Drag Racing в България (обсъждане на пистов шампионат)
Модератор: Общи модератори
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: Drag Racing в България (обсъждане на пистов шампионат)
Организацията днес беше под всякаква критика, с тия жребии, това чакане по половин час, клас А, Б, и Ц до 17:30 още не бяха започнали ...

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
zigo написа:Организацията днес беше под всякаква критика, с тия жребии, това чакане по половин час, клас А, Б, и Ц до 17:30 още не бяха започнали ...
Я си смени часовата зона, ние си тръгнахме в 18:15 точно преди края на клас C.Всичко си вървеше наред, просто колите се чупеха, и си ползваха времето по регламент, или пилотите бяха забравили че са се записали.Добре си вървяха и класовете и кебапчетата.А и 1000 пъти прекъсваха заради някакви идиоти, които излизаха на пистата въпреки огражденията и молбите от страна на организаторите.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Събитието беше много на ниво! Организацията беше доста добра, смея да твърдя. Поздравления за Георги
Има какво още да се желае, все пак доста се усети как с напредване на деня, паузите между ръновете чувствително се увеличиха. Като цяло определено може да се говори за доста добре организирано мероприятие. Множество силни коли, предимно около 11-12 секунди, силни слийпъри и добре направени коли като цяло. Много ми хареса как чисто е направена колата на Ангел (все пак сме БМВ ентусиасти
), както и звучи брутално на тия 88** оборота, но пропусна 2ра един път, а в другия клас изтегли късата клечка срещу Хеед на първия старт още.
ОБАЧЕ: Толкова апатична публика никога не съм виждал през живота си! Не е нормално според мен да си бил какъвто и да било път до Кондо, да си дал пари за вход, да си на СЪСТЕЗАНИЕ (не фест) и да гледаш като дебил през цялото време, нито един път да изръкопляскаш, или каквото ти дойде от вътре друго нещо. Финали в класовете, опити за рекорди, надъхани двубои, ала бала... Ниииикой не го е еня. Гледат си тъпо и това е. На старта, където бяхме малка групичка форумджии, все пак ги хващаше срам чат пат хората около нас и се включваха и те, но като цяло
Просто в Бг. няма как да има моторспорт с такава публика по мероприятията. Излизане на пистата, минаване пред загражденията - пълна идиотщина и тотално олицетворение на случващото се в държавата. Никой уважаващ себе си човек, няма да мине пред загражденията например, няма да остави девойките по 1.60 отзад, както и малките дечица да не могат да видят нищо. Няма и да оиде на 15 метра в поляната и да се изпикае "ей тъй" на свобода.
За жалост нищо от това не касае организацията и самото мероприятие. Това си е проблем, който няма как да се оправи с толкова много необразовани хора. Това добавя много неприятен привкус на събиетието.

ОБАЧЕ: Толкова апатична публика никога не съм виждал през живота си! Не е нормално според мен да си бил какъвто и да било път до Кондо, да си дал пари за вход, да си на СЪСТЕЗАНИЕ (не фест) и да гледаш като дебил през цялото време, нито един път да изръкопляскаш, или каквото ти дойде от вътре друго нещо. Финали в класовете, опити за рекорди, надъхани двубои, ала бала... Ниииикой не го е еня. Гледат си тъпо и това е. На старта, където бяхме малка групичка форумджии, все пак ги хващаше срам чат пат хората около нас и се включваха и те, но като цяло

За жалост нищо от това не касае организацията и самото мероприятие. Това си е проблем, който няма как да се оправи с толкова много необразовани хора. Това добавя много неприятен привкус на събиетието.

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Както винаги имам забележки за озвучаването, намалиха звука след 2-я час и на 200-я метър не се чуваше АБСОЛЮТНО НИЩО!
Иначе си беше яко за тези, които сме отишли с ясна идея, какво да очакваме
Поздравления за шампионите!
п.с. времето беше с нас
Иначе си беше яко за тези, които сме отишли с ясна идея, какво да очакваме

Поздравления за шампионите!

п.с. времето беше с нас

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Яко беше, но да не прехвалваме организацията... паузите си бяха доста досадни, особено като почнат да издирват някой, така че да не говорим само за неуважението от страна на публиката, защото това си е чисто такова и от страна на състезателите. Също така цялото чакане на профи-класовете и да се окаже, че общо четирима състезатели знаеха как се стартира...
Клас Б да го бяха отрязали 

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Публиката беше апатична, защото в самото състезание нямаше никаква интрига.Цяла зима се изписаха тонове постове от час от състезателите, като те убеждаваха всички, че колите им ще са космос.И въпреки, че масово караха на спирт, времената бяха по-зле от миналогодишните, грешките си останаха същите, и всъщност на този Драг Дей, най-голямата интрига бяха 5-те старта между Nissan GT-R и Audi RS7.Ето там имаше интрига, но на Драг Дей единствената интрига да е поднесена от 2 тотално стрийт автомобила, е леко смешно.Чакаме Сливен, успех на състезателите.
k-hristov написа:...и всъщност на този Драг Дей, най-голямата интрига бяха 5-те старта между Nissan GT-R и Audi RS7.Ето там имаше интрига, но на Драг Дей единствената интрига да е поднесена от 2 тотално стрийт автомобила, е леко смешно...
Дайте линк кън видео, моля
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Koliu написа:k-hristov написа:...и всъщност на този Драг Дей, най-голямата интрига бяха 5-те старта между Nissan GT-R и Audi RS7.Ето там имаше интрига, но на Драг Дей единствената интрига да е поднесена от 2 тотално стрийт автомобила, е леко смешно...
Дайте линк кън видео, моля
https://www.facebook.com/slimaratasn/vi ... nref=story
Gt-r
Нови турбини, софт и генерация.. на тойо 888
RS7
Софтуер. нормални гуми 21-ци хаха
Тия новите коли обесмислиха тунинга

Покарах го тоз rs няколко ръна и съм потресен... та колата няма дори и лунч контрол а си стартираш по старата схема с натиснатата спирачка до дупка

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Sharo написа:RS7
Тия новите коли обесмислиха тунингаDD луксозни лимузини с фул екстри дават времена като на тунинговани с мееци коли...
Покарах го тоз rs няколко ръна и съм потресен... та колата няма дори и лунч контрол а си стартираш по старата схема с натиснатата спирачка до дупкаСледващата м5-ца не и ли пуснат и вариянт с xdrive не знам как ще се борят в тоя сегмент.
направи видеото публик - This content is currently unavailable
RS7-цата е извън закона!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Sharo написа:RS7
Тия новите коли обесмислиха тунингаDD луксозни лимузини с фул екстри дават времена като на тунинговани с мееци коли...
Покарах го тоз rs няколко ръна и съм потресен... та колата няма дори и лунч контрол а си стартираш по старата схема с натиснатата спирачка до дупкаСледващата м5-ца не и ли пуснат и вариянт с xdrive не знам как ще се борят в тоя сегмент.
направи видеото публик - This content is currently unavailable
RS7-цата е извън закона!![]()
Не е мое видеото
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Да кажа и аз,бях с две деца и жена,на около 300-ия метър не се чуваше абсолютно нищо,след около 16,30 паузите между стартовете бяха по 30 мин,към 17,30 не ми издържаха нервите и си тръгнахме преди профи Б клас.Все пак не всички зрители са софиянци и за 15мин са си у тях,на мен пътя до Плевен ми е 3 часа,ако бях изчакал и моторите,трябваше да се приберем в 1 часа!Да не говорим,че за ядене и нещо за пиене се чакаше на опашки от по 150 човека,то как да предположат,че ще има толкова хора!И само 3 тоалетни!!!Абе там на старта да е интересно,па другите ги ****
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Айде айде ... на старта се надишахме на клас Дизел
и голф тройката ми пълнеше очите на богато с парчетата от тия R1R
добре че някои хора имаха тренинг от дрифт състезанията 
Иначе съм изненадан колко много хора имаше, най-накрая дръпнаха публиката по-надалеч за да може сирокото да му е мааалко по-спокойно в стартовете. Макар, че като гледах някои S2ки как се мотаят по трасето при над 200км/ч от тях ме беше повече страх

и голф тройката ми пълнеше очите на богато с парчетата от тия R1R

Иначе съм изненадан колко много хора имаше, най-накрая дръпнаха публиката по-надалеч за да може сирокото да му е мааалко по-спокойно в стартовете. Макар, че като гледах някои S2ки как се мотаят по трасето при над 200км/ч от тях ме беше повече страх
- Sharo
- старши ентусиаст
-
520i написа:какво време даде rs-a?

- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
Ако това 10,845 на RS-a е постигнато само с един софт....наистина впечатляващо ! 

...there is no replacement for displacement...