Надежда ключалка за врата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Надежда ключалка за врата?

Мнение от mit-kong » 24 Апр 2015, 20:44

Препоръчайте ми ключалка, която би затруднила евентуални бандюги да ми дойдат на гости? Пределно ми е ясно, че няма 100% сигурна, но дори да е по-сложна за разбиване за да има по-малък кръг от хора способни да я разбият ме устройва? :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Надежда ключалка за врата?

Мнение от (bubsa) » 24 Апр 2015, 20:50

GERDA :yes:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Апр 2015, 21:41

Герда май е номер едно, иначе и Майер, Мотура, Аблой, Каба.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
Мечтае да кара: Murcielago SV

Мнение от Z3Ro* » 24 Апр 2015, 23:10

Аз ти препоръчвам това, което пазиш у вас и е ценно, да го махнеш, защото иначе "бандюгите" като решат, ще стане от Герда - греда... :mhihi:
Визирам предимно пари, злато и оръжие - всичко друго се намира сравнително лесно... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Апр 2015, 2:40

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 25 Апр 2015, 7:00

Герда Титан - единствената брава с 4 млрд. комбинации на ключа. Имай в предвид, че се слага като втора, допълнителна брава на вратата. Има два варианти с нормален и с по-дълъг ключ т.е. за по дебели врати. Задължително е и вратата да е здрава. Цената й преди беше около 150-170 лева.

Иначе Аблой не препоръчвам, понеже станаха много масови и бандюгите се научиха и с тях да работят. Праявт им голяма реклама и за това не препоръчвам.
За първа брава бих препоръчал Кесо.

Следва да се има в предвид, че всяка брава се отваря - всичко е въпрос на време. Бандитите се отказват, не защото не могат да отключат дадена барата, а защото е много времеемко.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Апр 2015, 7:29

Колега, атакува се вратата, а не бравата. Броят на комбинацииняма никакво знаение, ако вратата ти може да се отвори с кози крак (или с нещо от сорта).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 25 Апр 2015, 8:37

BMW_POWER написа:Колега, атакува се вратата, а не бравата. Броят на комбинацииняма никакво знаение, ако вратата ти може да се отвори с кози крак (или с нещо от сорта).

Да атакува се с булдозер. Дай тогава да си сложим по едно турско Кале и да си направим по една 15 см врата. По горе съм говорил за патрони и брави и съм уточнил, че вратата също трябва да е надеждна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Апр 2015, 9:06

Чувал съм че FIAM е много надеждна.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 25 Апр 2015, 9:21

Няма врата, която не могат да разбият принципно. Иначе имах много проблеми с вратата на мазето и реших проблема със секретен болт с лява резба. При опит да го развият го бяха назъбили и дозатегнали :mhihi:
Иначе на апартамента съм с Mauer и Securreme ама колко пазят не се знае
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 25 Апр 2015, 16:22

Вратата си е солидна и железна, естествено с булдозер може да бъде бутната. Ясно ми е, че времето е това, което ги спира не, че бравите са непробиваеми. А какво мислите за тези, които от вън няма ключалка и трябва да допреш едно като чип за асансьор до вратата и тогава се отваря, върши ли работа или са му хванали цаката и на него?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 25 Апр 2015, 19:34

mit-kong написа:Вратата си е солидна и железна, естествено с булдозер може да бъде бутната. Ясно ми е, че времето е това, което ги спира не, че бравите са непробиваеми. А какво мислите за тези, които от вън няма ключалка и трябва да допреш едно като чип за асансьор до вратата и тогава се отваря, върши ли работа или са му хванали цаката и на него?

Абе честно казано сигурно върши работа, ама захранването как му е?
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Апр 2015, 21:55

Имат си акумулаторна батерия в случай, че няма ток. Но ако се случи да няма цял ден вече имаме проблем :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Апр 2015, 22:08

Тея шитни ги отварят с поглед, по добре да има кво да се разбива, щото колкото повече електроника толкова по лесно става в днешно време, има и читави такива ама са бесни пари, за същите ще си изкопаш 5 метра ров пред блока :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Апр 2015, 22:09

Е имат си и място от където да вкл аварийно захранване.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Следваща

Назад към Извън Темата