Firmware update на телевизор?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Firmware update на телевизор?
Здравейте, имам телевизор Finlux 32" LCD, които има мнооого бъгове. (понякога не се гаси като го настроя, като сложа флашка да гледам филм мн. често забива и трябва да го гася от контакта и да го пускам пак, като увеличавам бързо силата на звука почва да сменя канали и тн.) Вече е извън гаранция, но винаги е бил много шантав и се чудех дали евентуално update на firmware-a би оправил нещата? И ако да как се ъпдейтва? 

Re: Firmware update на телевизор?
Моя се ъпдейтва сам през мрежата. Но и да се ъпдейтне не виждам голяма разлика. Имаше ентусиасти в setcom форума, които обясняваха всичко кое как става през флашки и т.н. но там не съм влизал от години, нито пък съм се интересувал от това.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Ако има вариант в менюто да се ъпдейтва през интернет (и ТВ-то има интернет) просто я пусни тази функция.
В противен случай можеш да провериш в сайта на производителя дали за твоя модел има ъпдейти и ако да, каква е процедурата за ъпдейт. Вероятно ще трябва да свалиш файла на флашката и просто да я включиш в ТВ-то.
В противен случай можеш да провериш в сайта на производителя дали за твоя модел има ъпдейти и ако да, каква е процедурата за ъпдейт. Вероятно ще трябва да свалиш файла на флашката и просто да я включиш в ТВ-то.
- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
vixx написа:Ако има вариант в менюто да се ъпдейтва през интернет (и ТВ-то има интернет) просто я пусни тази функция.
Аз съм със PHILIPS и стана по гореописания начин. Свалих файл от сайта им и го качих на флашка и после от менюто на телевизора му зададох ъпдейт и той сам си намери файла.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Подозирам че с тая марка firmware ъпдейта няма да е толкова прост
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... B0-23.html
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... B0-23.html
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
5 мнения
• Страница 1 от 1