Тениски БМВ
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Keyyl
- Потребител
-
Тениски БМВ
Да предопредя, темата не е за масови покупки. Искам да ми кажете дали мога да си направя тениска на БМВ клуб България, но не да си я купя. Не искам да си я купувам поради 2 прости причини. Първата е че размер с ми е голяма и втората е че малко не ми ходи на стила на обличане. А аз искам да порекламирам малко БМВ клуба. Ще се радвам ако може. Ще чакам отговор. И после ще пратя снимки.
ПП. Влюбена съм в Asterix i BMW
ПП. Влюбена съм в Asterix i BMW

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Тениски БМВ
Keyyl написа:ПП. Влюбена съм в Asterix i BMW
това не трябваше да го пишеш, сега ще видиш как ще се зариеш с лс-та

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
че на тебе за какво ти е тениска!?!?
след визуален преглед от страна на форумното ръководство (админи и модератори) предлагам да ти направим и подарим бикини с логото на клуба - разбира се се задължаваш на сбирките да ги носиш и показваш!!!
п.п. аз обичам obelix
след визуален преглед от страна на форумното ръководство (админи и модератори) предлагам да ти направим и подарим бикини с логото на клуба - разбира се се задължаваш на сбирките да ги носиш и показваш!!!

п.п. аз обичам obelix

- Keyyl
- Потребител
-
Ей аз сериозно ви писах, не искам да си правя тениска без да имам позволението на хората от клуба. А за бикините направете ми ама ми е дебело дупето и ще предпочетете да не се показвам 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Щом си фен що да не си направиш важното е да не ти се чупи ентосиазма попитай някой от УС за всеки случей
П.С.
за дупето да кажа :човек ако нема какво да пипне-егати жената
П.С.
за дупето да кажа :човек ако нема какво да пипне-егати жената

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Аз винаги съм бил за тениски да има за КЛУАБА и за останалите в смисъл форума обаче глас в пустиня брадче.
Ако влезеш в офицялен форум на някой чужд клуб 90% от пишештите са членове на клуба и си имат тениски с лого и с имената си на тях.
А в тоя форум 90% не са членове и тия които първи си поръчат са хора които нямат коли.
Не съм за дискриминация а просто да има такива и такива , но сега 2007 като влезе България в ЕУ всичко ще се промени аз съм сигурен....
така че тениска можеш да си направиш ако искаш с WMB и то по мярка пък за бельо да не говорим
ма както други казаха , предложенията са заваляли вече
Ако влезеш в офицялен форум на някой чужд клуб 90% от пишештите са членове на клуба и си имат тениски с лого и с имената си на тях.
А в тоя форум 90% не са членове и тия които първи си поръчат са хора които нямат коли.
Не съм за дискриминация а просто да има такива и такива , но сега 2007 като влезе България в ЕУ всичко ще се промени аз съм сигурен....
Ей аз сериозно ви писах, не искам да си правя тениска без да имам позволението на хората от клуба. А за бикините направете ми ама ми е дебело дупето и ще предпочетете да не се показвам
така че тениска можеш да си направиш ако искаш с WMB и то по мярка пък за бельо да не говорим

ма както други казаха , предложенията са заваляли вече

Най-мразя да съм прав!!!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
Keyyl написа:Ей аз сериозно ви писах, не искам да си правя тениска без да имам позволението на хората от клуба. А за бикините направете ми ама ми е дебело дупето и ще предпочетете да не се показвам
Нищо му нема на дупето - повече място за реклама никога не е излишно

10 мнения
• Страница 1 от 1