Гуми Momo Outrun M3 - мнения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 04 Апр 2015, 19:12

Колеги,
от вносител на гуми ме натискат да взема тези. Казват ми, че цената е ниска защото се опитват да пробият на пазара понеже от скоро првят гуми. Става дума за италиянците от Momo (http://momo.com/en/) , които са си позната марка. Гумите се правят от китайска фирма, с която Момо си партнират.
Не знам нищо повече , а и нета мълчи. Има ли някой, който да е имал досег с такива гуми?
Понеже сме в извън темата, мнения на хора които не са ги ползвали, но имат какво да кажат, са добре дошли.
Само да не стане "тоя от гуми иска да пести" - не искам, просто съм много любопитен, а и помня когато приятели рискуваха и си взеха Federal RS-R докато още никой не ги беше чувал, за смешни пари. Оказаха се страхотни гуми.

Мерси предварително.

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Гуми Momo Outrun M3 - мнения

Мнение от (bubsa) » 04 Апр 2015, 21:21

А каква е цената на тези гуми?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2015, 21:33

vixx написа:Гумите се правят от китайска фирма, с която Момо си партнират.

Това мисля обяснява всичко.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 04 Апр 2015, 22:46

bum_bum написа:
vixx написа:Гумите се правят от китайска фирма, с която Момо си партнират.

Това мисля обяснява всичко.

Я се огледай и кажи кое около теб не е китайско...
Това, че е произведено в Китай нищо не означава.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 04 Апр 2015, 22:50

Ако нещо днес не е произведено в Китай,значи е менте!
Зависи от цената! :yes:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2015, 22:52

Не е въпроса, че е произведено в Китай, а че го прави китайска фирма. Момо си слагат логото и продават. Т.е. имаме гума Линг-Лонг или нещо подобно с лого Момо. Нито Момо, нито китайците имат развойни центрове или нещо подобно за гуми. Просто избираме една смес, рисуваме една шарка и дай 150лв :dunno:

Едно ще е Континентал произведен в Китай и съвсем друго Момо от Китай, ако ме разбираш. Както и има някаква разлика между Айфон произведен в Китай и Ксаоми ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Мнение от goppe » 04 Апр 2015, 23:00

Мармот написа:Това, че е произведено в Китай нищо не означава.

+1 :yes:

Понеже съм фен на марката и съм доволен от техен продукт, който съм купувал ми стана любопитно и поразгледах мнения за гумите:

http://www.sau.com.au/forums/topic/4348 ... ied-these/

Мненията са добри и ако цената е добра аз бих пробвал гумите. Като марка държаща на името си гумите в най-лошия случай едва ли ще са по-зле от средния клас гуми, поне по мое лично мнение.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320д 150 к.с

Мнение от garfield90 » 04 Апр 2015, 23:11

Нека ако има някой който ги е карал да сподели мнение понеже аз лично обмислям да си купя 4 броя новички и попаднах на много добра оферта от колега във форума. Благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 05 Апр 2015, 0:18

goppe написа:
Мармот написа:Това, че е произведено в Китай нищо не означава.

+1 :yes:

Понеже съм фен на марката и съм доволен от техен продукт, който съм купувал ми стана любопитно и поразгледах мнения за гумите:

http://www.sau.com.au/forums/topic/4348 ... ied-these/

Мненията са добри и ако цената е добра аз бих пробвал гумите. Като марка държаща на името си гумите в най-лошия случай едва ли ще са по-зле от средния клас гуми, поне по мое лично мнение.

Аз също си мисля, че няма да са зле. В линка ти хората ги хвалят на коли , които със сигурност са по-динамични от моята. Обаче реално bum-bum е прав със сравнението между айфон и ксусумиши , или както беше там най-добрия техен смартфон.
Тука въпроса е дали са на едно ниво с Кумхо (поне за мен, затова и пуснах темата), защото Кумхо са другата марка, за която имам много добра цена.

Цената на която ми идват Момо за 255/35/18 XL е 170лв. на гума , което е :conf:
225-ците XL ми идват на 125лв. на гума.

Та ако за под 600лв. мога да се обуя с 18-ки нови гуми и те да не са смешка определено ще съм повече от доволен.
Оставяме на страна субектвиния фактор за външния вид, но гледайки снимки тея гуми доста красиво ми стоят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Апр 2015, 0:37

Тия мнения нали се сещаш, ако вземеш да търсиш целенасочено по форуми можеш да намериш мнения в подкрепа или контра на всяко едно твърдение. Мен ако питаш заложи на някаква позната марка.

170лв при положение, че цената на тоя размер за сносна марка започва от около 300 няма как да е просто реклама или квото там се опитват да го изкарат.

Може да съм луд, но на мен много грозно ми седи огромна баница половин метър широка 18, 19 или 20 цола и като погледна марката.. Хой пий чай :mhihi: :shock: :shock: :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Апр 2015, 10:24

Аз не знам защо бързате да изказвате негативи, като още нямаме реални впечатления. Дори да е китайска фирмата какво? Ако произвежда продуктите добре няма никакво значение. На моето е34 сложих предни биалетки и средна щанга ITN, дето чак ме е срам да кажа колко платих за тях :mhihi: и вече 2 години са ок. За сметка на това чувам горен носач да се обажда все по-често, а съм ги слагал уж маркови. Като се разтропа хубаво да го видя кой е ще си сложа китайския и готово. Една камара клиенти са доволни вече. Обяснението е, че фирмата е по-нова на пазара и гледа да се наложи със здрави части. Друг е въпроса, че след 3-4-5 години може да почнат да правят същите ментета като Феби и прочие. Да, мога да подкрепя Бум в изказването му, че цената е прекалено ниска и е предполага кой знае какво като краен продукт. Но без преки впечатления нямам как да заклеймим гумата като тотален боклук.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Апр 2015, 10:39

Ако имаш добра цена за Кумо, не знам как може да се чудиш за някакви мега незнайни марки..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 05 Апр 2015, 11:38

На първата рекламна снимка, спирачния апарат не трябва да седи там.Кофти реклама.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320д 150 к.с

Мнение от garfield90 » 06 Апр 2015, 17:54

Еееее жалко че не се намери една изкупителна жертва да сподели мнение за тези чепици. Като чета чужди форуми има досто доволни от тях и как се държат на пътя

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 07 Апр 2015, 9:58

Аз също съм пред дилемата летни гуми. И мен ми ги хвалят тези МОМО, но нямам дупе да дам 600 лева за 4 нови гуми и да не ги знам какви са...
Чудя се също така за Uniroyal RainSport 3 и Kumho Ku39... Някой колега с такива да сподели мнение?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата