Туристическо ремарке под наем
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Туристическо ремарке под наем
Гайс,
търся ремарке под наем за 10 дни (от 14.06 - 25.06), което да има и зелена карта. Колкото по-голямо (нямам Е категория) толкова по-добре.
Знам, че има много сайтове за наем на ремаркета, но аз реално ще го ползвам 2 дни, а ще заплатя за 10, че ще къмпингуваме и само ще си закарам багажа и ще го върна...т.е. при цена 20лв на ден ще платя 200 кинта, без да го ползвам през цялото време.
Ако някой има някакво предложение нека звънне 0878500405 или да пише на ЛС.
10х
Страхо
търся ремарке под наем за 10 дни (от 14.06 - 25.06), което да има и зелена карта. Колкото по-голямо (нямам Е категория) толкова по-добре.
Знам, че има много сайтове за наем на ремаркета, но аз реално ще го ползвам 2 дни, а ще заплатя за 10, че ще къмпингуваме и само ще си закарам багажа и ще го върна...т.е. при цена 20лв на ден ще платя 200 кинта, без да го ползвам през цялото време.
Ако някой има някакво предложение нека звънне 0878500405 или да пише на ЛС.
10х
Страхо
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Туристическо ремарке под наем
Аз съм вземал ремарке под наем от Практикер. Цената е лев за час, оставя се депозит от 50лв. Ремаркето което аз вземах беше ново със винилово покритие. Мисля че същата услуга прелага и Баумакс, или както сега се казва Хоуммакс
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LANA
- младши ентусиаст
-
И да няма, като дадат документите виждаш в при кой застраховател е направена ГО и си правиш. Даже мисля, че и за месец имаше възможност да си направиш.
А за чужбина трябва да питаш, защото ще ти е нужно или пълномощно или да е написано в договора за наем. И съответно щом ти трябва Зелена Карта, то значи, че няма да си в ЕУ (или поне ще минаваш през такива държави) то трябва и лицензиран превод да си направиш.
А за чужбина трябва да питаш, защото ще ти е нужно или пълномощно или да е написано в договора за наем. И съответно щом ти трябва Зелена Карта, то значи, че няма да си в ЕУ (или поне ще минаваш през такива държави) то трябва и лицензиран превод да си направиш.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Може и да си пробвал ама да кажа ... питай ги за по-голям срок за отстъпка тия по сайтовете ...
Мисля си, че биха се навили за 10 дена да ти направят отстъпка.
Мисля си, че биха се навили за 10 дена да ти направят отстъпка.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Не е свързано с ремаркето, но защо не опиташ със затворен багажник, прикачен към покрива? Вярвам, че ще успееш да събереш джунджуриите за къмпинг там, няма да имаш проблем със зелени карти и т.н., а и ще можеш да го ползваш и занапред...
- LANA
- младши ентусиаст
-
Аз кутия имам и това ми е за сега плана, но просто имам адски много неща + детски колела, които искам да натикам в ремаркето.
А и с ремарке ще пътуваме на широчко, иначе ще трябва ютилизирам на 120% вътрешното пространство
Ще пробвам в Практикер, ако стане екстра, ако не късмет...
А и с ремарке ще пътуваме на широчко, иначе ще трябва ютилизирам на 120% вътрешното пространство

Ще пробвам в Практикер, ако стане екстра, ако не късмет...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Без Е-категория обаче ако мислиш да ходиш в Гърция или Турция направо забрави ... Ще те разчекнат брутално.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
8 мнения
• Страница 1 от 1