СА99...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

СА99...

Мнение от absix » 19 Ное 2006, 23:24

Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.

Направо онемях като видях как беше спрял колегата в Сити Центъра :shock:

Срамно, колега, срамно!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 19 Ное 2006, 23:44

Е как е спрял :?:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: СА99...

Мнение от zAcK » 19 Ное 2006, 23:46

absix написа:Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.

Срамно, колега, срамно!
Последна промяна zAcK на 20 Ное 2006, 0:33, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Ное 2006, 0:27

zAcK написа:
absix написа:Е30-ка (не съм 100% сигурен) с номер СА992... (не съм сигурен за последната цифра)... лепенка от събор и на форума.

Срамно, колега, срамно!

:shock: Ако беше обяснил и какво се е случило щепе да има някакъв смисъл темата :mhihi:
а твойте теми като нямат смисъл по дефолт,правим ли се на интересни като тебе а " :mhihi: " що малко не се осъзнаеш и да спреш да пишеш предимно глупости,чесно ти казвам писна ми,не съм администратор нито модератор ама много дразни поне мен
Като се запознахме на живи не изглеждаш неприятен,съвет от мен спри се докато е врме минал съм по твоя път вярвай ми не е готин ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 20 Ное 2006, 18:03

Scott написа:
zAcK написа:

Срамно, колега, срамно!

:shock: Ако беше обяснил и какво се е случило щепе да има някакъв смисъл темата :mhihi:
а твойте теми като нямат смисъл по дефолт,правим ли се на интересни като тебе а " :mhihi: " що малко не се осъзнаеш и да спреш да пишеш предимно глупости,чесно ти казвам писна ми,не съм администратор нито модератор ама много дразни поне мен
Като се запознахме на живи не изглеждаш неприятен,съвет от мен спри се докато е врме минал съм по твоя път вярвай ми не е готин ;)

А ти кой беше?? Като са ти неприятни темите му, защо ги четеш? Що да се възмути, че някой колега е спял не как трябва?
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Ное 2006, 20:29

hyena написа:
Scott написа:
zAcK написа:

Срамно, колега, срамно!

А ти кой беше?? Като са ти неприятни темите му, защо ги четеш? Що да се възмути, че някой колега е спял не как трябва?

с тия лафове "ти кой беше" бегай в тунинга :werd:
от там ги преписваш...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял

Мнение от 535 » 20 Ное 2006, 20:32

хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Re: хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял

Мнение от absix » 20 Ное 2006, 20:54

535 написа:хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...

Точно затова е кофти за спиране, щото всеки спира както му падне и не се съобразява.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 20 Ное 2006, 22:57

absix написа:
535 написа:хора много е кофти за спиране в софия както и да е спрял го оправдавам ...

Точно затова е кофти за спиране, щото всеки спира както му падне и не се съобразява.

Неее ти не схващаш... това да спреш непреки е въпрос на чест и слава! После ще те носят из форумите и ставаш герой. Даже и се намират поддръжници на идеята :mhihi: :mhihi:
така и не разбрах чия собственост е упоменатото бмв и дали е имало умисъл в паркирането :?: :!: :?:
п.п. а този хитрец дето ме цитира, да се доизкаже, че не мога да го разбера за какво преписване ми говори :idea:
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Ное 2006, 23:31

hyena написа:
absix написа:

Неее ти не схващаш... това да спреш непреки е въпрос на чест и слава! После ще те носят из форумите и ставаш герой. Даже и се намират поддръжници на идеята :mhihi: :mhihi:
така и не разбрах чия собственост е упоменатото бмв и дали е имало умисъл в паркирането :?: :!: :?:
п.п. а този хитрец дето ме цитира, да се доизкаже, че не мога да го разбера за какво преписване ми говори :idea:
Има в предвид че се правиш на интеерсен а не си,а тея интересните са в Тунинга са светна ли ти и ако обичаш не ми казвай кво да права става ли :evil:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Ное 2006, 23:33

Темата се изчерпа май :)
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата