Издирва се СА 0486 СН!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Re: Издирва се СА 0486 СН!!!

Мнение от axel.folu » 07 Апр 2015, 0:15

Тази система keyless не е много сигорна но както каза колегата нарочат ли някоя кола нема как да я спасиш аз веднага щом чуем кучетата да лаят излизам видим ли човек стрелям без предопреждение :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 07 Апр 2015, 0:20

И да пишете, и да не пишете, и да качвате снимки, и да си ги пазите за себе си... Няма спасение - горим си като факли ако ни е малко по-различна и хващаща окото колата и т'ва е.

Само между другото - още си търся матовате e39-ка.
И ако нещастника, който ми я сви има наглостта да чете форума го поздравявам за избора.
Копеленце - има или няма господ - все тая - има равновесие в природата боклук нещастен. Надявай се това равновесие да е благосклонно към теб, 'щото ако си намеря някоя част от 5-цата или разбера кой лайнар ми я открадна ще го лежа доживот...
Аз и ти сме луд-ни-ца... Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 & E46
Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner

Мнение от SH3M37A » 08 Апр 2015, 3:54

Не го казвам от опит ,но го казвам ,като човек ,на когото са му споделяли хора занимаващи се точно с това какво що как и т.н.

Форума ,е като каталог . Колите се разпознават по отличителни белези от снимки дори и да не сте си показали номера на колата. Има хора търсещи определена част от автомобил ,която липсва по морги . Правят се списъци , разглеждат се теми , гледат се коли и както ви е известно според екстрите се променя и външния вид на колата поне малко или си има отличителна черта оставена от производителя .
Не е критерий ,че като имаш броня от м-ка вътре е такава затова се ходи на място и се оглежда .
Естествено за всяка далавера си има замесени полицаи или хора с достъп до базата данни . Търсят се коли без каско все пак никой крадец не иска да пипа там дето ще му отрежат ръцете . Понеже ни е ясен произхода на някой застрахователни компании , като Б..Ин. ( няма да я пиша да не става реклама ) и не само те.

Ако все пак се случи да се дигне застрахована кола то ще са хора ,които хабер си нямат за ко иде реч . И целта е части или частна поръчка за шепа лешпери .....

Това е информация от преди 8 години близо . Много работи са се променили всичко е възможно и сценария е различен.

Иначе колега VIKING_WARRIOR дали ще ти видят автомобила на улицата ,на паркинг или магистрала шанса да бъде дигнат е в пъти по малък понеже се ограничава до един град ,където може да се види най-често автомобила .

С форума мога да те видя дори от чужбина . Да организирам нещата и си готов ;)

Отделно голяма роля изиграват приятели , споделящи впечатленията си от колега , приятел съсед ..... От дума на дума човека ,който се интересува може да разбере всичко .

И естествено кражби на коли става рядко или на пръв поглед така изглежда . Хората забравят след седмица две и песента си се пее ама ......

Има и нещо друго :
Аз ако съм вложил 10 000 лв и отгоре в колата си която струва 2000 лв набор на женения ми син и видя ,че се крадат естествено щом мога си позволя да вложа тези средства ще отида да си я застраховам . Още един трик как легално застрахователната компания кара собствениците на определени марки автомобили да си ги застраховат .
Днес БМВ , утре Ауди и т.н.
Дали ще вдигнат колата , дали ще и пукат гумите , дали прозорец или драскане на бои . Всичко това подтиква обикновения патил гражданин да се застрахова за напред и да спести някой лев ,като застрахова имуществото си ;)

Мотиви много истината е една ,но никога няма да я разберем .

Живи и здрави :bchug:
Изображение
Изображение

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016

За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: AMG 560SEC WB 1990
Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.

Мнение от VIKING_WARRIOR » 08 Апр 2015, 4:16

SH3M37A написа:Не го казвам от опит ,но го казвам ,като човек ,на когото са му споделяли хора занимаващи се точно с това какво що как и т.н.

Форума ,е като каталог . Колите се разпознават по отличителни белези от снимки дори и да не сте си показали номера на колата. Има хора търсещи определена част от автомобил ,която липсва по морги . Правят се списъци , разглеждат се теми , гледат се коли и както ви е известно според екстрите се променя и външния вид на колата поне малко или си има отличителна черта оставена от производителя .
Не е критерий ,че като имаш броня от м-ка вътре е такава затова се ходи на място и се оглежда .
Естествено за всяка далавера си има замесени полицаи или хора с достъп до базата данни . Търсят се коли без каско все пак никой крадец не иска да пипа там дето ще му отрежат ръцете . Понеже ни е ясен произхода на някой застрахователни компании , като Б..Ин. ( няма да я пиша да не става реклама ) и не само те.

Ако все пак се случи да се дигне застрахована кола то ще са хора ,които хабер си нямат за ко иде реч . И целта е части или частна поръчка за шепа лешпери .....

Това е информация от преди 8 години близо . Много работи са се променили всичко е възможно и сценария е различен.

Иначе колега VIKING_WARRIOR дали ще ти видят автомобила на улицата ,на паркинг или магистрала шанса да бъде дигнат е в пъти по малък понеже се ограничава до един град ,където може да се види най-често автомобила .

Отделно голяма роля изиграват приятели , споделящи впечатленията си от колега , приятел съсед ..... От дума на дума човека ,който се интересува може да разбере всичко .

И естествено кражби на коли става рядко или на пръв поглед така изглежда . Хората забравят след седмица две и песента си се пее ама ......

Има и нещо друго :
Аз ако съм вложил 10 000 лв и отгоре в колата си която струва 2000 лв набор на женения ми син и видя ,че се крадат естествено щом мога си позволя да вложа тези средства ще отида да си я застраховам . Още един трик как легално застрахователната компания кара собствениците на определени марки автомобили да си ги застраховат .
Дали ще вдигнат колата , дали ще и пукат гумите , дали прозорец или драскане на бои . Всичко това подтиква обикновения патил гражданин да се застрахова за напред и да спести някой лев ,като застрахова имуществото си ;)

Абсолютно си прав не споря. ;) Просто имам предвид да не се дава така гласност на притежаваните коли някои които даже може да са уникати нищо че са на 30 години например както дядо ми имаше БМВ мотор от войната с Кардан и Кош и задна предавка и след обява във немски вестник го дадохме за 30 000 немски марки което си беше голяма сума едни време. Поздрави и на Теб и всичко най-добро. Евентуално няма да се видим повече във Форума защото се задъвках със един Бум Бум със снимка на Хитлер и вероятно ще ме Ban утре като се събуди. Ама не ми дреме. Поздрави от слънчева Калифорния и по-специално от Лос Анджелес. ;)

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: AMG 560SEC WB 1990
Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.

Издирва се СА 0486 СН!!!

Мнение от VIKING_WARRIOR » 08 Апр 2015, 4:17

SH3M37A написа:Не го казвам от опит ,но го казвам ,като човек ,на когото са му споделяли хора занимаващи се точно с това какво що как и т.н.

Има и нещо друго :

Абсолютно си прав не споря. ;) Просто имам предвид да не се дава така гласност на притежаваните коли някои които даже може да са уникати нищо че са на 30 години например както дядо ми имаше БМВ мотор от войната с Кардан и Кош и задна предавка и след обява във немски вестник го дадохме за 30 000 немски марки което си беше голяма сума едни време. Поздрави. ;)

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.

Предишна

Назад към Извън Темата