Някой пазарувал ли е от Аутотим София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Някой пазарувал ли е от Аутотим София

Мнение от MaxMeyer » 02 Апр 2015, 14:39

Съвсем случайно си ровех в нета и попаднах на фирмата...Викам чакай да звънна да видя каква цена ще ми кажат за комплект маховик и съединител за едно рено.И ми обявиха със 100лв по-ниска цена от цена която приятел ми урежда а тя е -40% от клиентската.Та се чудя да не са някакви фалшиви части.Не съм на ТИ с тия неща и не всеки ден пазарувам съединители та няма да позная оригиналната опакова от фалшивата Valeo ,знаем китайците колко са добри в copy-paste...
Да не си помисли някой че става дума за скрита реклама...Просто ако има хора които са от София и са им доволни клиенти да ме посъветват.Дилемата е следната:единия вариант за Valeo комплект с номер 835002 от известна фирма която си има офис в моя град е 860лв и това е цена след отстъпка.Ама дето се вика ако има някаква грешка отивам и подменям с правилната част все пак грешки има винаги...
А другия вариант е от София с куриер без да знам от къде за 745лв :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Някой пазарувал ли е от Аутотим София

Мнение от Kris » 02 Апр 2015, 14:58

Аз съм пазарувал от тях, но частите бяха някакви мигачлета, две амортисьорчета за багажник и тем подобни дреболийки за полото на жената. Да ти кажа доволен съм и нямам проблем с частите, но пък те едни части-и-и.

Единствено за реното ми обявиха два пъти по-скъпа цена за машинка за ел. реглаж на фара. Казаха ми 135лв, а оригинална без отстъпки е 74лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 02 Апр 2015, 15:05

MaxMeyer написа:Съвсем случайно си ровех в нета и попаднах на фирмата...Викам чакай да звънна да видя каква цена ще ми кажат за комплект маховик и съединител за едно рено.И ми обявиха със 100лв по-ниска цена от цена която приятел ми урежда а тя е -40% от клиентската.Та се чудя да не са някакви фалшиви части.Не съм на ТИ с тия неща и не всеки ден пазарувам съединители та няма да позная оригиналната опакова от фалшивата Valeo ,знаем китайците колко са добри в copy-paste...
Да не си помисли някой че става дума за скрита реклама...Просто ако има хора които са от София и са им доволни клиенти да ме посъветват.Дилемата е следната:единия вариант за Valeo комплект с номер 835002 от известна фирма която си има офис в моя град е 860лв и това е цена след отстъпка.Ама дето се вика ако има някаква грешка отивам и подменям с правилната част все пак грешки има винаги...
А другия вариант е от София с куриер без да знам от къде за 745лв :dunno:

Привет , повечето магазини работят с до 60 % надценка за майстор / струва 1000 лв за клиент , ако я купи майстор - 500,600 лв. / Моя сьединител и маховик бяха на цена : 1200 лв. маховик и 320 сьединител / комплект / всичко на Luk , цена за клиент . В края на краищата успях да ги взема за 690 лв. и двете с опцията помощ от приятел който има сервиз и ползва над 60% отстьпка . Valeo ми предлагаха на много изгодна цена , но моя човек ми каза да не вземам понеже не са оригинални а рециклирани в Турция което не е за предпочитане така , че сьвета ми е друга марка . Това е , успех с тьрсенето :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 03 Апр 2015, 19:15

ОК,въпроса е да се доверя ли на фирмата по-горе?Няма ли техни клиенти които са взимали нещо подобно? :dunno: Все пак 100-на лева са си 100-на лева :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 03 Апр 2015, 19:29

Един приятел поръчва амортисьори, каза че дошли с фактура от автоплюс или автохит, и аз ги питах за части дават идеални цени, но и мен това ме притеснява... Оригинални ли са...

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 06 Апр 2015, 12:25

Наясно ли си, че с този маховик не те чака нищо добро?
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 06 Апр 2015, 17:54

Що така?
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 06 Апр 2015, 20:00

Щото евтините тарикатлъци излизат скъпо...Какви са вредите от твърдия маховик, при положение, че мотора е измислен за двумасов няма да ти обеснявам, ама питай колко ти струва съединителя после :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Апр 2015, 16:24

Евтин е, не бой се ;)
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 07 Апр 2015, 16:55

Нищо евтино и тарикатско не виждам в комплекта твърд маховик и съединител. :D Цената е много близка до демферния маховик със съединител...Правено е вече на същия модел рено и хората нямат оплаквания. :yes:
Изображение

Назад към Извън Темата