НАМАЛИ СКОРОСТТА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: НАМАЛИ СКОРОСТТА

Мнение от jorko » 30 Апр 2015, 10:16

vicho написа:
Е.Димитров написа:а всъщност се пише възражение и се съди общината.

1-2 години, през това време нямаш кола (защото си счупил джанта/гума/носач или по-лошо)

стегни сте!

омагьосан кръг :ranting:

Няма нищо омагьосано... всичко се документира, оправяш си колата, събираш фактурите и подаваш исковата молба...
Изображение Изображение
Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Апр 2015, 10:38

jorko написа:Няма нищо омагьосано... всичко се документира, оправяш си колата, събираш фактурите и подаваш исковата молба...

а парите за ремонтите са приготвени в багажника на пунтото? :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 08 Май 2015, 20:25

Ей хора, никой с никого не задължавам ! Ясно е, че някой ще подкрепят идеята, а други ще са против. Факт е, че птп може да бъде предизвикано от много и различни фактори. Аз засягам конкретно скоростта !! Но ще кажа нещо на обратно, а именно да кажа какви са позитивите на 160 вместо 140 - 5 мин. разлика, чувстваме се по-велики ? За негативите знаете няма да говоря.
Понякога и на мен ми е досадно особено на дълъг път, но каквото зависи от мен ще го направя и няма да чакам институциите да ме опазят! А колкото до единия стикер - чисто илюстративно е, най-важен е текста по-долу, както е и на малкия стикер.
Желая ви лека вечер и безаварийно :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 08 Май 2015, 21:20

На магистралата в ясно - слънчево време при 3+3 ленти с нов автомобил 200 коня да шофираш със 160-170 е нормално.
Ненормалщина е да летиш обаче със 120-130 на 1+1 лента мизерен път!
Видях и още по извратени шофьори по Гергьовден край Бургас и Ахейлой при наближаващ завой и автобус пред тях...тоест нулева видимост настъпват над 120...изпреварват ме и мен и автобуса и навлизат в насрещтното в завоя :shock: диви изверги им викам на такива!
И такива случаи виждам твърде често.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Май 2015, 21:45

Обещавам да си го залепя на предния капак тоя стикер и да го спазвам когато мога :mhihi: при едно условие , ако видя поне един двуколесен джигит с тоя стикер да пърпори с 50-90-140 на маистралата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 & E46
Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner

Мнение от SH3M37A » 09 Май 2015, 2:04

Jordana написа:Обещавам да си го залепя на предния капак тоя стикер и да го спазвам когато мога :mhihi: при едно условие , ако видя поне един двуколесен джигит с тоя стикер да пърпори с 50-90-140 на маистралата .

Ти тези двуколесни донори не ги закачай те на тях живота не им е мил ..... а иначе мотор с такава скорост реже кола като нож масло :kuku:

Демирев написа:На магистралата в ясно - слънчево време при 3+3 ленти с нов автомобил 200 коня да шофираш със 160-170 е нормално.
Ненормалщина е да летиш обаче със 120-130 на 1+1 лента мизерен път!
Видях и още по извратени шофьори по Гергьовден край Бургас и Ахейлой при наближаващ завой и автобус пред тях...тоест нулева видимост настъпват над 120...изпреварват ме и мен и автобуса и навлизат в насрещтното в завоя :shock: диви изверги им викам на такива!
И такива случаи виждам твърде често.

Колега гледам си от Варна ( и аз съм от там ) не си ли свикнал когато ходиш за Бургас ( поне аз често пътувах ) да ги гледаш тези откачени пед..... то пак ,че не си виждал как Г класа идва към теб и не си влиза в лентата ! Ако не бях минал в насрещното нямаше да пиша сега сигурно :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение
Изображение

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016

За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!

Предишна

Назад към Извън Темата