им трябва и сцепление докато качват колата а с тръбата такова трудно се постига.
Винаги съм бил фен на сменените бордюри. (Вместо обикновени се слагат такива със счупен ъгъл.)
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3