Добре дошли фенове на е34 и е36

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Re: Добре дошли фенове на е34 и е36

Мнение от кичоне » 24 Апр 2015, 23:15

Е вече и двете ми са У архива :mhihi: .....Шанс....Трябва да си взема и една е28,че да са ми три за щастие :mhihi:
Ай наздраве.... :bchug:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Апр 2015, 2:43

за е36 колко години има? баси докато събера моята, тя ще стане ретро :kuku:

п.с.
опааа то станала вече... хаха ей вечно некви кошници да караш тва няма отърване начи.
начи примерно уплътнение за врата на купе беше $150, интересно сега колко са го направили :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 25 Апр 2015, 23:11

преди няколко месеца пак ги бяха сложили в класическите, но ги върнаха..сега май е за постоянно вече

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 25 Апр 2015, 23:13

Дам не е от скоро да сме в Архива... пазара за е34 обаче обеднява ( За България говоря).
Нещо нещата за доста рехави... Намират се тук таме читави но цената си е сериозна и не всеки е склонен да я плати за "Автомобил а толкова години"
Вчера малко преди работа гледам на жълтите павета М5 е34 с някакъв номер с 6ци ( почти сигурен съм че е форумска...) направо ми опадаха очите в тая кола.... Ако ще да е в Архив ако ще да е в Golden Pages, Дреме ми !
АВТОМОБИЛ от всякъде!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 26 Апр 2015, 0:16

Има Е34-ки на по 26-27 години :) Кое не му е ретро на тва? Няма какво да се учудвате. За мен лично това не променя нищо. Аз ще си я карам до когато ми е кеф и до когато имам възможност да го правя... нека си е ретро :driving:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 26 Апр 2015, 1:56

Има и не-форумни М5 Е34-ки, които също са доста интересни...
:) Ама да ни е честит и на малките бангии музейният статус :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 26 Апр 2015, 10:40

P1tbuL написа:Има Е34-ки на по 26-27 години :) Кое не му е ретро на тва? Няма какво да се учудвате. За мен лично това не променя нищо. Аз ще си я карам до когато ми е кеф и до когато имам възможност да го правя... нека си е ретро :driving:

Напълно споделям мнението ти колега :yes: .Колегите на работа се бъзикат ама тя на толкова години, ама тя това ама тя онова, но те мен няма как да ме разберат, а още повече като ми е сбъдната мечта, кача ли се в нея и чуя гласа на шестимата в редица и времето сякаш спира. Просто Е34 си е един Истински автомобил :oops:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Апр 2015, 11:23

liloff написа:Има и не-форумни М5 Е34-ки, които също са доста интересни...
:) Ама да ни е честит и на малките бангии музейният статус :)

на мен пък ми е интересно кои са форумните М5 Е34-ки
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 26 Апр 2015, 16:13

Амиии, сещам се за една :D :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 26 Апр 2015, 20:22

Темата ми стана интересна и исках да попитам, само цените на оригинални авточасти от Дару ли скачат като дадена кола стане ретро или и тези от кварталните магазини за авточасти? И с времето стават ли все по-скъпи? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 27 Апр 2015, 11:11

Честно казано (според мен ), цените не скачат чак толкова осезаемо (поне не с бързи темпове) и се наблюдава при оторизираните търговци на ОЕМ резервни части.

При частните фирми, които снабдяват с не ОЕМ части в България като Ауто+/Евро/Косер/Ем комплект и т.н. даже се наблюдава спад в цените. Но проблема идва от това че частите стават все по-малко на складови наличности и ще се стигне рано или късно до момента, в който няма нови, а само втора ръка от други автомобили. ЗА е34 и е36 това естествено не е близо като явление... надявам се.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Предишна

Назад към Извън Темата