Moto GP - 2015г.
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Moto GP - 2015г.
Тъй като видях,че Ф1 си има тема реших да пусна една и за двуколесните бегачки. Не знам колко от вас гледам Moto GP аз лично гледам само кралския клас, като любимец ми е V.Rossi №46. За момента Rossi води в генералното класиране пред Dovizioso с 6 точки и с 26 пред 3-тия Iannone.
Изминали са 3 рунда от общо 21.
Големия фаворит Marquez е на 5-то място в генералното тъй, като този уикенд след битка с Rossi се стигна до контакт и Marquez падна (грешка на Marquez според мен). Изобщо таз седмичното състезание беше дооооста вълнуващо.
Очаквам вашите коментари!
Изминали са 3 рунда от общо 21.
Големия фаворит Marquez е на 5-то място в генералното тъй, като този уикенд след битка с Rossi се стигна до контакт и Marquez падна (грешка на Marquez според мен). Изобщо таз седмичното състезание беше дооооста вълнуващо.
Очаквам вашите коментари!

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Re: Moto GP - 2015г.
От 98г. съм фен на доктора.
В неделя състезанието беше много добро, а Роси мачкаше.
Маркез момчето добре кара ,но на моменти наглее и в неделя си изпати.
Нямаше как да остане пред Роси и вместо да се задоволи с второто място и да вземе точки се
метна на асвалта.
Дукатитата имат голям прогрес тази г.
И в трите състезания този сезон са в топ 3.
Ще е интересен сезон
В неделя състезанието беше много добро, а Роси мачкаше.
Маркез момчето добре кара ,но на моменти наглее и в неделя си изпати.
Нямаше как да остане пред Роси и вместо да се задоволи с второто място и да вземе точки се
метна на асвалта.
Дукатитата имат голям прогрес тази г.
И в трите състезания този сезон са в топ 3.
Ще е интересен сезон

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз съм фен на Мравката 93
кефи ме колко е луд и кара всеки път като за последно. Доктора всеки го знае няма какво да се каже. На мен лично Мото ГП ми е по-интересно от Ф1 по зрелищно е и има интрига.

- BorislavB
- ентусиаст
-
Не знам дали сте забелязали,но Marquez ако не спечели все едно си му изял обяда. Нацупен,намръщен... иначе като е 1ви усмивка до ушите... такива хора най ги мразя 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- B-Cars Ltd
- Потребител
-
И аз мисля,че мото гп е доста по интересно от ф1.
Лично на мен също Вале ми е любим, а за неделя просто Маркез си го търсеше.. Не се тикай при 9 кратен шампион да се правиш на карач
Sent from my iPhone using Tapatalk
Лично на мен също Вале ми е любим, а за неделя просто Маркез си го търсеше.. Не се тикай при 9 кратен шампион да се правиш на карач

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Маркез си кара страшно много и страшно добре. Намерете последната му обиколка от квалификацията на предното състезание и ще видите за какво иде реч... В последната минута му се счупи мотора, паркира го в края на бокса, прескочи преградата, бяга, изкара другия мотор и направи най-добра обиколка
. Аз лично не следах миналия сезон, да не кажа и по-миналия, обаче този го следя. Фен съм си на докторчето. Състезанието за мен беше напрегнато последните обиколки, точно при битката между двамата. Роси стартира 8-ми, имаше трафик пред него и все пак успя да дръпне напред. После стопи на 4 секунди преднина и в битката успя да се докаже отново. Голям фактор изигра и избора на гуми. Доктора беше с най-твърдата, а мравоча мисля, че беше с по-меката и за това дръпна, ама после беше видимо по-бавен към края на състезанието. Понеже гледам GP-то на запис на английски, много се изкефих коментатора като каза, че Роси е на 36, а кара като 18 годишен.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- xerial
- старши ентусиаст
-
BorislavB написа:Не знам дали сте забелязали,но Marquez ако не спечели все едно си му изял обяда. Нацупен,намръщен... иначе като е 1ви усмивка до ушите... такива хора най ги мразя
Напротив , така трябва и на мен лично това ми харесва

П.с. Маркес и Доктора са като учителя и ученика , уважават се и малкия се е учил и учи от батко си така че и дума не може да стане за някакво болно съперничество

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Като е толкова добър карач Маркез, що не се съгласи Стонер да замести контузения Педроса за няколко състезания? Освен това половината пилоти смятат, че Маркез кара прекалено безразсъдно понякога, като ги излага на ненужен риск...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Преди го следях заради Роси ама в последните години стана много слаб..тоя сезон гледам че още първия старт взе победата
Миналия и по-миналия сезон не ги следях, тоя сезон вече ще го следя заради доктора
дано пак стане шампион

Миналия и по-миналия сезон не ги следях, тоя сезон вече ще го следя заради доктора

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- BorislavB
- ентусиаст
-
Случая от последно състезание дава пълен отговор за това какъв е Маркез. Не може да виждаш,че си по-бавен с по ~1 секунда и да се напъваш да си 1ви. Най-много да беше съборил и Доктора и тогава не ми се мислеше какво наказание трябваше да му сложат. Може да е бърз по свой си начин, но няма рейсинг културата, която имат другите състезатели.
- B-Cars Ltd
- Потребител
-
BorislavB написа:Случая от последно състезание дава пълен отговор за това какъв е Маркез. Не може да виждаш,че си по-бавен с по ~1 секунда и да се напъваш да си 1ви. Най-много да беше съборил и Доктора и тогава не ми се мислеше какво наказание трябваше да му сложат. Може да е бърз по свой си начин, но няма рейсинг културата, която имат другите състезатели.
Ако беше станало да събори Роси , не ми се мисли, да му бяха дали покет байк и да спира с Мото ГП. Много ненужна агресия, и късно спиране преди завоя в който Роси му влезе вътрешно, и оттам му дръпна , та така до падането. Роси е легенда , със стил и умения.
1.Агустини / Роси
2. Майк Дуън ( защото той беше човека който учеше Роси преди кралския клас ) и същият той спря като видя какъв талант има Доктора.
3. Да го взема който иска това място

- xerial
- старши ентусиаст
-
разбирам ви предпочитанията за Роси, но да кажеш ,че 2 кратен шампион на 22 год не става или не е добър е най-малкото странно
За агресията - може би сте прави, но е прекалео млад с времето ще се коригира..може би, тъй като това си му е начина на каране.
А тая година мисля, че ще спечли 3та титла , освен ако не се метне пак някъде

За агресията - може би сте прави, но е прекалео млад с времето ще се коригира..може би, тъй като това си му е начина на каране.
А тая година мисля, че ще спечли 3та титла , освен ако не се метне пак някъде

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Маркез е много добър, спор в това няма, Да прави рискови и опасни маневри, които са характерни за по-младите мотористи, но като си спомня в началото, че Роси също ги правише......
Фен съм на Роси но харесвам и мравката, такива таланти трябва да се уважават.
- xerial
- старши ентусиаст
-
skoti79 написа:Маркез е много добър, спор в това няма, Да прави рискови и опасни маневри, които са характерни за по-младите мотористи, но като си спомня в началото, че Роси също ги правише......

- B-Cars Ltd
- Потребител
-
Честно казано, ако Роси успее да запази първото място в класирането , нз как ще стане Маркез шампион, въпреки че се съгласявам ,че е талант и че е двукратен -спор няма... Но няма да му е лесно.Има си и психо. напрежение след такива инциденти като този с Роси.