НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: НВ-ВМХ
Не съм. Преди като се тъпчех с въглехидрати нямах проблеми с креатина. Интересува ме мнението на някой, който яде мазно.
П.П. Може и на ЛС.
П.П. Може и на ЛС.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Доказано е, че повече от 3 гр. креатин на ден са безсмислени, а това 2 х 5 стандартно не знам откъде идва и кой го е "стандартизирал". Най-вероятно някой производител. Тези 3 гр. сигурно си ги набавяш и от месото, особено ако ядеш телешко/говеждо, черен дроб и др. В другата тема разбирачите ще ти намерят решения веднага, тъй че питай там. На бас се хващам, че ще ти предложат "новатаподобренаформулананезнамсикой", която я рекламира леля Мария по телевизията 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Ама "новатаподобренаформулананезнамсикой" съм я пил преди няколко години и е бахти ташака
Абсурд да дам пак пари за 10кг пържоли за "новатаформула". Сега пак почнах да си тренирам и си варирам 700-1000гр свинско на ден. Пилешко обикновено ям само навънка, но ми е макс 1-1,5кг месечно. Но за 3гр не знам колко е вярно, понеже преди хващах разлика дори между отделните марки.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Да, има няколко изследвания в последните години, които доказват, че 3гр. креатин са достатъчни и няма нужда от зареждаща фаза. При мен поне работи. Ще видя дали пазя линковете в офиса и ще ги постна, но в другата тема мисля, че ги има.
Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Някой ял ли е Мечи Чал Милк масло? В Чепеларе го правят
Погрешка го взех, сега не знам дали да го ям. Помислих го за кашкавал 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Вчера си купих пчелен прашец. Уж има много протеини и засилва имунитета. Някой дали е пробвал подобно нещо и как го яде? Казаха ми да накисна една супена лъжица във вода или кисело мляко вечерта и на сутринта да го ям. Пробвах с кисело мляко, ама ми е бая гадно. Има ли по-добър вариант?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не знам как може да се консумира колега, но и аз съм се насъскал да го пробвам.
Сподели плс впечатления по-натам ако искаш
Сподели плс впечатления по-натам ако искаш
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
За прополиса ли става въпрос? Ако да - пие се на гладно сутрин по 1 чаена лъжичка или с пипета 8-10 капки в чаша с вода. Няма проблем и наистина в кисело мляко с малко мед да го консумираш, но задължително на гладно
Съветвам те ако си го купил от аптека да не се надяваш на кой знае какъв ефект. То няма и как да го забележиш, защото той се изгражда с месеци и трябва продължителна употреба, но на истински такъв. По пазарите има..
Аз от години го ползвам, но на цикли през няколко месеца, за да може организма да не свиква и сам да изгражда това, което то му дава и съответно да го надгражда. Другото също ефикасно е екстракт от котешки нокът 
Съветвам те ако си го купил от аптека да не се надяваш на кой знае какъв ефект. То няма и как да го забележиш, защото той се изгражда с месеци и трябва продължителна употреба, но на истински такъв. По пазарите има..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Не става въпрос за прополис, а за пчелен прашец. Купил съм го от специализиран магазин за мед, от който пазарувам от години и качеството е отлично.
http://www.bb-team.org/articles/3228_pchelen-prashets
- Bogat-Beden
-
-
Звучи доста интересно,би ли споделил кой е магазина ,колега?Anthony_J написа:Не става въпрос за прополис, а за пчелен прашец. Купил съм го от специализиран магазин за мед, от който пазарувам от години и качеството е отлично.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Магазинът се намира на ъгъла на Солунска и бул. Христо Ботев. Не знам как се казва, но ще го видиш лесно. Входът е откъм Солунска. Има десетки видове мед и пчелни продукти, в най-различни разфасовки. Аз си взимам кутии по 5 кг, защото излизат доста изгодно. Има пчелен прашец, восъчни пити, пчелно млечице и т.н.
- Bogat-Beden
-
-
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Да, тoчнo там е 

- Bogat-Beden
-
-
Купих си, опитах една чаена лъжичка(толкова била уж дневната доза
) с млЕко прясно,мега интересен вкус,все едно изсушени цветя гризеш 
еври найс

еври найс
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кво толкова му се чудите все едно е нещо супер гадно. Аз понякога си купувам щото ме кефи вкуса и го нагъвам с лъжицата