ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
Модератор: Общи модератори
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
© написа:Втората титла върви добре. Не знам дали гледате
С този извънземен Меси, мисля, че и третата е сигурна.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
DiMIcha84 написа:© написа:Втората титла върви добре. Не знам дали гледате
А къде му е световната титла на извънземният ?
Или викаш то това само кога му върже, а онуй другото е през 4 години и се ни мой уцели вързия..
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
DAF написа:DiMIcha84 написа:© написа:Втората титла върви добре. Не знам дали гледате
Или викаш то това само кога му върже, а онуй другото е през 4 години и се ни мой уцели вързия..
Доста велики футболисти има без световна титла, но това не ги омаловажава като футболисти, а и смятам, че цялостната му блестяща кариера не е вследствие на "вързване" а на талант. Това обаче трудно би било възприето от фенчета на белия балон.
Между другото честит Ви нов треньор.

- DAF
- Потребител
-
DiMIcha84 написа:DAF написа:DiMIcha84 написа:© написа:Втората титла върви добре. Не знам дали гледате
Доста велики футболисти има без световна титла, но това не ги омаловажава като футболисти, а и смятам, че цялостната му блестяща кариера не е вследствие на "вързване" а на талант. Това обаче трудно би било възприето от фенчета на белия балон.
Между другото честит Ви нов треньор.
Е ако използваш "велики футболисти" ще се съглася с теб. Но когато използваш "извънземен" мисля, че е смешно, при положение че няма световна титла, има две подарени златни топки и още какво има ?

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
Щеше да е прекалено да бие сам Германия
Колкото и да не виждате истината, това е най-добрия играч за последните години. Със сигурност ще остане като легенда във футбола, но сега може да казвате, че не играе, нормално е.
Не знам дали трябва да дразня феновете на Реал, но Рафа Бенитес е 6-ца от тотото, но за конкуренцията

Не знам дали трябва да дразня феновете на Реал, но Рафа Бенитес е 6-ца от тотото, но за конкуренцията

- DAF
- Потребител
-
© написа:Щеше да е прекалено да бие сам Германия

Ако футболистите, които играят в Аржентинският национален отбор са нищо и той играел сам, значи си поредното барка фенче, дето е конче с капаци. А за другата истина и нея само вия си я виждате. Пък за Бенетес да сме живи и здрави ще видим.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
DAF написа:© написа:Щеше да е прекалено да бие сам Германия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако футболистите, които играят в Аржентинският национален отбор са нищо и той играел сам, значи си поредното барка фенче, дето е конче с капаци. А за другата истина и нея само вия си я виждате. Пък за Бенетес да сме живи и здрави ще видим.
Реално погледнато Агуеро, Игуаин и особено Паласио бяха трагични и при положение, че Ди Мария беше контузен, наистина Меси трябваше сам да ги бие за да станат шампиони.
DAF написа:© написа:Щеше да е прекалено да бие сам Германия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Конче с капаци" важи повече за хората, които си затварят очите пред очевидната истина. Да, Меси е посредствен играч, а Роналдо е върха на сладоледа. Само не мога да си спомня колко световни купи спечели той. Или има някой по-добър и от тях двамата? Нищо чудно да се сетиш за някой
Световното въобще не ми се коментира. Немците бяха силни като отбор, те винаги са си били силни. Който и да се изправеше срещу тях, нещата щяха да са на кантар. На всичко отгоре Барселона не беше спечелила нищо, а и се бяха изпоракали . Но това не е важно, важно е само да не се каже нищо хубаво за играч от конкурентен отбор

- DAF
- Потребител
-
© написа:Ако футболистите, които играят в Аржентинският национален отбор са нищо и той играел сам, значи си поредното барка фенче, дето е конче с капаци. А за другата истина и нея само вия си я виждате. Пък за Бенетес да сме живи и здрави ще видим.
"Конче с капаци" важи повече за хората, които си затварят очите пред очевидната истина. Да, Меси е посредствен играч, а Роналдо е върха на сладоледа. Само не мога да си спомня колко световни купи спечели той. Или има някой по-добър и от тях двамата? Нищо чудно да се сетиш за някой
Световното въобще не ми се коментира. Немците бяха силни като отбор, те винаги са си били силни. Който и да се изправеше срещу тях, нещата щяха да са на кантар. На всичко отгоре Барселона не беше спечелила нищо, а и се бяха изпоракали . Но това не е важно, важно е само да не се каже нищо хубаво за играч от конкурентен отбор

DAF написа:Е ако използваш "велики футболисти" ще се съглася с теб.
Тъй като виждам, че си хейтърче за теб специално ще го напиша пак.
Да Меси е велик футболист, но не може да се нарича извънземен, защото по нищо не се отличава от всички останали велики футболисти, които историята на футбола познава. И да, ако Роналдо играеше в Аржентина вместо Меси, бъди сигурен щяха да станат световни шампиони. Но за съжаление той играе в отбор, където не може да постигне нищо. А иначе се вижда кой е по-добър. Ако за теб някое финче или прокарване на топка между краката е велико, виж последните години Ронандо колко рекорда счупи и продължава да чупи.

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
Не е лесно да си хейтър и де се пукаш от злоба вътрешно, а Даф?
21/02/08...speechless
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
мецито като направи фурор в още един отбор освен барцилона, тогава може да стане наистина голям.
много други са уж големи ама като сменят пъренството и опа тя тая топка много хапе.
а той 2 световни, все съотборниците криви бе да му се невиди....

много други са уж големи ама като сменят пъренството и опа тя тая топка много хапе.
а той 2 световни, все съотборниците криви бе да му се невиди....

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DAF
- Потребител
-
NStorm написа:Не е лесно да си хейтър и де се пукаш от злоба вътрешно, а Даф?
Ми незнам ти ще ми кажеш.
Кралски клуб с 10 титли в най-престижният турнир,
единственият отбор печелил наградата отбор на века и още,
и още, и още.. не ми се изброява

Пукаш ли се ?

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
Не виждам, защо толкова възхвалявате световното първенство, като че ли там играят най-силните отбори. Аз се сещам за поне 7-8 европейски клубни отбора, които ще бият всеки световен шампион.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Меси на световното беше след серия от контузии. За Ди Мариа също имам такъв спомен. А Аржентина не стана шампион заради треньора според мен. Как може изобщо да не викне Тевез ?!? Голмайстор в Серия А и страшна форма. Моментната форма на футболистите е от огромно значение.
П.П. Бая му връзва на джуджето, щом почти всеки чупи някъв рекорд
П.П. Бая му връзва на джуджето, щом почти всеки чупи някъв рекорд

За 10 сезона назад - 462 гола и 158 асистенции с екипите на Барса и Аржентина. Голям късметлия ще излезне.