Хотел в Кавала

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Хотел в Кавала

Мнение от © » 29 Мар 2012, 19:43

Намислил съм да ходя до Кавала (Гърция) около Великден. Ако някой е нощувал там дайте някакви хотели където може да се спи евтино? Или да отварям booking и да запазвам?
Не съм ходил, но може би ще става и из околните села

старши ентусиаст
Аватар

Re: Хотел в Кавала

Мнение от bmw325tds » 29 Май 2013, 13:43

Здравейте, за да не отварям нова тема за абсолютно същия въпрос ще следя тази с интерес.

В booking.com има предложения, но все пак искам да чуя повече мнения.

Дайте мнения и коментари за хотели в и около Кавала.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 29 Май 2013, 16:00

И аз се включвам в темата понеже сме решили да ходим на море в Неа Ираклица, която е на 10-12 км от Кавала. Търсим някакъв апартамент или студио от 2 стаи, да става за 4 възрастни и малко дете. Моля някой от колегите ако е ходил и може да препоръча нещо и евентуално да даде координати. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 29 Май 2013, 19:33

Аз често ходя на Неа Перамос(около 20км. след Кавала)Имам телефони на много българи там.Аз използвам един апартамен ,който е 50евро на ден става за 4 човека.Има и вариант 65 евро за 6 човека.Ако някой иска мога да дам телефони!
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Май 2013, 9:35

Имам чувството, че половината форум ще ходи тая година в Кавала. Пишете ме и мен
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 30 Май 2013, 10:37

Аз миналата година ходих за пръв път и се отказах тотално от нашето черноморие. През повечето weekend-и и аз съм там, но по принцип не спя там.

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Май 2013, 18:06

Аз когато пуснах темата ходих там из разни апартаменти, въобще ни ми хареса - валя дъжд, кофти време, кофти път. Иначе гърците бяха любезни, а там след Кавала плажовете ги хвалеха много

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 20 Май 2015, 11:18

Да раздвижа малко темата с наближаващия сезон. Някой да е отсядал в Галакси хотел в Кавала или да има реални впечатления от него? На какво разстояние са плажовете?

send from the chereshata
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Май 2015, 22:08

Хотелите в Гърция не струват. Поне такива са отзивите в интернет или по-скоро не струват парите, които плащаш. Аз ще търся някой апартамент под наем тази година. Ако не държиш на хотел, предполагам дори и на място ще намериш нещо свястно
Ако ходиш скоро пиши става ли за къпане вече :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Май 2015, 9:48

© написа:Хотелите в Гърция не струват.

казА го малко стил
БМВ не струва :mhihi: :mhihi: :mhihi:
има хотели и хотели, но пак е по-добре от нашите с равностойни звезди!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 21 Май 2015, 11:06

Аз съм с много добри впечатления от хотелите в Гърция и по-конкретно в Кавала - любезен персонал,хубава храна,чисто...И цените не сс страшни,особено ако се резервира нещо по-ранко.А и в крайна сметка какво значение има хотела.Аз отивам там заради морето и заведенията,в хотела само се спи ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Май 2015, 15:04

Doberman_vas написа:
© написа:Хотелите в Гърция не струват.

казА го малко стил
БМВ не струва :mhihi: :mhihi: :mhihi:
има хотели и хотели, но пак е по-добре от нашите с равностойни звезди!

Лично аз бих отишъл в Турция или България ако започна да сравнявам това което ще получа за парите си. Гърция ми е прекалено близо да гледам на нея като на сериозно замислена почивка със скъп хотел. Ей сега в събота ще ходя и ще ви кажа температурата на водата :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Май 2015, 18:17

Само да кажа ако някой се е запътил, че водата е добре. Става за плаж вече

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 25 Май 2015, 1:23

Относно хотелите в Гърция , кой каза,че не стрували ? Друг е въпроса колко звезди е бил хотела, в който сте били колега ... Все пак искате евтина почивка, но поне обърнете внимание на звездите ,които пишат в офертата ,която разглеждате и много важно - ЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА ОФЕРТА, А НЕ САМО МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ ...
Аз съм от другата страна-т.е. ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ съм - но нека не правя реклама тук нито му е мястото нито времето.... Относно въпроса на друг колега за водата дали ставала за къпане - да, става колега. Аз на 6.05. се върнах от КОРФУ . Бяхме на инфотур всичките туроператори за сключване на новите договори ..Е, честно очарован съм от острова ... КРАСОТА, КРАСОТА , ЧИСТИ ПЛАЖОВЕ, СТРАХОТНИ ГЛЕДКИ И МНОГО ЧИСТА ВОДА !!! Не случайно за остров се казва ,че е малкият земен рай , перлата на йонийско море.
И в заключение нека добавя още нещо ... По принцип хотели над три звезди в Гърция предлагат това, което предлагат тук нашите от ранга на четири с тази разлика , че там просто гърците правят всичко както трябва ... В смисъл не съжялаваш нито за едно евро похарчено при тях ..Просто всичко в името на клиента - като се започне от техните гръцки вечери започващи бавно с вечеря и постепенно разгорещяване на страстите ..По-късно следва игра с публиката - туристите ,които всъщност ставате главните действащи лица -разучавате заедно с тях стъпки от СИРТАКИ и накрая се стигне до игра по масите и ... ще кажете чупене на чинии! НЕ! Това отдавна е забранено със закон в ГЪРЦИЯ . :)) ,но има и други начини ,с които Ви показват, че за тях е важно вие да се забавлявате и когато си тръгнете следващата година да искате отново да се върнете .....
И сега другото сравнение. Като всяка година пак и на нашето море в началото на сезона ..
Миналата седмица ходихме на Приморско - пак за сключване на новите договори за тази година..Имах база за сравнение ... Морето също беше топло и ставаше за къпане, но ....има едно голямо 'но' ..
В Приморско все още е тихо и спокойно и си е добре, но предвид каква лудница ще се получи след месец и колко мръсно и пренаселено се получава и как са наредили още от сега тези знаци за забранено спирането по целият град и като се спомня как миналата година се гонихме целият сезон с паяка и си играхме на котка и мишка и тука има паркиране, там няма ......Е, МЕРСИ ! Силно препоръчвам ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ..... Цените, които ще платите са същите, за същият престой ,но с тази разлика ,че няма да ви се налага в дванадесет на обяд когато се прибирате в най-голямата жега от плажа да си намерите автомобила с изпочупени огледала, задрана броня или просто да не го намерите ,защото на някой му пречил и се обадил на паяка и дошъл и го вдигнал ....... Или вечер когато искате да спите, а навън се прибират пияните тъпли и викат и чупят шишета по улиците..По същите тези улици ,по които вие утре ще ходите по джапанки ....
Е,в ГЪРЦИЯ това го няма ...... Нещо повече- там всички заведения , в които се слуша високо музика са вкопани в земята,за да не смущават почиващите наоколо .... И така...Колеги, зарежете БГ Черноморието и напред към чистата и слънчева ГЪРЦИЯ - страната на маслините, на забавленията до ранни зори, на узото и на ликьора от Кумкуат :)))
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Май 2015, 8:29

Колега, нашите хотелиери ще те пребият с камъни :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата