СА99...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
СА99...
Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.
Направо онемях като видях как беше спрял колегата в Сити Центъра
Срамно, колега, срамно!
Направо онемях като видях как беше спрял колегата в Сити Центъра

Срамно, колега, срамно!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: СА99...
absix написа:Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.
Направо онемях като видях как беше спрял колегата в Сити Центъра![]()
Срамно, колега, срамно!
Последна промяна zAcK на 20 Ное 2006, 0:33, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
а твойте теми като нямат смисъл по дефолт,правим ли се на интересни като тебе а "zAcK написа:absix написа:Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.
Срамно, колега, срамно!
Ако беше обяснил и какво се е случило щепе да има някакъв смисъл темата

Като се запознахме на живи не изглеждаш неприятен,съвет от мен спри се докато е врме минал съм по твоя път вярвай ми не е готин

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Scott написа:а твойте теми като нямат смисъл по дефолт,правим ли се на интересни като тебе а "zAcK написа:absix написа:Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.
Срамно, колега, срамно!
" що малко не се осъзнаеш и да спреш да пишеш предимно глупости,чесно ти казвам писна ми,не съм администратор нито модератор ама много дразни поне мен
Като се запознахме на живи не изглеждаш неприятен,съвет от мен спри се докато е врме минал съм по твоя път вярвай ми не е готин
А ти кой беше?? Като са ти неприятни темите му, защо ги четеш? Що да се възмути, че някой колега е спял не как трябва?
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
hyena написа:Scott написа:а твойте теми като нямат смисъл по дефолт,правим ли се на интересни като тебе а "zAcK написа:absix написа:Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.
Срамно, колега, срамно!
" що малко не се осъзнаеш и да спреш да пишеш предимно глупости,чесно ти казвам писна ми,не съм администратор нито модератор ама много дразни поне мен
А ти кой беше?? Като са ти неприятни темите му, защо ги четеш? Що да се възмути, че някой колега е спял не как трябва?
с тия лафове "ти кой беше" бегай в тунинга

от там ги преписваш...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял
хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...
Re: хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял
535 написа:хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...
Точно затова е кофти за спиране, щото всеки спира както му падне и не се съобразява.
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
absix написа:535 написа:хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...
Точно затова е кофти за спиране, щото всеки спира както му падне и не се съобразява.
Неее ти не схващаш... това да спреш непреки е въпрос на чест и слава! После ще те носят из форумите и ставаш герой. Даже и се намират поддръжници на идеята

така и не разбрах чия собственост е упоменатото бмв и дали е имало умисъл в паркирането

п.п. а този хитрец дето ме цитира, да се доизкаже, че не мога да го разбера за какво преписване ми говори

"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Има в предвид че се правиш на интеерсен а не си,а тея интересните са в Тунинга са светна ли ти и ако обичаш не ми казвай кво да права става лиhyena написа:absix написа:535 написа:хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...
Неее ти не схващаш... това да спреш непреки е въпрос на чест и слава! После ще те носят из форумите и ставаш герой. Даже и се намират поддръжници на идеята![]()
![]()
така и не разбрах чия собственост е упоменатото бмв и дали е имало умисъл в паркирането![]()
![]()
![]()
п.п. а този хитрец дето ме цитира, да се доизкаже, че не мога да го разбера за какво преписване ми говори

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
11 мнения
• Страница 1 от 1