БМВ Реплики в RCI
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- shao
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46, 330D, 2002
- Мечтае да кара: по хубави пътища.
Re: БМВ Реплики в RCI
deyan-enchev написа:Добре де, тия имат страница във фейса, а нито един фейс на майстор. Единствената снимка която видях с е блърнато лице на човека, да речем главния дизайнер.
Тук има лице:
https://www.facebook.com/rci.tuning/vid ... =2&theater
^
Абе тва дето го режат на фибран мяза...
Ако ше ми санират колата нема ли начин поне за кредит "енергийна ефективност" да се пробвам?
Абе тва дето го режат на фибран мяза...
Ако ше ми санират колата нема ли начин поне за кредит "енергийна ефективност" да се пробвам?

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Възниква ми в главата въпросът, как точно един такъв автомобил преминава изпитни тестове преди да се отиде за регистрация в КАТ? На пръв поглед конструкцията се променя радикално и много дълбоко ме съмнява едно такова возило да преминава безпроблемно процедура по регистрация.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Регистрацията с пари можеш да я минеш каквато и кола да им закараш на канала, дървото обаче не можеш да го подкупиш като реши да влиза в купето ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Конструкцията не се променя според мен.Само лепят изолация и я моделират.
Може би базата е автомобил, който да се приближава максимално до размерите на този, който се копира
В Пловдив имаше по едно време няква японка със задно, дето я бяха направили на ферари ли, на ламборджини ли (не помна вече) в едно студио срещу математическата ...
Може би базата е автомобил, който да се приближава максимално до размерите на този, който се копира

В Пловдив имаше по едно време няква японка със задно, дето я бяха направили на ферари ли, на ламборджини ли (не помна вече) в едно студио срещу математическата ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ogata написа:Конструкцията не се променя според мен.
Хубаво, че си написал, че е според теб

А кой и как ще удостовери, че изцяло преработените захвати на фарове, стопове, решетки и тн.
са изработени безопасно и надеждно и няма да се разхвърчат като вдигнеш 120?
Тоя капак ако не е предвиден да зе зтваря добре и аеродинамично има проблем като ти се плесне на стъклото кво правим ...
Не, че тия неща не важат и за всички дръгели и БГ тунинг решения, но ... това е една друга тема

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тея f10 уонабита илзизат златни накрая, май .. 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
всичко е въпрос на вкус
(нали знаеш кой къде се лизнал
)
В държавата на ментетата що да не караш и кола менте

В държавата на ментетата що да не караш и кола менте

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:В държавата на ментетата що да не караш и кола менте
Що да е менте? Нали е БМВ

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Менте м5 ф10
Прав си донякъде обаче
По-добър вариант е от 406 направено на е60 или ф10 ... имаше и такива опити ...
Или Фиеро/406 купе направено на Ферари

Прав си донякъде обаче

Или Фиеро/406 купе направено на Ферари

...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Подай ми ножа да се гръмна.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За кое 

...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
То направо се чудя за кое по-напред. Дали за Е39ката дето е Ф10 или за Хондата дето е Ферари ...
Дейба комплексарския народ сме. Всеки те пита - коя година ти е колата, баси калъфите. Писна ми да гледам хора с чисто нови коли, които си купуват гуми втора употреба или хора дето карат S63 AMG, а живеят в на майка си панелката ...
Тая цялата история ме кара да си взема още 1 оптика за пОшката
Дейба комплексарския народ сме. Всеки те пита - коя година ти е колата, баси калъфите. Писна ми да гледам хора с чисто нови коли, които си купуват гуми втора употреба или хора дето карат S63 AMG, а живеят в на майка си панелката ...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
deyan-enchev написа:То направо се чудя за кое по-напред. Дали за Е39ката дето е Ф10 или за Хондата дето е Ферари ...
кво та интересува кой - кво прай?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Ако бях отшелник в някоя планина нямаше да ме интересува толкова. Все пак когато цяла една нация или дадена част от нея изкривява представите на други за кое е важно и кое не в този живот - неимоверно това има негативен ефект върху цялото население.
Хората се изкушават лесно и доста често се стремят да се надскочат - с цената на всичко. Изграждането на такива ценности и тяхната широка употреба ми пречи в този случай.
Защо ?
Защото имам дете, ще станат и деца и не искам да израстнат в обстановка в която ще зависят от мнението/помощта/дори ако щеш и под директното управление - на хора ценящи фалша, показния живот и вещоманството.
Пак казвам, ако не бях част от това общество нямаше да ми пука, за жалост обаче има взаимодействие между личност и общество - именно когато второто е проблемно се изискват повече усилия за запазването на личността.
Хората се изкушават лесно и доста често се стремят да се надскочат - с цената на всичко. Изграждането на такива ценности и тяхната широка употреба ми пречи в този случай.
Защо ?
Защото имам дете, ще станат и деца и не искам да израстнат в обстановка в която ще зависят от мнението/помощта/дори ако щеш и под директното управление - на хора ценящи фалша, показния живот и вещоманството.
Пак казвам, ако не бях част от това общество нямаше да ми пука, за жалост обаче има взаимодействие между личност и общество - именно когато второто е проблемно се изискват повече усилия за запазването на личността.
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4