Can U Stand It?!:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Окт 2003, 18:57

ръчка :D
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Jailo » 08 Окт 2003, 19:29

Иво написа:Аз и голф да карах пак щях да се ръчкам така. Значи ли, че съм киселяк? :) Според мен ентусиазма и селянията могат много лесно да се сбъркат едно с друго. НЕ съдете за човека по колата, а по самия него. Защото представете си всички по стечение на обстоятелствата да карахме голфове. Значи ли това, че ставаме автоматично селски гъзета? Няколко пъти като съм се въртял по улиците съм се запитвал какво ли си мислят хората за мен? Защото аз лично като видя някой такъв ми изплуват неприятни определения, но от скоро разбрах, че има и такива единици, които го правят за лично удоволствие, а не, за да са интересни. Такъв съм и аз :) Не ми пука кой какво си мисли. Аз обичам колата си, както обичам и да я карам да си гони задницата :D

Иво, не съм искал да те обида (съзнателно или не), не говора за това че ако някой влиза в завойте с вратите напред е "киселяк", а за това че като видиш 18-19 годишно момче в кола купена от мама и тате ( в 90% това са голфове, мойе би заштото са по достъпни-не знам?!?) които карат като "професионални" шофьори с поне 30 години стаж и се даржат като господари на патиштата се сешташ че в тях няма и грам ентусиазъм, а всичко е гъзария.Ето това имах в предвид.Извиняваи още веднаж ако съм те обидил с изказването си :oops: , аз също карам колата си ... е почти зверски и влизам по завоите с ръчна (когато има възможност разбира се), но когато дойде време за ремонт АЗ си поемам кръста (финансово), а не тате.Истински ентусиасти има на всички марки автомоби, това е факт и аз не искам да обиждам притежателите на марки различни от BMW.

P.S.Въпреки всичко-BMW IS THE BEST :twisted:
!!!Jailo!!!

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 08 Окт 2003, 20:38

ръчкаааа:))) да го поркат тия дето са против вратите напред :P :P :P :P по мойта кола се слагат само нови части първо качество щото си я обичам ама тва не значи, че няма да си я карам както трябва щото си я обичам:) карам я така, точно щото съм и фен:) извинете ме ако някой помисли следното сравнение за просташко... ама като си обичате гаджетата значи ли че не трябва да ги чукате яку? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 08 Окт 2003, 21:12

И аз точно за това сравнение си мислех :shock:
Ми да, не трябва прекалено яко, нали ще й обърнеш хастара и после няма да има какво да чукаш - но както колите, и жените трябва да се сменят редовно... иначе се амортизират 8)

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Окт 2003, 21:40

ахахахахха стига толкоз моля :D
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Jailo » 08 Окт 2003, 21:43

Баси, аз съм се замаял от пускане, цели три пъти :oops:
Можеше да го пусна само веднъж, ама айде де!!!!!SORRY
!!!Jailo!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Окт 2003, 23:34

ако караш маломощна кола (до 250 коня горе долу в моя тефтер) тогава можеш да си позволиш да я ръчкаш когато ти падне- просто защото е забавно, действа добре на мъжкото самочувствие а и е евтино горе долу като ти се троши и трябва да я поправяш.

да но има и друга гледна точка- дай боже повечето от нас в един момент да могат да я видят (аз само съм чувал за нея ;) - ако имаш много мощна кола (300-700 коня) със очевидно зверски тунинг, няма да можеш да ръчкаш непрекъснато- едно защото ще те убие в един момент (забележи че не казвам ще се убиеш), друго защото като почне да се троши става много много скъпо... пример- с малката кола си караш със 120, настига те някои и ти решаваш да се гоните- правиш "кучешката" маневра от 5та на 3та или 4та на 2ра и настъпваш- двигателчето изревава и тръгва колата малко по-бързо... купон нали? мда. а може и да е друго- настига те някои както си караш със 120, ръчкаш 2 по-надолу и ръката на господа те залепва за седалката, свириш гуми 100 метра докато зацепиш или се усетиш че със 120 на 3та няма сцепление и си вдигнеш крака от газта... може да го настигнеш а може и да загубиш управление и героично да напуснеш платното заедно със всичките си 700 коня :)

та гледни точки разни- ръчкайте сега щото като почнеме да караме маняшките коли ръчкането ще излиза солено...

мое си мисли де- човек винаги може да помечтае, нали? :) както съм казвал и преди- важното е да не те е страх или срам... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атила » 09 Окт 2003, 6:57

най много ме нервят разни гъзета които имат скъпи и бързи коли но въобще не могат да ги карат и ги карат кото некви малолитражки.А като караш BMW не може да бъдеш втора кола след светофара.ВИНАГИ ПРЪВ!!!

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 09 Окт 2003, 8:10

атила написа:най много ме нервят разни гъзета които имат скъпи и бързи коли но въобще не могат да ги карат и ги карат кото некви малолитражки.А като караш BMW не може да бъдеш втора кола след светофара.ВИНАГИ ПРЪВ!!!

А когато на светофара има 10 БМВ-та какво става? :wink: Това са глупости за винаги пръв. Караш колата си както ти харесва и диколкото ти позволяват финансовите възможности :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 09 Окт 2003, 12:49

Поне си длъжен да пробваш 8) 8) 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Окт 2003, 23:36

Прав си Иво, и аз така смятам! караш когато и както ти е приятно 8)
И аз понякога се хапя с разни отворковци, друг път си карам с 50-60 и се наслаждавам на пейзажа! Удоволствето от колата не е само в ръчката, а в усещането, което ти дава. И точно това отличава марките една от друга. Никой не може да отрече, че Куатро-то на Ауди почти винаги хапва равностойно БМВ на старт, ама ние караме БМВ-та, нали. И т.н.
Удоволствието не се мери само с цифри мощност, скорост и др. Така поне смятам аз :wink:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 10 Окт 2003, 11:33

Lion написа:Прав си Иво, и аз така смятам! караш когато и както ти е приятно 8)
И аз понякога се хапя с разни отворковци, друг път си карам с 50-60 и се наслаждавам на пейзажа! Удоволствето от колата не е само в ръчката, а в усещането, което ти дава. И точно това отличава марките една от друга. Никой не може да отрече, че Куатро-то на Ауди почти винаги хапва равностойно БМВ на старт, ама ние караме БМВ-та, нали. И т.н.
Удоволствието не се мери само с цифри мощност, скорост и др. Така поне смятам аз :wink:

То Quattro-то не е правено за гонки,м а точно за удоволствието от шофирането 8)

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 10 Окт 2003, 11:50

tsvet40 написа:То Quattro-то не е правено за гонки, а точно за удоволствието от шофирането 8)

Без да искам да налагам скромното си и пристрастно мнение, но моите виждания и опит с Quattro са по-скоро че то притъпява удоволствието (т.е. пречи). То е за хора които търсят сигурност и стабилност на пътя, търсят висока проходимост, търсят безгрижно управление. Но то (Quattro-то) те отделя от пътя, поведението е различно... Разбира се не искам да омаловажам качествата на автомобилите Ауди, те просто са направени с друга философия. Там централното място не е удовоствието за водача, затова и са направени компромиси в това отношение. Въобще измежду масовите марки малко могат да се мерят с БМВ по този показател.

Пак казвам - не искам да обиждам никой Ауди фен, това е просто моето виждане по въпроса.

RESPECT!

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 10 Окт 2003, 12:05

Аз съм се возил в доста аудита и наблюдавайки баща ми, който им е върл фен мога да кажа, че това са коли, които не те отделят от пътя, а те залепват за него :) Невероятно сигурна кола и при високи скорости и зимно време. За хора, които иккат бързо и безопасно да се придвижат от точка А до точка Б без екстремни ситуации по завоите, в мокро време и т.н. :) Ауди е стабилна марка, която лично много уважавам, но не ми е на сърце :D
Изображение
Изображение

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 10 Окт 2003, 12:09

Иво написа:...това са коли, които не те отделят от пътя, а те залепват за него ...

Не се изразих ясно - имах предвид "отделя" не като физически да увеличава разстоянието между теб и платното. По-скоро е в смисъл усещане на пътя... в такъв смисъл отделя... някакси по-далечна и по-слаба е обратната връзка... така го усещам аз де...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата