14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: 14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Мнение от randity » 26 Апр 2015, 23:24

А аз пък не разбрах кое по-точно му беше хубавото трасе на King Of Europe :mhihi: Един обратен завой, един лев и един десен и край. Е супер, наистина. :ok:

Ясно е, че ако тръгне да се угажда на всеки, то събора трябва да се проведе във всеки един град поотделно, ако може максимум на 1 пряка разстояние от дома на всеки, със сянка пазена от красиви мацки с чадъри, студена бира на всеки 5 минути поднесена от азиатка, некое кебапче, пак аванта, изложба на коли и между другото един Нюрбургринг за каране.... аа, и входа безплатен.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Апр 2015, 0:19

Аз па си мисля, че никой не ни е длъжен за нищо.
Организира се нещо, некви хора прават некви усилия, други хора помагат с каквото могат и пак има недоволни.
Кално било, слънчево било, далече било - причини все ще има.

Общо взето кефи те - отиваш. Не те кефи - не ходиш.
Това са ни условията, това се прави. И пак хубаво, че се прави, защото мога да изброя поне 5 видни марки автомобили, които нямат такова мероприятие изобщо. Другите имат некви семпли изпълнения и това е.

Славян е, човек, който много уважавам, но не е прав в случая. Събора дори и на Серес да се направи явно пак ще излезе, че е посветен на феновете от южна България. От събор до събор са 356 дена ! В случая даже и 400 дена. Ако всеки от тези дни заделяте по 50 ст. ще има и за бензин, и за ядене, и за пиене, и за вход и за нощувки - за всичко. Има ли желание, има и начин. Събора е веднъж годишно и не се изискват некви колосални инвестиции за да отидеш, дори и да се налага да дърпаш кола до там.

Дано входа тая година да е 30+ лева за НЕчленове :yes:

Защо ? Защото отивате, паркирате си количката, опъвате си шатричката, палите барбекюто и се радвате на всичко, което е организирано.
А, момчетата и момичетата дето седят на бариерата, дето координират паркинга, дето обикалят като луди за да всяват ред и да прекратяват селските постъпки - никой не ги пита, добре ли е, жадни ли са, гладни ли са, топло ли е, изобщо видя ли ли са нещо от цялото мероприятие. И аз съм определо "За" високи цени на билетите - едно, че ще се отсеят присъстващите, друго, че може да се уреди някакво възнаграждение за всички главни виновни за организацията - хората, които никой не забелязва и без които всъщност събора няма да е това, което е.

Хора дето търсят кой да им подари читави накладки за 20ката и малко употребявани носачи 5та употреба - моля да не се обаждат. :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 27 Апр 2015, 1:18

а тея с престърганите дисковете защо се обаждат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Апр 2015, 8:31

Махнахме ги, купихме си брембота на стойност колкото половин е36ца и решихме, че може да се обадим вече . ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 27 Апр 2015, 10:51

Аз не мога, на сватба съм във Варна...
Една М5-ца по-малко :mhihi:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 27 Апр 2015, 10:52

ogata написа:...

Ей, най-сетне някой да го каже :clap: .. Мрънкала винаги е имало и ще има. След всеки събор ме е срам, че деля една марка с определени хора, но както и да е.
На събора отивам:
- Да се видя с приятели и познати.
- Да разгледам коли направени от истински фенове.
- Да се радвам на миризмата на изтъркана гума
- Да покарам(ако се класирам на първия кръг на BMW Cup-a)
- Да посетя за пореден път един от любимите ми градове - Пловдив.
- Да карам в колона с всички вас.

Не ми пука, че ще изгоря, че ще дам Х лв. за кока кола, че ще има кал, че входа ще е Х лв. и т.н.
Ако ще и на другия край на България да беше събора, пак ще се вдигна и ще отида. Това е едно от събитията, което е направено от фенове за фенове, и който от вас не вижда, че един малък екип прави МАЩАБНО събитие, на което идват дори от Сърбия, Македония и т.н. има нужда от очила, промивка и замисляне... Аз отивам да се изкефя, пък вие мрънкайте и си разваляйте настроението :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Апр 2015, 11:10

devent написа:
На събора отивам:

Ето за това иде реч :yes:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 27 Апр 2015, 11:48

:clap:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Апр 2015, 12:55

А пък за цената на входа ми е любимата тема. Особено от хора, които пътуват 300-400км... +/- 10лв. какво ги бърка за цялото преживяване (пътни, нощувки, храна и т.н.).

П.П. Ще стане 20 страници мрънкане тая тема, докато стане време за събора. После още 20 има.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 27 Апр 2015, 13:18

Менчета и на нас ни се искаше на панаира ама от там ни отрязаха тия идеи. Пък и сега поне пистата ще е по-интересна като я довършат.
А най ни се искаше да преместят Серес някъде към централана българия ама не им се занимавало казаха
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Апр 2015, 18:43

devent написа:
ogata написа:...

Ей, най-сетне някой да го каже :clap: .. Мрънкала винаги е имало и ще има. След всеки събор ме е срам, че деля една марка с определени хора, но както и да е.
На събора отивам:

Не ми пука, че ще изгоря, че ще дам Х лв. за кока кола, че ще има кал, че входа ще е Х лв. и т.н.
Ако ще и на другия край на България да беше събора, пак ще се вдигна и ще отида. Това е едно от събитията, което е направено от фенове за фенове, и който от вас не вижда, че един малък екип прави МАЩАБНО събитие, на което идват дори от Сърбия, Македония и т.н. има нужда от очила, промивка и замисляне... Аз отивам да се изкефя, пък вие мрънкайте и си разваляйте настроението :winky:

:clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 27 Апр 2015, 18:53

Vanqu1sh написа:Аз не мога да разбера защо е толкова трудно да се направи мероприятие там? Баси хората, за къде я пазят тая писта? :banghead:

Колега, понеже аз и още ентусиасти сме го изпитвали на гърба ти казвам, че това си е чиста "мисия практически невъзможна".
Няма как да почувстваш колко нерви, разговори, време, увещания и пр. ни струваше на мен и още 3 приятели. Двама бяха с добри познанства в Долна Митрополия и Плевен, а аз и четвъртият намерихме общи познати с Николов и Петков и то добри.
От определени съображения не мога да пиша как стоят нещата, но правя евала на ръководството, че също се е опитало. :yes:
Те знаят причините момчетата.
Предлагам повече да не се зачеква темата "Долна Митрополия".
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 27 Апр 2015, 20:54

slavianko написа:А какво стана с пистата в Долна метрополия?

С две думи ни казаха, че със същия успех можем да проведем събора на летище София ... реда и протокола да затворим едното или другото е един и същи. Да не говорим, че заграждането на трасета и отдалеченостана трибуните от трасето за коли ще коства адски голям финансов ресурс ... Естествено някой ако успее да уреди нещата за там няма никой да се дърпа.. но както се казва ... "много като тебе вече плакаха"

Да не говорим, че няма една магистрала до Долна митрополия и това ще коства адски много нерви на всички пътуващи. То по магистралите към Пловдив става изнервено представи си какво ще стане по пътищята към Плевен. Не гледай само от собствената камбанария, че от Русе няма магистрала така или иначе...почти цялата западна и източна България стига по магистралата до Пловдив и пак стават огромни задръствания.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 27 Апр 2015, 22:36

Sharo написа:С две думи ни казаха, че със същия успех можем да проведем събора на летище София ...

Преди 2 години за малко да стане, ама Ким Чен Ун прееба нещата :mhihi: :mhihi: Явно няма невъзможни неща.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 28 Апр 2015, 10:58

Vanqu1sh написа:
Sharo написа:С две думи ни казаха, че със същия успех можем да проведем събора на летище София ...

Преди 2 години за малко да стане, ама Ким Чен Ун прееба нещата :mhihi: :mhihi: Явно няма невъзможни неща.

Toчно тогава ни казаха да си прехвърлим документите за литище София .. успеха щял да ни бъде същия хехе А и пак казвам там ще е ужас за зрителите, защото трибуните са около супермото трасето, което е много далече от пистата където могат да карат колите. Дрифт пък по новите части където минават пистовите мотори и пистовия шампионат няма начин да се случи щото ебава майката на настилката... ЗА стигането до пистата и капацитета на хотелите па да не говорим... та с две думи там събор ще е много изтискана работа и после мрънкането ще е грандиозно, защото очакванията за там са огромни.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия