ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015

Мнение от DAF » 06 Май 2015, 23:55

Много жалък Байерн, с футболисти като Мюлер и Левандовски да нямаш голово положение цял мач е унизително.
Жалък Пеп, който играеше всичко защита, а напред каквото стане. Ей затова Жозе е великан в такива мачове, тук щеше да извади минимум 0-0.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Май 2015, 0:25

Нойер с тези си изяви ми напомня преди години за мачовете между Реал и Байерн и Кан на вратата как беше напът да откаже белите от футбола :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 07 Май 2015, 1:55

Ем то няма какво друго да стане... Аз Байерн нз от кога не съм ги виждал в пълния си състав... то чак такава простотия.. :censored:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 08 Май 2015, 10:46

DAF написа:Много жалък Байерн, с футболисти като Мюлер и Левандовски да нямаш голово положение цял мач е унизително.
Жалък Пеп, който играеше всичко защита, а напред каквото стане. Ей затова Жозе е великан в такива мачове, тук щеше да извади минимум 0-0.

чак пък жалък... :mhihi: посмали малко , мача си вървеше 0:0 ... докато малкия не реши да пробва нещо по различно и ги заши...

на 2 пъти изпуснаха Меси да влезе в наказателното и резултата беше - 2 гола...

А за Жозе - кво да се каже и от най-добрите и креативни играчи прави надъхани дървета и мрънкачи...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Май 2015, 13:14

xerial написа:
чак пък жалък... :mhihi:

Без точен удар :dunno:

Финала май май ще е Ел Класико.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 08 Май 2015, 13:24

TNT написа:
xerial написа:
чак пък жалък... :mhihi:

Без точен удар :dunno:

Финала май май ще е Ел Класико.

Сухата статистика може и това да показва ,но всеки който е гледал мача знае,че ако Левандовски беше вкарал онова центриране , нещата щяха да са различни. Аз лично не си спомням скоро някой да е държал повече топката от Барса на моменти, а това се случваше и % държане на топката беше в полза на Байерн.

Но както и да е просто Меси избухна , не го харесвам изобщо, но някакси не мога да си затворя очите и да кажа ,че не е феномен...
Финала за мен още Реал са доста въпросителни, Юве са ми доста омразни също :mhihi: , но имат добри играчи, Погба се връща, и ако успеят да се задържат без бърз гол си имат шансовете, още повече 1-2 корнера и типично по италиански някой ще я удари с нос и ще влезе и Реал са довиждане, но да видим де , интересно ще е :)
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 08 Май 2015, 18:14

Е то по тая логика и барса ако бяха вкарали 2-3 чисти положения които имаха в началото и щеше да се получи като с порто първия мач ,а тогава резултата щеше да е разгромен. Иначе пропуска на Левандовски направо не можах да повярвам от какво положение пропусна поне според мен маската с която игра му попречи в този момент иначе нямам обяснение.

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Май 2015, 21:27

Байерн пресираха много добре, Барселона съвсем не отвръщаше по същия начин. Може би им трябваше малко за да постигнат 0:0, нещо за което бяха дошли според мен. Но Меси в този мач беше във върхова форма, не само двата гола, но и първото полувреме спокойно минаваше между тримата играчи и то на Байрен, а не на някой селски отбор. Играеше със настроение и тези два гола бяха съвсем логични.
Нещата в Германия ще са трудни и за двата отбора - единия да се брани постоянно, тъй като не е свикнал на това, а другия пък да вкара цели 3 гола.
Колкото до Реал просто не виждам защо се заблуждавате. В Испания ясно ще се види, че Юве е класи под Реал. Там нещата са различни, нищо не може да ги спаси, а на всичко отгоре и Бензема се очертава да играе.
Последна промяна © на 08 Май 2015, 23:16, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 08 Май 2015, 23:06

според мен се стигна до тоя резултат заради липсата на нападение.
когато противника натиска постоянно, а ти не отговаряш по никакъв начин, напрежението нараства и следователно се получават грешки, както като тази на Боатенг, който според мен изигра много добър мач (и по между другото е един от най-добрите защитници в момента).
липсата на Робен и Рибери се усеща страшно много и за съжаление очаквам не по-различен реванш.
Томас Мюлер направи слаб мач (и въпреки това не мисля, че трябваше да бъде сменен), а пък Тиаго Алкантара още не е във формата, в която беше когато дойде в Байерн.
стартовия състав можеше и да е малко по-различен в предни позиции.
надявам се това да е последния сезон на Гуардиола.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DAF » 09 Май 2015, 11:41

xerial написа:
DAF написа:Много жалък Байерн, с футболисти като Мюлер и Левандовски да нямаш голово положение цял мач е унизително.

чак пък жалък... :mhihi: посмали малко , мача си вървеше 0:0 ...

Не е важно как си е вървял мача, не е важно дори и да са им ги вкарали 3-те гола в продължението на мача.
Важното е резултатът след последния съдийски сигнал. Важното е, че за отбор като Байерн с големите амбиции, да нямаш удар във вратата цял мач, може би е смешно - не жалко. А това, че им няма основни играчи изобщо не го говорете, че ставате смешни. Реал отстрани Атлетико без половината си титулярен отбор. Да ама там има треньор, който и без играчи успя да ги излъже с 1-0 от двата мача. И тук извода е, че с Пеп Байерн може само в Германия да играе. Докато при Хайкенс бяха наистина машини и мачкаха. И за какво му беше да натиска толкова в Германия и всеки мач да играе с титулярният състав ? Сигурно да може 7 кръга преди края да стане шампион и да кажат еее колко са големи..
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 11 Май 2015, 17:09

DAF написа:
xerial написа:

чак пък жалък... :mhihi: посмали малко , мача си вървеше 0:0 ...

Не е важно как си е вървял мача, не е важно дори и да са им ги вкарали 3-те гола в продължението на мача.
Важното е резултатът след последния съдийски сигнал. Важното е, че за отбор като Байерн с големите амбиции, да нямаш удар във вратата цял мач, може би е смешно - не жалко. А това, че им няма основни играчи изобщо не го говорете, че ставате смешни. Реал отстрани Атлетико без половината си титулярен отбор. Да ама там има треньор, който и без играчи успя да ги излъже с 1-0 от двата мача. И тук извода е, че с Пеп Байерн може само в Германия да играе. Докато при Хайкенс бяха наистина машини и мачкаха. И за какво му беше да натиска толкова в Германия и всеки мач да играе с титулярният състав ? Сигурно да може 7 кръга преди края да стане шампион и да кажат еее колко са големи..

факт е че при Хайнкес играеха по-добър футбол или поне на мен ми харесваха повече. Пеп за мен е мн добър треньор , и ще направи чистка лятото и ще вземе хората които му трябват и Байерн догодина са основен претендент за ШЛ.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 12 Май 2015, 21:56

Ба, тъкмо си викам Байерн да мушнат един бърз, за да стане интересен мачът и те боцццц :D

Потребител
Аватар

Мнение от DAF » 13 Май 2015, 1:11

11215187_1426677934039085_2845532875181000000_n.jpg

:nono:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Май 2015, 10:20

Байерн са трагични в защита ами добре че имат може би най-добрия вратар в света че иначе не ги виждам. Дано си направят изводите и догодина да направят необходимите промени ,но поне с този треньор и стил на игра не виждам как ще стане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 13 Май 2015, 10:58

Така е защитата ги издъни в двата полуфинала и разбира се добрата игра на Меси. Дано догодина да направят някакви промени в дефанзивен план, че не изглеждат добре нещата иначе.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата