НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: НВ-ВМХ

Мнение от TNT » 19 Апр 2015, 0:31

Не съм. Преди като се тъпчех с въглехидрати нямах проблеми с креатина. Интересува ме мнението на някой, който яде мазно.

П.П. Може и на ЛС.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 19 Апр 2015, 10:01

Доказано е, че повече от 3 гр. креатин на ден са безсмислени, а това 2 х 5 стандартно не знам откъде идва и кой го е "стандартизирал". Най-вероятно някой производител. Тези 3 гр. сигурно си ги набавяш и от месото, особено ако ядеш телешко/говеждо, черен дроб и др. В другата тема разбирачите ще ти намерят решения веднага, тъй че питай там. На бас се хващам, че ще ти предложат "новатаподобренаформулананезнамсикой", която я рекламира леля Мария по телевизията :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Апр 2015, 12:30

Ама "новатаподобренаформулананезнамсикой" съм я пил преди няколко години и е бахти ташака :mhihi: Абсурд да дам пак пари за 10кг пържоли за "новатаформула". Сега пак почнах да си тренирам и си варирам 700-1000гр свинско на ден. Пилешко обикновено ям само навънка, но ми е макс 1-1,5кг месечно. Но за 3гр не знам колко е вярно, понеже преди хващах разлика дори между отделните марки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Апр 2015, 18:26

Да, има няколко изследвания в последните години, които доказват, че 3гр. креатин са достатъчни и няма нужда от зареждаща фаза. При мен поне работи. Ще видя дали пазя линковете в офиса и ще ги постна, но в другата тема мисля, че ги има.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Апр 2015, 21:40

Някой ял ли е Мечи Чал Милк масло? В Чепеларе го правят :lol: Погрешка го взех, сега не знам дали да го ям. Помислих го за кашкавал :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 20 Апр 2015, 16:18

Вчера си купих пчелен прашец. Уж има много протеини и засилва имунитета. Някой дали е пробвал подобно нещо и как го яде? Казаха ми да накисна една супена лъжица във вода или кисело мляко вечерта и на сутринта да го ям. Пробвах с кисело мляко, ама ми е бая гадно. Има ли по-добър вариант?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Апр 2015, 18:57

Не знам как може да се консумира колега, но и аз съм се насъскал да го пробвам.
Сподели плс впечатления по-натам ако искаш
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Апр 2015, 19:39

За прополиса ли става въпрос? Ако да - пие се на гладно сутрин по 1 чаена лъжичка или с пипета 8-10 капки в чаша с вода. Няма проблем и наистина в кисело мляко с малко мед да го консумираш, но задължително на гладно

Съветвам те ако си го купил от аптека да не се надяваш на кой знае какъв ефект. То няма и как да го забележиш, защото той се изгражда с месеци и трябва продължителна употреба, но на истински такъв. По пазарите има.. :yes: Аз от години го ползвам, но на цикли през няколко месеца, за да може организма да не свиква и сам да изгражда това, което то му дава и съответно да го надгражда. Другото също ефикасно е екстракт от котешки нокът :bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 20 Апр 2015, 19:47

Не става въпрос за прополис, а за пчелен прашец. Купил съм го от специализиран магазин за мед, от който пазарувам от години и качеството е отлично.
http://www.bb-team.org/articles/3228_pchelen-prashets

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Апр 2015, 20:44

Anthony_J написа:Не става въпрос за прополис, а за пчелен прашец. Купил съм го от специализиран магазин за мед, от който пазарувам от години и качеството е отлично.
http://www.bb-team.org/articles/3228_pchelen-prashets
Звучи доста интересно,би ли споделил кой е магазина ,колега?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 20 Апр 2015, 23:39

Магазинът се намира на ъгъла на Солунска и бул. Христо Ботев. Не знам как се казва, но ще го видиш лесно. Входът е откъм Солунска. Има десетки видове мед и пчелни продукти, в най-различни разфасовки. Аз си взимам кутии по 5 кг, защото излизат доста изгодно. Има пчелен прашец, восъчни пити, пчелно млечице и т.н.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Апр 2015, 23:49

Това ще да е

Благодарско! :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 21 Апр 2015, 0:35

Да, тoчнo там е :)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 21 Апр 2015, 15:31

Купих си, опитах една чаена лъжичка(толкова била уж дневната доза :dunno: ) с млЕко прясно,мега интересен вкус,все едно изсушени цветя гризеш :lol:

еври найс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2015, 16:01

Кво толкова му се чудите все едно е нещо супер гадно. Аз понякога си купувам щото ме кефи вкуса и го нагъвам с лъжицата :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата