Разкрояване на ПДЧ или HDF
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Разкрояване на ПДЧ или HDF
Привет колеги !
Някой ако може да помогне с инфо, ще съм доволен
!
Иде реч за следното - в прикачената графика, ми трябва на мястото на черното да се изреже дупка за мивка !
Целият проблем е, че в Практикер и подобните не успях да намеря някой който да го направи !
Те могат да го нарежат, но само външно един вид !
Цялата глупост е от това, че мивката в кухнята ми беше с чугунен сифон в който някой е решил че може да излее блажна боя !
Съответно ми писна на дедОвия само да пъхам разни химии там, и купих нова мивка и сифон !
Е да ама, едно време стандарта е бил един - сега е малко по-различен
Та заради това се налага да сложа още един плот върху този, с дупка за новата мивка !
Все още не съм купил плоскост (въпреки че си намерих такива ПДЧ/HDF, но нямам намерение да ги разнасям напред/назад) та също е идея, ако ме насочите към някой дърводелец който си има под ръка плоскост и може да и направи дупкЕн
Не на последно място гоним и цена, защото хазяйката я врънкам от 2 години затова ... Тя ми купи сода каустик
Един вид не искам да давам много доларес, понеже ми е през шнура дали ще е красиво или не ! Така или иначе ще го налепя с фолио !
Благодаря за всякакви съвети и насоки !
пп извинявам се че стана малко дълго
Някой ако може да помогне с инфо, ще съм доволен

Иде реч за следното - в прикачената графика, ми трябва на мястото на черното да се изреже дупка за мивка !
Целият проблем е, че в Практикер и подобните не успях да намеря някой който да го направи !
Те могат да го нарежат, но само външно един вид !
Цялата глупост е от това, че мивката в кухнята ми беше с чугунен сифон в който някой е решил че може да излее блажна боя !
Съответно ми писна на дедОвия само да пъхам разни химии там, и купих нова мивка и сифон !
Е да ама, едно време стандарта е бил един - сега е малко по-различен

Та заради това се налага да сложа още един плот върху този, с дупка за новата мивка !
Все още не съм купил плоскост (въпреки че си намерих такива ПДЧ/HDF, но нямам намерение да ги разнасям напред/назад) та също е идея, ако ме насочите към някой дърводелец който си има под ръка плоскост и може да и направи дупкЕн

Не на последно място гоним и цена, защото хазяйката я врънкам от 2 години затова ... Тя ми купи сода каустик

Един вид не искам да давам много доларес, понеже ми е през шнура дали ще е красиво или не ! Така или иначе ще го налепя с фолио !
Благодаря за всякакви съвети и насоки !
пп извинявам се че стана малко дълго

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Разкрояване на ПДЧ или HDF
Пали флекса или зегето - к'во го мислиш толкова. Вземи си и една раш пила, ако ти треперят ръцете. Силикон, една тухла в мивката и си готов на другия ден 

Ubi dubium, ibi libertas
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На мен като ми монтираха куФнята, която беше с дървен плот оня очерта там мивката и дупна една дупка с бургията, завря вътре зегето и след 5 мин вече имаше дупка. Т.е. ако имаш зеге може и сам или пък всеки дърводелец би могъл да ти го направи. Ако го купуваш от веригите и те би трябвало да ти го направят само като им го очертаеш.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Е и аз така мислех, ама правят само "прави" нарези ...
Ще пробвам сам като за начало, да видим какво ще направя !
Реших да питам че може някой да се е сблъсквал

Ще пробвам сам като за начало, да видим какво ще направя !
Реших да питам че може някой да се е сблъсквал

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега с ПДЧ няма да стане трябва ти плот с ХПЛ и се реже със зеге мивката, после се маже със силокон рязът да не ти се раздуе плотът.А новия как си измислил да го сложиш няма ли гръб тая кухня и водобранни лайсни ?
Иначе виж разпитай дали някой не знае някой Дървояд (мебелист-дърводелец) винаги остава от тея плотове малко, все ще има някой остатък му закараш и мивката + едни 50лв и си готов
Иначе виж разпитай дали някой не знае някой Дървояд (мебелист-дърводелец) винаги остава от тея плотове малко, все ще има някой остатък му закараш и мивката + едни 50лв и си готов

- ивчо
- старши ентусиаст
-
То един плот 2 и нещо, на метър и нещо е 20 пара
Не че 50 са много за всичко, ама като знам че ще са си за мое удоволствие !
Ше видя какво ще направя сам !
Няма нищо по тоз плот ! То просто мивката беше там колкото да се каже че има такава

Няма нищо по тоз плот ! То просто мивката беше там колкото да се каже че има такава

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ивчо написа:То един плот 2 и нещо, на метър и нещо е 20 пара![]()
Няма нищо по тоз плот ! То просто мивката беше там колкото да се каже че има такава![]()
Нещо ми се струва , че май бъркаш - кухненски плот със плоскост ..... разликата е , че нямат прилика .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Оууу, знам че нямат общо ... Само дето така си ги пиша 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Маме за какво ти е нов телефон, кат не го използваш ?

Иначе така:

Иначе така:
bum_bum написа:На мен като ми монтираха куФнята, която беше с дървен плот оня очерта там мивката и дупна една дупка с бургията, завря вътре зегето и след 5 мин вече имаше дупка. Т.е. ако имаш зеге може и сам или пък всеки дърводелец би могъл да ти го направи. Ако го купуваш от веригите и те би трябвало да ти го направят само като им го очертаеш.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Така,
Цялото това нещо най-професионално става с обер-фреза и шаблон. Нали изключвам всякакви ЦНЦ и други компютъризирани инструменти.
Варианта дупка и после зеге е най-бърз и масов.
Като цяло тая плоскост от този материал ще стане на г$з за нула време от влагата, но при положение ,че си под наем е разбираемо.
Цялото това нещо най-професионално става с обер-фреза и шаблон. Нали изключвам всякакви ЦНЦ и други компютъризирани инструменти.
Варианта дупка и после зеге е най-бърз и масов.
Като цяло тая плоскост от този материал ще стане на г$з за нула време от влагата, но при положение ,че си под наем е разбираемо.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ивчо
- старши ентусиаст
-
To маме не е разбираемо, ама с такъв човек така ще е
Поне наема е нисък
Благодарско на всички за насоките и съветите !

Поне наема е нисък

Благодарско на всички за насоките и съветите !

11 мнения
• Страница 1 от 1